2Kankal : Hm, tak tj radost... Volat tam asi nema smysl :-/ tak snad se to nejak opravi samo ;-)
Printable View
2Kankal : Hm, tak tj radost... Volat tam asi nema smysl :-/ tak snad se to nejak opravi samo ;-)
muzete udelat nejakej kratouckej report a hodit mi ho do sz? presny casy tech vypadku a pokudmozno ipcka na ktery byly ty spojeni? zkusim zjistit co se da. (ale neslibuju vubec, ale vubec nic, support nejsem)
hmm tak odesílání + přijímání + QIP drží, ale jakmile pustím winamp, tak začne padat QIP i Winamp.
Tak to po půl hodině spadlo i bez puštěného winampu.
Kdybyste na něco přišli, tak dejte vědět :)
diky za to info, zkusim se mrknout, jestli na neco prijdu ...
ale potreboval bych tech casu vic ... aspon 4 nebo 5 ...
12:42:12 :-D zase... ta sama situace, ty same IP..
edit :
Mozna je chyba na strane ICQ.. nebylo by to ani poprve ani naposledy, ale pokud je nas vice takovych, tak nevim nevim... V ten sam okamzik jsem mel pusteny rapget a samozrejme bez zavahani to jelo dal jako by se nechumelilo.
tak tohle už moc dobré není, hraju star wars galaxies a mám puštěný pouze winamp, stichne winamp a podle ukazatele pingu a packet loss je SWG v té chvíli mrtvé taky, to je kvalita připojení teda:rolleyes:
Jak se něco takového reklamuje?
Není problém v tom modemu? říkal technik že už byly používány.
EDIT.: 21:59 opět výpadek na pár sekund. To byl pouze SWG puštěn.
jo tak ja to ted na UPC sleduju podle teamspeaku :D
dva roky to bezelo jak ma a ted jak zrusili limity tak me pripada ze mam s nekym sdilenou linku bo co a ted kokot asi zkoro porad stahuje z torentu bo co protoze jedinej cas kdy me krasne jede net je od pulnoci tak do osmi do rana to je na ts ztrata max 0,5 procenta ale pres den se to vysplha az na klidne 70procent packet lost a pak uz muzu pouzivat jenom quipa :D
i klasicky www se nacitaj nechutne pomalu a to mam 4Mbit :) i kdyz pres den to jede zkoro jako modem :D
u me teda zadnej takovej problem neni, myslim jako vypadky
hry pres net nehraju, ale kamos co ma UPC a hry hraje, tak nikdy nic nerikal, a to jsem se ho dukladne ptal jak je na tom stabilita u UPC
pri stahovani me to az tak nevadi, ani nemam sanci postrehnout, ze to vypadlo
Poslední dobou sleduji, že občas vypadne ICQ, ale to může být i samotným protokolem. Jinak rychlostě je to solidní fofr :D
No dal jsem si instalovat comodo firewall a i když nemám puštěný torrent, tak se na mě neustále snaží spojit náhodné IP adresy, vždy na port 6666 (ten jsem měl nastavený ještě na bluetone), firewall to blokuje, tak uvidím jestli to nepomůže, včera už nebyl čas.
tak tj pomerne radost, ale asi se s tim dalo pocitat.. Priznam se i ja ted stahuji tak 5-6x vice nez mi drive dovoloval limit ( 20 GB down/mesic ). Avsak vzpominam si ze kdyz mi to nejaky agent zrizoval tak se dusoval ze agregace je 1:1 a tudiz bych nikdy nemel pocitovat pusobeni agregace ;-) prechazel jsem z Outu DSL a toto jsem uvadel jako hlavni duvod prechodu :-)
S UPC mam problemy uz pres mesic...nastesti ted uz ty "prubezne" vypadky skoro zmizely (cca 3-7prct paketloss), zase vcera odpoledne nejelo UPC vubec...:rolleyes:
tak doufám že už se výpadky na praze 5 moc neprojeví akorát jedinej sosač je kamarád kterému občas stavim pc a ten bydlí asi 0.5 km daleko :) mě právě také zaujala nabídka bez limitu a myslim 2mbit/256 upload to vyhrává docela už mě štvou občasné výpadky a PL mikrovln (czfree) a občasná nedostupnost
vím že Karneval měl nějaké stránky s diskuzním fórem, ale po sloučení s UPC to asi zaniklo. nevíte ale, jestli něco takového existuje i pro UPC? můj současný wifi ISP mě už začíná lehce iritovat, tak přemýšlím o změně a zajímaly by mě zkušenosti lidí hlavně z oblasti Ostrava Zábřeh (rychlost, výpadky apod.). díky
http://www.upczone.cz/
Puvodne Karnevalzone.cz
máš namysli www.karnevalzone.cz alias www.upczone.cz ?
tak to běží dál, jen změnilo barvičky a logo :D
EDIT: Ty Prasáku ;) jsti to napsal rychlejc.
bow to the pig-master :D
díky, to je přesně ono :-) i když teda čekal jsem, že tam budou lidi víc chválit/nadávat, ale snad to znamená, že to jede +- jak má...
Zdravim, chci se zeptat pritomnych uzivatelu UPC TV jestli nemaji ted problemy s prijmem nekterych kanalu ? Jmenovite se mi jedna o kanaly STV1,2, Jojka, Markiza, Ta3, Film+. MGM, GS film, nonstop kino, discovery... Jedna se o to ze kanal sice jede, ale je nekoukatelny. Sekundu obraz jede, pak se na dve sekundy kousne a tak to jde porad dokola. Takze ve vysledku je to uplne na nic. Dival jsem se na upcforum a tam nikdo o tom problemu nic nepsal, tak nevim. Chtel jsem se zeptat tady a pokud nikdo nic, tak to zkusim sepsat a poslat do UPC :-/ a cekat a cekat...
Jedna se o to jejich "digitalni vysilani" stb mame od Karnevalu ten CV 5000. Klasicky propojene scartem do LE32R32 ale do ted to jelo, tak bych spis cekal chybu na strane UPC.. Jine kanaly samozrejme jedou ok.
Dneska mi ICQ spadlo už aspoň 30x :(
ještě by mě zajímalo:
1. jak je to s FUPem? resp. jaký je limit pro objem dat a jestli se počítá zvlášť UL/DL nebo dohormady?
2. co potřebuju, když bych doma chtěl zapojit dva kompy - router, switch nebo něco takového? v tomhle se vůbec neorientuju...
díky