Ale s učinosti jsou někde jinde.. A hlavně mají moc úzky hadice :roll:Citace:
Původně odeslal Don Carlos
Printable View
Ale s učinosti jsou někde jinde.. A hlavně mají moc úzky hadice :roll:Citace:
Původně odeslal Don Carlos
ale da sa s nimi dohodnut a oni ti urobia s priemerom podla tvojich poziadaviek... pisalo sa o tom niekde na zaciatku tohto threaduCitace:
Původně odeslal Mirectec
Ale 8/10 Já mám hadice 10/14 :!: Možná by byli schopni udelat i 10/14, ale to já si radši počkám na lepší provedení :arrow:Citace:
Původně odeslal arcanus
a kdes to kupovalCitace:
Původně odeslal Hunt3r
Taky musím někde koupit,ale na aquacool.cz jsou ty ceny hodně přemrštěné :evil:
Katoo: jsi to spatne pochopil, ja sem je mel objednany od Radka, ale neposlalmi je...
kua musim neco sehnat nebo se mi to upecee... :evil:
potreboval bych aspon naky podrobny nakresym najlip rovnou vCADu, abych to mohl poslat nake firme na odhad ceny...
Nema tady jeste nekdo frezu???
nahodou mam prevrtanej aquacool a chladi vic nez squele
tak mam po mature a zacal sem s novym watercooloingem zde zakladni kamen :)
http://www.fi.muni.cz/~xjahoda/hw/ky...n/P6120073.jpg
http://www.fi.muni.cz/~xjahoda/hw/ky...n/P6120076.jpg
zakladna 5mm
zebra delka 10 tloustka 2-1mm
stred (to co je mezi zebrama) 20mm
Mohl bys to nejak bliže popsat? Tohle jsi dělal na soustruhu že?Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
jo je to na soustruhu. Je to jadro bloku, kolem pride nasunout trubka. Do te bude udelanej privod a odvod pro vodu. Tento typ sem vyvinul se svym ucitelem ze skoly :) A to kdyz sem premyslel jak to vymyslet abych to mohl sam vyrobit a pak sem chtel aby kolem cpu a predevsim nad nim byla co nejvetsi masa - coz se malokdy u bloku povedeCitace:
Původně odeslal Mirectec
Velmi podobne to ma vyresen waterblok firmy Innovatec a je jeden z nejlepsich. Tak jsem zvedavej jak to bude chladit tobe. Keep us informed :)
erbriac jo taky su zvedav :)
btw nemas na ten innovatec nejakej link?? docela by me zajimalo jak to vypada
,mhm tak innovatecu sem moc podobnejch nenasel ale tento zalman k tomu nema daleko
http://www.sharkacorp.com/images/zm-...-wb1-cr-lg.gif
az na to ze ma uplne divne udelanej privod/odvod vody ???
ale fakt dost divne
Tady máš ten Innovatek :arrow: http://www.tomshardware.com/cpu/2002...ooling-06.html
kua tak to je presne vono :roll:Citace:
Původně odeslal LM
edit sem ho nemohl nikde na netu najit rozdelanej aby bylo videt to jadro
Docela by mě zajímalo:
1) jak to upneš na procák?
2) proč jsou tam vysoustruženy ty dražky, když se tam voda nedostane?
3) Jak to chladi?
na procak to upnu sponou kerou mam jeste z nynejsiho vodnika.
¨na nejvrchnejsim patre (uplne nahore bloku) je jamka presne na stredu do kere pride napajet kulicka do sroubu co je na spone (podobna jak od aquacoolu) pride udelat na stred zasejc dirka. Bude-li pak sroub namiren na stred cpu tak se pri dotazeni zajisti ze blok bude sedet rovnezz presne na stredu a diky kulicce se vyrovna jakykoliv nerovnomerny pritlak (snad :) )
ad drazky do kerych se nedostane voda - ty sou tam je tak , nechtelo semi odsoustuzit tolik medi - kdyz sem ji za drahy peniz zakoupil :)
edit jak to chladi nevim pac to neni hotovy :wink:
Aha tak teď už jsem doma :roll: V každym připadě se pak pochlub až to bude hotovy.
Zdravim,
to posledni, vypada velmi zajimave a taky me zajima jak to dopadne a vsimete si ze inovatec na tom ma viko z hliniku, coz jste tu na foru zavrhli. jinak to vypada dost dobre.
RADEK
2Radek-B: zdravim, tak ako to s tebou vyzera? este robis nieco, aalebo cakas az na novy stroj?
jj. Taky by mě to zajímalo.
No ja se celkem nezastavim,Citace:
Původně odeslal arcanus
ted proste na hrani neni cas.... Jinak dalsi masinu mam na dvore, jen tam dat motory a elektroniku..
RADEK
A co třeba o prazdninach? To se taky nezastaviš? Hned bych bral GPU+CPU+Chipset ;D
taky mám doma soustruh,ale žádný velký kus mědi :evil:
ale na Radka aj tak nemas ;D ;DCitace:
Původně odeslal Katoo
Radek ma frezku a Katoo ma soustruh :wink:Citace:
Původně odeslal arcanus