jjCitace:
Původně odeslal cox
Robím to v Coreli
Millisx-ovi to posielam v *.cdr a na OC forum to konvertujem a redukujem do *.jpg
Printable View
jjCitace:
Původně odeslal cox
Robím to v Coreli
Millisx-ovi to posielam v *.cdr a na OC forum to konvertujem a redukujem do *.jpg
Všechno od Jenda už mám, klobouk dolů, čekám už jen na mail od té firmy s cenou. Jinak se tady
http://212.80.76.22/millisx//konecneobjednavky.htm
ještě jednou přesvědčete, jestli jsem to napsal správně.
...mas chybicku v nazve: http://212.80.76.22/millisx/konecneobjednavky.htm
...a presvedcil som sa, ze tam je moja objednavka spravne;D
Toho jsem si nefšim, díky.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Mám novinku, tohle mi přišlo mailem jako reakce na moje dotazy.
"Zašlete mi prosím znovu ty motivy na samolepky v Corelu 6 a v křivkách, dnes Vámi zaslané motivy mi bohužel nešly otevřít. Můžete mi prosím také poslat rozměry samolepek.
Rohy jsou zakulaceny podle návrhu."
Hmm, tak co teď ???
Mělo by to jít uložit ve formátu corel 6, ne?? A doufám, že je to v křivkách(ještě že tomu nerozumím, ale asi myslí vektory) ???
to Millisx
poslal som ti SZ.
teraz ma napadlo že možno to pôjde uložiť s Corel9 aj do staršej verzie,ale teraz idem preč takže až večer :wink:
Furt pisu,ze si naky vemu a stejne si me do koncovejch objednavek nedal............. :roll:
Jo,dobry,uz to tam sem :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Už už jsem ti psal, teď jsem to kontroloval a byl jsi tam i předtím :wink:
Me se taky zdalo ze sem tam byl,ale zdalo se mi,jako by na mem nicku byl este Deekay :wink: Ale to je fpoho :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
rozmery: ty by meli bejt jak sme se dohodli 2.5x2.5 a 2.5 na vejsku ten obdelnik s dodrzenim pomeru stran?
... standar bude tech 2.5cm ted sem to meril na trech casech :D
P.S.: Kua ja se tesiiim, uz aby to bylo
Super aj ja som ta tesim sa mocno ked si to capnem na svoju bednu.
teda...tan tvuj avatar je cim dal tim hezci.... :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
já taky :-)Citace:
Původně odeslal SPYKER
Hmmm asi to nejako zase blbne alebo co posledny post mal eraser ale akosi ho tu nevidim asi bude treba s tym nieco vazne spravit.
Edit: Sme na threade ktory asi nejako neexistuje alebo co, ak som posiela tento post tak som vide tieto posty ale to uz bolo neskoro.
Tak som sa pozrel do Corelu a pôjde to uložiť aj vo verzii 6.Citace:
Původně odeslal Maxik
jj samozrejme 2,5*2,5 a 2,5*.....
Takže dnes to urobím, pošlem Millisxovi a dúfam že to bude OK :wink:
No dufajme ze setko sa nakoniec dotiahne do stastneho konca a budeme mat premakane nalepky !!Citace:
Původně odeslal Jendo
PS : keby sa dajme tomu naslo za xx tyzdnou/mesiacof zase urcity pocet zaujemcof (teraz to musi byt 200) tak by sa to mohlo zorganizovat zase ??
Mel bych zajem o 5 ks OVERCLOCKING a 5 ks Classic AMD*powered, takze si me millixsy muzes pripsat na seznam...
posli millisxovi SZ, objednavky z threadu prej ignoruje :)Citace:
Původně odeslal Simon Nytra
dik, necetl jsem to tu cele
Thx :DCitace:
Původně odeslal Chocen
Hale,uz muzu Milisx-ovo poslat SZ,at mi posle adreus,kam mam poslat penize???Uz sem mu psal a nejak nereagoval :o Asi je zaneprazdnen:))
No on ti posle spet SZ s adresou az ked to bude iste ze nam to vyrobia. Okamzite ako vo firme povedia ideme do toho dajte peniaze tak sa posielaju spet SZ s adresou a my musime poslat co najrychlejsie peniaze !Citace:
Původně odeslal SPYKER
Presne tak ako vravi cox cim rychlejsie budu penizky tak tim rychleji to budeme mat doma, si mysli ze mu je lepsie ist na postu raz popripade dva krat a poslat to naraz ako po xxx krat ;D :idea:
Tak som dorobil prevod nálepiek s Corelu 9 ->6 :-) a poslal Millisxovi ,tak dúfam že sa to už podarí a firma bude mať to čo chcela..... ???
Posla jsem Millisxovi dneska 2 SZ na objednavku, tak doufam, ze to bere v potaz... :?