nj tak to este promyslim... taky jsem koukal po GF6600nonGT ale pro AGP jich je jak safranu... zatim vim o Sparklu...
dik
Printable View
nj tak to este promyslim... taky jsem koukal po GF6600nonGT ale pro AGP jich je jak safranu... zatim vim o Sparklu...
dik
cože? Inno, leadtek, Asus, MSI....to vše jen třeba na czechcomputer. Ale samozřejmě jsou i levnější obchody.Citace:
Původně odeslal ALFik
Tato řada už je tu přes rok a pořád drahá jako prase. Nevíte kdy přijde nová řada karet? Né, že bych na ní neměl ale 12k za GT se mi dávat nechce a nehledě na to, že se tu psalo o nějaký chybě přímo v čipu. Vypadá to, že jsou u konce s dechem, i když je pravda že současná špička v procesorech je nestačí stejně nakrmit.
proč by je nestačila nakrmit? naprosto v poho. BTW: dá se koupit v poho GT i za necelých 11000 a to i gainward. Stačí jen hledat.Citace:
Původně odeslal Weber
2 Meridius: "nakrmit" myslel jsem to tak, že s výkonem procesoru poroste i výkon gr. karty tzn. grafika stále stačí procesoru a podle mě má "svoje spočítáno" dřív než procesor např 3.7 GHz. Až neporoste výkon gr. karty po upgrade nebo přetaktování procesoru, tak už nestíhá grafika. A můj lajcký odhad je u GT a Ultra za "4.5GHz" procesorem i když tudy asi cesta (zvyšování frekv.) při současné technologii nevede.
Cena: Nv 6800GT max. za ní dám cca 7k,- , když jsem doteď vydržel viz podpis. Vono zase nějaké rapidní zlepšení grafiky oproti Voodoo3 (za 200,- v r. 2003) zase není. Až budou karty umět věrohodně rozpohybovat v nějakým slušným fps např. chlupy na medvědí kůži a do toho nějakou akci + sněžení (viz nějaká ukázka na DVD Doupě), tak potom se můžeme bavit o nějakým pokroku.
no nejlevneji sem videl MSI 6800GT u 8990,- u foxpc
hmm, ale to je akce..nikoliv běžná cena.Citace:
Původně odeslal J!mmY
hmm, ale při všem tom uvažování zapomínáš, že grafika přebírá v pařbách čím dál víc roli tahouna. Klidně na silně podprůměrném procáku jako je 2500+ barton si na full detaily zahraješ i ve vysokém rozlišení DOOMa 3 a v tom je síla grafiky. 7000 bude stát 6800 GT tak za rok a to už bude na trhu možná nová generace karet. A co se týče těch úvah o chlupech, nevím co jsi tím myslel. Pokrok je znát ve všech hrách, co teĎ vznikají. Samo, že ty to vědět nemůžeš, protože na Voodoo 3 těch efektů vskutku moc není. :wink: Nebo ty jsi měl na stole 6800 GT, že to můžeš hodnotit? já ano.Citace:
Původně odeslal Weber
tak s timhle přístup ani neupgraduj, zustan s klidem další 3 roky u Voodoo3 :)Citace:
Původně odeslal Weber
měl jsem i Voodoo3 a i 6800GT a myslím že, tam přeci jen nějakej rozdíl bude, někdy i víc, než by se mohlo zdát .... ;D
a neni to nahodou ta falešná MSI s 12 pipkami ?Citace:
Původně odeslal J!mmY
No me cca 4x-6x vetsi vykon v DX9 pripada docela rozumny upgrade, tobe ne?
Citace:
Původně odeslal Wuuduu
dobry pomer cena/vykon http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28339
A co tahle karta ?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28485
Nevim co presne chces slyset, za GT-cko je ta cena opravdu slusna, ale porad je to Club3D :-)Citace:
Původně odeslal Booker
Sorry, trochu to teda rozvedu.Citace:
Původně odeslal Masster
Stavající stroj viz podpis a navrhovaný upgrade je - výšše uvedená GK a k tomu procesor Athon XP 3000+ ... polepším si nějak rapidně.
IMHO by sis vic polepsil vymenit desku a procak ;)Citace:
Původně odeslal Booker
Pokud bys trval na svem, tak ano polepsis si a dost.
potrebujem helpa mam zobrat asus 6600gt alebo 6800le.???? dik
6800LE imho.. pokud odemknes pipky tak nebudes litovat uz vubec :) GT ti muze nabidnout max stredni OC..
V tomto nesouhlasím....výměnou za GTčko si polepší mnohem víc, než výměnou procáku a desky. Aspoň, co do momentálního výkonu. Navíc takové PC mu z hlediska pařebního vydrží bez problému do další generace grafik.Citace:
Původně odeslal Masster
tiez suhlasim, ze s grafikou si pomozes v tvojej situacii viacCitace:
Původně odeslal Meridius
porovnaval som axp 10x215 nf2 a a64 9.5x270 na nf3, zvysok systemu 1 GB ram na 440 a gf6800gt a rozdiely v hrach v realne pouzivanych rozliseniach (1280x1024 + aa/af) boli minimalne
nizke rozlisenia v testoch su nepodstatne
na druhej strane urcite su vynimky, kde su rozdiely viditelne ale to si treba asi pozriet testy toho co ta zaujima a rozhodnut sa podla toho
je to tato http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29693 karta ktora sa da odomknut na 12 or 16 pipiek? ???
to se nevi zda jde odemknout. kdyz bude stesti tak pujde kdyz ne tak nepujde. to to jeste nekteri nepochopili ?Citace:
Původně odeslal tomase
myslim tym ci nekto nema aspon zhruba prehlad o tychto kartach medzi uzivatelmi na fore. ci je uspesnot 20,50 alebo 80 percent... samozrejme ze viem ze to zalezi na kuse
Co vy na to?!
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31495
zvykni si ze v CC dodaci doba neznama znamena ze sa ani nemusis snazit :!:Citace:
Původně odeslal xmen