Já už vážně nevím, co s tím je. Nejdřív paměti, pak deska, který píská cívka --) výměna. Paměti to plive tak nějak furt. 2. deska a pro změnu novej problém.Citace:
Původně odeslal OBR
Printable View
Já už vážně nevím, co s tím je. Nejdřív paměti, pak deska, který píská cívka --) výměna. Paměti to plive tak nějak furt. 2. deska a pro změnu novej problém.Citace:
Původně odeslal OBR
nechapu co stim mate :D ja mam epox +adata 500 a jedu si 10*230
ale jel sem v poho i 9*260,mate kupovat u kvalitniho projedce :DDDDD ;D
Ted si me nasr*l, ma to ode me, stejne jako ty :evil: ;DCitace:
Původně odeslal mr_sheen
Posli to, jak jsme se domlouvali, jeste pripadne vymenim CPUCitace:
Původně odeslal BeachKEN
OK, rovnou to můžeš případně prubnout s těma Mushkinama, který by jsi teďka posílal, prípadně ještě zkusit i ty A-Data jestli se ti tam ještě někde povalujou. :-)Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
No, takže mi dneska bylo sděleno Radimem, že moje CPU je v pr.... Proto ten zmetek tak hrozně stávkoval. :evil: Kuwa, to se musí stát zrovna mně. :evil:
no tak to mas smulu!! tak to musis vsechno spatne co si napsal o ADATA smazat ;DCitace:
Původně odeslal BeachKEN
Upřímnou soustros...kamos ma tekdle na polici uz asi 3 cpu...Citace:
Původně odeslal BeachKEN
boze ja snad nove pc kupim u Radima , to je servis :-)Citace:
ja som som nikdy nepoznal nic ine len ze kupit a potom riesit problemy sam ,a az potm posialat naisto zle komponenty an reklamaciu. ach jo.
Inak pozeram A64 ma fakt velmi dobry vykon , cize dalsia zastavka bude a64.
S pozdravom.
Abych byl uplne presny. CPU je OK, ale spatny kousek. Primestable je az na 2250 pri 1,8V real!!!!! Na def je primestable. Jinak zajímavost. Deska mírně undervoltuje ( -0,05 ) s Aopen, Forton. Ale po zapojení Ultrapower 460W dává stab napětí, v zátěži o 0,05 více !!!!!. Tak kde je ten problem ?Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Ja mám úplně opačné zkušenosti,když memtest nenašel nic GM ano a když nenašel nic GM tak memtest taky.Citace:
Původně odeslal xbungie
ja mam stable pri 1.6,ale skace to taky az do cca 1.65,jedu stable na 10*230Citace:
A na 1.55/1.575 ti to stable nejede ??? Me teda jo...Citace:
Původně odeslal mr_sheen
ne na 1.55 ne:( mas asi stesti na cpuCitace:
Původně odeslal d00mgiv3r
Konecne to uz ide na 2400MHz prime ;D zatial max na 2450MHz 8-)
na 1,522V
skusim co to da ;D dufam ze pojde az na 2500MHz a viac :oops: ;D
na k8t800 nejde zalockovat AGP, to grafarna zvlada takovy takty (tech 240MHz odpovida 80MHz AGP)?
co to tam zvlada neviem ale ideto v pohode 8-)Citace:
Původně odeslal caarney
Spis bych se bal o PCI nez o AGP ... bezne to konci na cca 235 fsb K8T800 nema taky PCI lock , ne ?? Nebo jen AGP ? Protoze pak by si mohl prit velmi jednoduse o data na HDD :oops:Citace:
Původně odeslal cluzoe
Jo jeste neco k nekonecnetu tematu A-DATA vs MSI :
Ted jsem zkusil oficialni bios 1.40 a nijak to nepomohlo :-( Zda se mi ze mam jen mensi odber a trosku nizsi teplotu procaku, ale mozna se mi to jen zda.... ale zalozni zdroj APC mi hlasi bez zateze min. 107W a predtim 114W ... pri zatezi to lita kolem 195W (cely komp bez monitoru). Jako odchylka to neni je to mereno dlouhodobe !
Jinak fakt nevim co s tema A-DATAma mel jsem bios 1.10, 1.30, 1.40 a nepomohlo to vubec ani naznak zlepseni pres 235 fsb to ani ted nenajede do biosu :-( :-(
mne to ties neslo treba sa pohrat s nastavenim :arrow: biosu :!:Citace:
Původně odeslal FatalDooM
PCI lock myslim maCitace:
Citace:
Jinak fakt nevim co s tema A-DATAma mel jsem bios 1.10, 1.30, 1.40 a nepomohlo to vubec ani naznak zlepseni pres 235 fsb to ani ted nenajede do biosu :-( :-(
hmm, mohl by si byt trosku konkretnejsi ?? Co si nastavil, ze ti to pak jelo? No ja zkousel snad vsechno... sem se docetl, ze komusi blbly A-DATA pri CL3 a pri CL2,5 to jelo ok ale to jsem taky zkusil a taky to nepomohlo .... otazkou je jetly taky pri 235 fsb zvladne CL2,5 :oops:Citace:
mne to ties neslo treba sa pohrat s nastavenim :arrow: biosu :!:
Nema.Citace:
Původně odeslal caarney
no pozrem nato ale viem ze som znizoval ...agp... 800 na 600 a ide to v poho... 8-) a prestala blbnut aj FX 5700vka :oCitace:
Njn ono to v pohode de na prime stable...a ostatni programi...to me de taky...ale kdyz chci pusitit doom III tak to jaksi ta frekvence AGP nezvladne..zkus toCitace:
Původně odeslal cluzoe
A ze mas Vcore 1.525 to je naky divny ne?