hmm, s toho sa da odvodit, ze Pioneer DVR-109 bude este lepsi... :arrow: :idea: a teda sa oplati este tak mesiac dva pockat ... :wink:Citace:
Původně odeslal .Voivod.
Printable View
hmm, s toho sa da odvodit, ze Pioneer DVR-109 bude este lepsi... :arrow: :idea: a teda sa oplati este tak mesiac dva pockat ... :wink:Citace:
Původně odeslal .Voivod.
Klidne si ho muzes koupit hned, uz se prodava ...Citace:
Původně odeslal Marcelino
PRODAVAT SE PRODAVA, ALE NIKDE HO FYZICKY NEMAJU :evil:Citace:
Původně odeslal PetrT
Z toho se dá odvodit, že 108čka je výborná vypalovačka, ale o 109 nevím ani ťuk, kromě specifikace a rozhodně bych nekupoval zajíce v pytli jenom proto, že se předchozí model povedl. :-)Citace:
Tak tak, aby to nedopadlo jak s LG, která je od špičkového modelu 4120 horší a horší...
no ale 108 uz bol x-ty model v rade co "se povedl" :idea: , tak je urcita "nadej" ze to bude lepsie nez spomenuty Liteon a spol... :?Citace:
Původně odeslal .Voivod.
...ale samozrejme pokial nebudu nejake referencie, tak ani ja ju nekupim... 8-)
No 108 je velmi vydarena a 109 bude este vydarenejsia. Ja som teraz kupil 108 a nenadavam. Oproti 4163 co som mal doteraz a 4160 pred nou je to bomba. Lg bol totalny zmrd.Citace:
mno nevim na cdfreaks z te 109 nejak dvakrat nadseni nejsou...
Potřeboval bych poradit. Příští týden nesu svou LG 4120b na reklamaci, jelikož mi nějak mizerně vypaluje konce médií. Pokud mi bude reklamace uznána, tak bych se chtěl zeptat, která výpalka by byla za tuto nejlepší.
Jsou to výpalky z alfacompu, kde budu i reklamovat, tak bych se popřípadě pokusil domluvit na výměnu za vámi zvolenou. Pokud mi ovšem nevnutí jimi zvolenou.
DVD R/RW+/- ASUS DRW-1604P
DVD R/RW+/- NEC ND-3520 DL
DVD R/RW+/- SAMSUNG H552B
DVD R/RW+/- SONY DRU-710A
DVD R/RW+/- SONY DVD DW-D22A
DVD R/RW+/- TEAC DV-W516GA D
DVD RAM,R/RW+/- LG GSA-4163B
Jinak DVD Ram nepotřebuji. Díky za rady.
Z těchto bych vybral určitě NECa, přestože zrovna kus, co jsem měl já, musel jít na výměnu, jinak bych asi zvolil OEM Pioneera (Asus, Teac)
Prosimvas nevite kde se da sehnat černou Pioneer DV-R 109 ?? Je v CR vubec uz k dostani ?
V CC http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30481Citace:
Původně odeslal m4jty
hm tam jí fakt mají skladem 0 dodací lhůta neznámá , rači si kup něco jiného třeba toho neca 3520A :-)Citace:
Původně odeslal Mothernorth
Aha já si ani nevšim. :roll:Citace:
Původně odeslal Erda
no jak tak koukam tu černou 109 nemaj nikde skladem :| mate ji nekdo vubec ?Citace:
Původně odeslal Mothernorth
www.elap.cz, maji ji skladem v Brne i v PrazeCitace:
Původně odeslal m4jty
Prosim muzete mi poradit jakou vypalovacku koupit ??? cena kolem 2000Kc, premzslim o NEC 3520A ....dik
Ber toho Neca, za ty penize nic lepsiho nekoupis a neni duvod si priplacet.Citace:
Původně odeslal hulda
Co je BookType ???? a presne kdyz je u toho NEca napsany................ - Book Type pouze u DVD+R DL( k cemu to slouzi)
A co si pockat na poradny 100% media a pak teprve obvinovat mechaniku. Chci tim jen rict ze neverim ze media 12x a 16x splnuji vsechy kvalitativni predpoklady a az budou media 24x :-) tak s nima tydle mechaniky pofrcej 16x jedna radost tot muj skromny nazorCitace:
Původně odeslal Kema
Ony copak budou 24x media ? :DCitace:
Původně odeslal M@rlboro
A myslis ze nebudou? kdyz jsem si kupoval 8x Mitsumi CD-R tak jsem taky byl presvedcen ze to je vrchol technikyCitace:
Původně odeslal Mirectec
Vzhledem k tomu, že se u DVD už nejspíš zůstane na 16x nevidím důvodu, proč by měla existovat rychlejší média.
Tady už se blížíme k fyzickým možnostem mechanik i médií (nejrychlejší CD-ROM je 56x, vypalovačka 54x, DVD-ROMky čtou a vypalovačky pálí max. 16x). Existuje sice chipset ALi, který má podporu pro 20x čtení DVD, ale skutečné nasazení této rychlosti je spíš utopie, jej, to by bylo roztržených médií, už takhle jsou otáčky při CD od 48x výš a u DVD nad 12x hodně vysoké a mimo naprosto dokonalých médií už s PC téměř pochoduje i stůl).
v CC jsem viděl, že už mají nového Liteona SOHW 1672S...měl by být dost odlišný od předchozích modelů...máte někdo nějaké zkušenosti?
Na CD-R je recenze (ale ber v potaz, že Zero sám přiznal, že LiteOny má rád - k jiné mechanice by byl kritičtější). Skutečnost tak růžová není (čemuž napovídá nevyrovnanost mechaniky).Citace:
Původně odeslal Likedi
Za sebe mohu říci jen to, že naposledy jsem nerozmluvil 1653, dál už si lidi dali říct.