no pokud mas nCover tak musis mit plugin..Citace:
Původně odeslal monsoon
Printable View
no pokud mas nCover tak musis mit plugin..Citace:
Původně odeslal monsoon
neni pravda, zrovna nedavno sem si vsimnul ze se to da v nConvers zapnout a zadny dalsi pluginy potom nepotrebujes...Citace:
Původně odeslal Dominator
Dela to plugin 'TypingNotify'.
jj to je ono.Citace:
Původně odeslal howard
Spis by me zajimalo co myslel Durdin.., jak se to da zapnout?
možná to dělá ten typingnotify, ale v nastaveni NConvers mam v podskupině 'NConvers--upozornění' položky Typing Notification Options. a tam se to dá zapnout ...Citace:
Původně odeslal Dominator
Možná to už víte,ale vyšel nová Trillian 3.0 :-) zatím se na něm učím,ale je velice příjemný a lehký na ovládání,za nedlouho by měla vyjít i čeština.
Uz davno, ja na nem jedu.
Mohli si odpustit tolik XPckovske grafiky v Options, pro me je to trochu neprehledne, nektere volby jsou zakopane jeste v nake podobrazovce. Jinak je dobrej, ale zas tolik zmen oproti T2pro neni. Ale na druhou stranu, ze T3basic umi mnohem vic veci, nez T2basic.
Tady mate rozdily, mezi T3basic a T3pro:
http://www.ceruleanstudios.com/compare/
Par veci mi v basic chybi (napr. nezobrazuje historii, nehejbaci smajlici, ...) ale jinak je v pohode. V pro je samozrejme vsechno.
Ocekaval sem v T3 nasledujici veci:
- vice informaci v tooltipu
- vice informaci v user details
- spravit divne fungujici pridavani uzivatelu, nechapu proc T3 posila zadost o autorizaci s prazdnym textem a nemuzete to ovlivnit
- ikony se sitema (AIM, ICQ, IRC) nelze dat dolu, jako to bylo v T2
Psal tady nekdo, ze uz je ICQ5? http://technet.idnes.cz/software.asp...6_software_gre
Chvili jsem ho zkousel, ma dost veci navic, ale uz je extremne preplacane...
Lamovsky dotaz k Mirande:
chtel bych pres ni komunikovat na IRC, ale nejak netusim, kde co nastavit, v nastaveni chteji Site, nazev serveru a "adresu nebo nazev". Vim jen jaky chci cesky kanal (#neco), co mam kam napsat?
nevite o nejakem pluginu do Mirandy pres ktery se daji posilat SMS ?
no to by bylo SUPER, ale SILNE pochybuji ze neco takoveho exituje pro CR! Tedy musite pouzivat externi programy ;-)Citace:
Původně odeslal Sigi
Přešel jsem na Trillian. Nevím proč, ale Miranda mi občas nedoručila zprávy (směrem ke mně a jako naschvál se většinou jednalo o relativně důležité).
Bud pomoci te jedne pochybne icq brany, je to normalne kontakt 228609757, na nej poslete zpravu ve formatu "00420603123456 zprava". Umi posilat snad vsude, v cr odzkouseny vsechny 3. Nebo dalsi moznost je pres jabbera, zvolis si server njs.netlab.cz a pote si aktivujes sluzbu SMSneco, ted nevim presne jak se to jmenuje, pridas si do kontakt listu lidi, kteri maji adresu ve formatu +420603123456@sms.netlab.cz a pote jim jen posilate zpravy. Tohle jede pouze na eurotel a oskar, vyuziva to jejich verejne brany.Citace:
Původně odeslal Sigi
dáš normálně možnosti-sítě-IRC tam vybereš např. nějakou EFnet sítCitace:
Původně odeslal Harry
pak dáš IRC-připojit rychle a nakonec přijít na kanál kam zadáš #neco
No ja pouzivam kombinaci ICQ5, Windows Messenger, a IM2 a v nem mam Yahoo klienta.
ehm, to jako pouzivas najednou :eek: Ses prosimte normalni :D Vzdyt tohle vse umi NAJEDNOU Miranda :!:Citace:
Původně odeslal Sam9999
proc zrovna EFnet? pravdepodobne spis potrebuje nejakej ircNet server.. irc.felk.cvut.cz, irc.i.cz apod.. jen podle jmena channelu je to ovsem neidentifikovatelne :)Citace:
Původně odeslal sebad
nevim jestli to tady bylo.Mam Miranda IM 0.3.3.1. a
nedari se mi odesilat soubory. Napise mi to ze "zadost odeslana,cekani na potvrzeni...." je pricinou fw Kerio ? jak na to,aby to jelo?
Jako ze ti vyskocilo okno s timeoutem?Citace:
Původně odeslal Magus
ve standartni instalaci to okno staci nechat chvili otevrne a zprava se doruci..
nConvers timhle ani neotravuje a zobrazuje jen malou ikonku u odesilane zpravy.
Ne. Zkrátka mi nebyla doručená zpráva, když jsem byl offline a posléze se připojil (stalo se mi to několikrát).Citace:
Původně odeslal Marty
Naprosto jsem se přesvědčil v posledním případě, když už jsem přecházel na Trillian. Řekněme, že Mirandu jsem používal někdy třeba do 10.1.
11.1. jsem nainstaloval Trilliana a teprve tehdy mi došly dvě offline zprávy někdy ze dejme tomu ze 1.1. a 7.1. (Data jsou jenom ilustrační, ty přesný si nepamatuju, ale prostě mi při 1. spuštění Trillianu došly několik dní starý zprávy, který mi předtím v Mirandě nedošly). Používal jsem normální IM, nCovers jsem měl jen nainstalovaný, ale neaktivní.
furt mi to nejede, nevedeli byste negdo? pls...Citace:
Původně odeslal Gastan
EDIT: zkouseno u prijemce ktery ma ICQ 2003b
někdy mi připadalo, že miranda umí posílat soubory snad jenom mirandě a to ještě přes jiné protokoly než icq.....Citace:
Původně odeslal Gastan
ale příčinou může být kerio, pokud příjemce blokuje port, který se miranda/icq snaží použít na přenos souboru, pak to zaručeně nepůjde, (to samé platí i pro posílání zpráv přímo a né přes icq srvr)
hm,prijemce zadny firewall nema,ja mam Kerio,ale u mirandy jsem vse povolil a furt nic...kua asi budu muset zkusit trilliana nebo neco jineho :-(Citace:
Původně odeslal durdin
EDIT: jeste me napadlo,muze byt problem,ze ja mam verejnou IP a prijemce vnitrni IP ?
No to samozřejmě bude tím, jestli ty ten soubor posíláš ne neveřejnou IP :idea:Citace:
Původně odeslal Gastan
dik za ot.a da se s tim neco udelat?Citace:
Původně odeslal Magus