Tak mi jede 299*9, pameti na 266, bezel i na 310, ale 3DMark hazel pri zatezi chybu, tak jsem mu ubral, HT jsem mohl dat na auto, protoze to uz nemelo vliv na stabilitu.
Skoda ze Sandra Sisoft nema v databazi podobobne procaky..
Printable View
Tak mi jede 299*9, pameti na 266, bezel i na 310, ale 3DMark hazel pri zatezi chybu, tak jsem mu ubral, HT jsem mohl dat na auto, protoze to uz nemelo vliv na stabilitu.
Skoda ze Sandra Sisoft nema v databazi podobobne procaky..
Jsi si jisty, ze HT NEMA vliva na stabilitu, kdyz ho mas na auto a jedes 300Mhz ??? To ale v tom autu to HT nejede na 5x ale 4x mozna 3x ...Citace:
Původně odeslal Neo
hura mozes si gratulovat k dobremu kusku cpu na akom Vcore zvlada tych cca 2700 mhz ??? daj si do podpisu zostavu na akej frcis ....Citace:
Původně odeslal Neo
Na napeti nikdy nesaham, mam jen box chladic a chci aby procak behal dlouha leta... :-)
Tobe bezi 299x9 na 1,4V ????Citace:
Původně odeslal Neo
:eek:
Asi štěstí začátečníka... Tohle mě se stát nemůže, naopak z deseti kusů mám zpravidla 4 vyloženě OC špatné, 3 průměrné, kterým nepomůže ani voltáž a dobré RAMky, 2 jen s dobrým chlazením a vyšší voltáží a jen 1 dobrý.Citace:
Původně odeslal svaca
Ten mi ale vyfoukne třeba takový Neo... :wink:
Jo tak to nevim kolik je default, ja mam v bios dano, ze AUTO a nevim jak juknout kolik fakt dostava
Tak mam novej kousek. 3200+ Venice LBBLE
zatim 2600 default - 12 hodin prime stable
2700 1,5 stable
2800 1,6 stable - ale topi svinak
2900 -snad brzo s chlazenim
Na uvedene hodnoty jedu, nejedna se jen o kratkodobe hodnoty na testy. Mozna ze uz si ho necham, i kdyz porad premyslim neco lepsiho..
Presne ... Presne muj postup .... :-)))Citace:
Původně odeslal Tantalos
To NeGryk: tuhle serii uz zkoumam dlouho, ale 3000+ a vetsina jde 2700-2800 @ 1.55-1.6V, bohuzel lepsi kousek uz jsem nesehnal .... a uz me to prestava bavit testovat .... :-(
sak pouzi RM clock alebo cpu-z :wink:Citace:
Původně odeslal Neo
Tento LBBLE mam aj ja a mozem potvrdit vysledky :wink:Citace:
Původně odeslal neGryk
Na kolik ti topi?
47C v klude a po zatazi to nechcem vidiet kolko topi :lol: :-oCitace:
Původně odeslal Neo
Mam kompromis 305*9 pri 1.5V
Uz 2 dni sa marne snazim pretaktovat moju masinu (stale mi to mrzne a vela veciam nerozumiem) mohol by ma dakto viest a postupne by som to rozbehol.
Zostava: AMD Athlon64BOX (ADA3000DAA4BP Venice aspon tak som sa docital), MB: MSI K8N Neo4 platinum, RAM Apacer DDR400 CL 2.5, VGA: MSI NX6600 diamond, HDD: Maxtor Diamax9 80GB to su snad vsetky najpotrebnejsie udaje.
Kde teda zacat? Ako na to, Skusal som to len pomocou zmeny FSB no daleko som sa nedostal.
Je vobec tato zostava vhodna na pretaktovanie?
Za vsetky reakcie vopred dakujem... ???
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=909817#909817Citace:
Původně odeslal orbit
a mnohe dalsi ;)
Dik, len skoda ze ten odkaz hned na zaciatku nefunguje, myslim ze by som tam nasiel prave to co hladam..Citace:
Původně odeslal jedik
Vsag este chvilku pockam a uvidim.
Zatial staci aj 1800 :roll:
Ak myslis odkaz na PC Area, tak to ide len zmenili adresu :idea:Citace:
Původně odeslal orbit
http://www.pcarea.org/clanek.php?idclanek=52
Vtip je v tom, ze to je navod na pretaktovanie AthlonuXP, ale u Athlonu 64 je to doost-ine. (i ked na uvod do temy to staci)
Mam taky LBBLE a na tech 295 jede v pohode...chladim TT Big Typhoonem a teplota nejde pres 52
LBBLE jsem zkousel asi 5 kusu v posledni dobe ..
A vsechny 2700 daji ale rock stable (prime95) potrebuji 1.55-1.6V ... :-(
Som len zvedavy ci dostanem novsiu reviziu a nie staru, ked to budem brat z velkoskladu... ???
Na 99 procent budes mit novou serii...Citace:
Původně odeslal zenofex
Toho bych se nebal ...
No tak kdyz tu vidim ty vysledky tak si muzu poslat rovnou parte... horko tezko se s LBBLE dostavam prez 230 pri 1.55V, budto mi to hazi restarty a nebo mi nenabootujou windows. Nekdo si musi ten spatnej kus vytahnout :evil:
to Rabban: Uprimnou soustrast. Jinak doufam, ze jsi zkousel jet i pres delicky. Muj LBBLE jede stabilne asynchro 9x295 1.5 V a 9 x 304 1.525 V - delicku pameti musim mit na 133. Synchro mi ale nepreleze stabilne pres 228 - pravdepodobne spatny pamet. radic v cpu (nejsem sam - uz to v tomto threadu hodne stran dozadu zminil Maul a tusim jeste Eagle).
chlape ani nevies ako si ma potesil ze s doskov AGP dosahujes take vysoke HTT (FSB) :-)Citace:
Původně odeslal Kankal
Venice LBBLE 0517APQW, 9x270 2434MHz, napeti 1.47V. jede nadherne, bez jedineho zamrznuti skoro 2 mesice. zkousel jsem i vic, ale ani 1.55V nestacilo ke zvednuti FSB nad 273. nejspis jsem narazil na strop desky (nebo procesoru). rozhodne lepsi nez muj posledni pokus s MSI K8N (939),.. kdy jsem v prvni hodine po instalaci systemu odpalil procesor i s deskou (pri 240 a 1.5V). nastesti me uznali reklamacku, nechapu jakym zazrakem. premyslim o nove desce DFI LP UT NF3 Ultra-D (socket 939 s AGP).