Skusal si L12 mod?Citace:
Původně odeslal epidot
Printable View
Skusal si L12 mod?Citace:
Původně odeslal epidot
ten ti ale nepomuze ve zvladnuti urcite fsb :)
L12 Mod ti pomuze
ale musis na to mit pameti
2Epidot: myslis ze to v tvym pripade neni pametma??
Samozrejme , saq co si si myslel mne tiez nechcel chodit vyssie .Citace:
Původně odeslal c0nf?
CIze stacilo modnuty bios s L12 mod build in a razom som siel 260 lenze to nedavaju pamati asi abo co lebo system je prikladne stabilny primestable napr 12 hod ale jakmile hram nejaku hru tak to po 2-3 hodinach vyhodi na plochu ..
Memtest-> chyby , aj ked je zaujimave ze ked som aml board von z case tak nebol problem ist 255 bezproblemov ale jak osm ho dal do case zacali sa zasa tie iste porblemy.
tak to se ti nekde zacalo prehrivat=>bylo to uzavreny a hur proudil vzduch :wink:Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
ja mam pujcenej ten KUBUV procak, protoze kuba zatim nema desku a jede http://www.sweb.cz/kamikatze007/mtest.JPG 2600MHz (260x10) 1,9V unstable...stabilni se jevi na 2550 1,85V
to teda bude hodne spatna serie!!Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
prat do neho takovy volty bude jeho vrazda :-(
ne L12 mod mi nepomohl, pametma to taky nebude a chlazenim taky ne. Proste mam blbej kousek :evil:
mno ale dostal jsi z nej vice MHz nez ja :? 12.5*200 je slusny vysledek. Ja ted jedu na zminenych 10.5*230MHz s V-MODem na NB na 1,96-1,98V, jak dorazi vodnik tak do nej pustim jeste i desetinku vice a myslim ze 10*240da 8-)Citace:
Původně odeslal epidot
Ja s mobile muzu jet krasne na FSB 233, ale pri par mhz navic hazi memtest straslivou hromadu erroru. No L12 mod., procesor @8x240. Kdo je na vine? Absence L12 modu, pamet (ta ma zvladat 260 v poho) nebo nforce?
ja mam tento kousek a AXMG 2600 FQQ4C IQYHA 0352MPMW
jedu na 2500(200x12,5)@1,7V primestable
http://sweb.cz/tukancheez/XP-M%202500mhz.JPG
jinak 2600 mi najel taky ale to uz nechci rvat do nej 1,8V ..takze 2500mhz bohate staci ...ted ho provozuju viz podpis :wink:
Imho na DFi NF by namalo byt problem ist 233 a viac.Citace:
Původně odeslal weepy
Zkusal asi betabiosy a prehadzovat ramky v bankoch?
Myslis ze tie tvoje pamate na to maju?
Co som videl tak DFi s XP-M tak tam ho manik pouzival na 260 v pohode primestable.
2Tukancheez: To co mas je jedna z najlepsich serii , v priemere sa snou dosahuju najlepsie vysledky , celkom ma prekvapilo ze ide takto ako pises.
hmm no tak to me potesilo asi to nebude problem s CPU ale s ramkou ...no zkusim si s tim nejak pohrat :-)Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
uvidime chlazeni to stiha tak by nemel byt problem :wink:
však tukan ma PCU od Obra jestli se nemýlím :D
jj presne tak ;DCitace:
Původně odeslal Ladron
tak sem zkousel co ten procak a zjistil sem ze tomu procaku se vic nechce na 2600 sice postne ale do woken uz mo to nic nerika :-( ...nic i tak sem vyhodne nakoupil :D
Moje serie:
AXMG2600FQQ4C Y911772A41221 IQYHA 0352MPWM
Jezdi v pohode 215x12=2580Mhz pri 1,75V.Zkusel jsem i 215x12=2680Mhz pri 1,9V.Marky projedou,Prime netestovano.Uz moc topi.
koukam ze mas stejnou serii (ja sem akorat blbec neopsal to cislo cely :mweheh: ... kudla u me budou na vine asi ty pameti vic jak 2600 nenajedou wokna pri 1,8V ... ale 1,9V bych do neho nepoustel ...chudak malinkatej takhle bych ho netrapil :-)Citace:
Původně odeslal nex
jo tak tyhle serie stojej zato!
Taky ho na 1,9V netejram ;D Chtelo by to ale 64bit proc,aby tu X800XT trochu mlatil.I pri 2,6Ghz ma grafarna tezkou zivacku >:} :mweheh:Citace:
Původně odeslal Tukancheez
me ten cpu jel uplne ROCK stable na 2580Mhz,takze problem neni v cpu,prvni vec co udelej kdyz tam das treba tech 2580, je ze spustis memtest 1.26,pokud projde alespon 5x bez chyb,pak teprve najed do win
a pri jake voltazi to bylo... pri 1,75V ?Citace:
Původně odeslal OBR
no ono to bude nejspis necim jinym procakem to nebude :wink:
no zkusim ten memtest
:-)
JJ aj ja som pod vplyvom nazorv z fora supol casovanie mojeje a-data na cl2.5 pri ddr230 ze sak pohoda kazdemu tie pamate chodia dobre , ale priotm prime padalo ako hnile hrusky.Citace:
Původně odeslal Tukancheez
A to pootm moze clovek testovat kolko chce , cize ja som mal ako prve problemy s ramkami , som si hoviril este ze sakra jakeho kripla mobilneho som to zasa dostal ..:-)
A hejla po otestovani a vyrieseni problemu je vsetko zasa inak :-)
hele lidi nad 1,75 bych to moc nehulil, zaprvy jede na 2520 (12*210) na 1,68 real, vic to nema smysl, protoze prinos je 0,00nic, a za druhy vyssi vcore ten procesor pomalicku udavi,a po par mesicich uz nepujde na takovy frekvenci@takovy vcore primestable, budete muset jit niz a snizit i napeti, a takhle se to bude s.r.a.t porad.....takze radim moc to nehulit, 1,9 to uz vubec ne, pokud to za 2 mesice nebudete prodavat....
2paik: co mas za serii? koukam provozujes na stejne frekvenci ... jak ti to topi s tim zalmosem ?
ja mam idle 42°C; burn pres 50°C nepreleze
ale ja mam watercooling :wink:
Tak, mně už to přestalo bavit provozovat na 2,5 giga tak jsem to stahl na 2,2 a zkouším při jakém nejnižším napětí to bude primestable. Zatím to jede asi 3h. v Prime při 1,45V=>1,42 real.Jestli to půjde ještě níž tak to budu chladit pasivem. >:}