Do K7S5A toho herkulesa narvat urcite muzes, ja v ni chvili provozoval tu svoji 9500@9700, samozrejme pouze v rezimu AGP 4X, coz je stejne u R8500LE maximum
Printable View
Do K7S5A toho herkulesa narvat urcite muzes, ja v ni chvili provozoval tu svoji 9500@9700, samozrejme pouze v rezimu AGP 4X, coz je stejne u R8500LE maximum
Tak!
Vyndal jsem GK, zvuk a TVkartu, napajeni ze vsech drivu a hele - jede to...
Takze to deskou nejspis nebude, jak jsem psal, nestalo se to poprve a na desku to nevypadalo ani minule, ted uz jo, tak jsem napsal a zase mozna ne, cim to ??? Krom desky to muze bejt zdroj, zvuk nebo TV - Leadtek Winfast 200XP. GK to nebude - ted na ni jedu v 2. komplu...
Thomas: Sem uplne zapomnel, zes jel nejakou dobu na K7S5A :-D, bych se neptal, pac by mi to doslo, takze dik ;-)...
EDIT!: Ha, taxem blb a tu zvukovku sem si jenom myslel ze sem vytahl, ale nevytahl - jede to i sni, tudiz ZK taky ne...
Zapojim mechaniky...
EDIT2: Tak mechaniky zapojeny, jede to, sakra, musim prijit na to cim to je, napada nekoho neco ???
EDIT3: Dal jsem tam TV kartu a co myslite? Jede, zatracene kde je chyba?
Hele a proveroval si prvek mezi klavesnici a monitorem??? :D
Tak zase píšu z PC nr.1 :cry:
Řvu, páč zase naprosto nevim čim to bylo :-(
Dle mě buď GK, deska nebo zdroj
Me pomohlo vyndat CPU a zase to jelo :-)
Ja prodavam pouze 8KRA2+ a zadne problemy nemam, vubec zadne ....
Ale !!! Ted tu mam 3x 8KRAI v 1.1 s poslednim biosem a stalo se mi toto:
Dam prodesor 2500+a R9200 gigabyte pameti, disk, TV kartu, cmedii a zapnu pocitac a NIC !!! Rozbehnou se vetracky a nic ! Anic nepomaha, az na jednu vec!
Vyndam grafiku a zapnu pocitac a BIOS hejka, ze nema grafiku, ok dam grafiku a NIC !
Takze vyndam R9600Pro VIVO od Sapphire a zastrcim do AGP a pocitac jede ! Nastavim BIOS a pak si muzu delat co chci a vsechno maka !!!! I stim 9200 od gigabyte, proste vypinam a zapinam, atd .....
To same mi delaji ty zbyvajici dve desky .....
Kdyz prezenu overclock, tak jsem znovu na zacatku, ani insert nepomaha ...., ale vymenim grafiku a uz to zase frci ..... pak je to stabilni jak beton .........
U 8KRA2+ nic takoveho neexistuje ....
Teď mi přišel mail od distributora pro ČR, nejsou skladem nebudou.... :?:
2svaca: nemáš ještě nějaké? Kdyby mi nedopadla ta reklamace v CC? Diky
V patek jsem je jeste mohl mit, tak se pokusim je sehnat v pondeli, dam vedet .....
:-o jaktoze desky s kterejma se lesknou bannery epoxu nebudou achjo :( a ja nenadavam :eek: jen me to stve...
nechapu?Citace:
Původně odeslal rd2
2 svaca: Ja jsem postavil kamosoj pocitac s 8KRAI v1.1, procesor je XP1700+ a R9200 Gigabyte, BIOS z 28. 10.
Pocitac je stabilni, vsechno v pohode, ale nekdy (dost casto) po odpojeni od site nenastartuje. Zmacknu POWER, vetraky se roztocej, zadny pipnuti, cerna obrazovka, proste nic. Staci to zresetovat a uz to jede.
Jeste chci zkusit novej BIOS a pak uz nevim.
Mne se stava neco podobnyho. U me na 8KRA2+ i u kamose na 8KRAI rev. 1.1. Nabehne grafika, procik, pamet a pak to vytuhne pri zobrazovani hodnot z biosu(otacky fan, voltage a atd.....staci restart a je to. U toho kamose to musi resnout tak 3X....stane se to tak jednou za tejden az 14 dni...
tak to by me docela zajimalo, jak na te desce bude behat Original ATi9500, kterou mam objednanou... :(
Ja na 8KRA2+ provozuju Sapphire Radeon 9500np a uplna pohodicka :wink:Citace:
Původně odeslal MikeD
diky - jen se ptam pote, co se tady vyrojily mozne problemy s kompatibilitou EPoX a ATiCitace:
Původně odeslal IntEx
U 8KRA2+ jsem zadne problemy nemel, ani u 8KRA2I ... ale 8KRAI ma JINY BIOS a tam jsem problemy mel ....:-)))
Nekdo se me tu ptal na 8KRA2+, nejaky Jachym ... :-)))
MAM posledni kus... prijde mi ve stredu .... Takze jestli ho dotycny chce, je jeho ... :-))
Jinak ATi jsou v pohode, problem vidim v biosu, ale kamaradovi to bezi 100 pro. 182x11 barton a ZADNE problemy, jen kdyz resetnu CMOS, tak to nenabehne, musim vymenit grafiku .....
Zachovej klid, ja na 8KRA2+ mam Original ATI R9700 a pohoda.Citace:
Původně odeslal MikeD
Jeste takova drobnost pri bootu a nabehnuti win je na displeji FF coz je v poradku a co sem si vsim pri linuxe (redhat 8.0) se tam pekelne rychle strida 88 a 0E a linuxy jedou uplne bez problemu. Takze ten displej neni zas tak uplne smerodatnej.
Presne tak. Na webu EPoXu ve FAQ pisou, ze po nabootovani je vlastne jedno co tam sviti, ja to mam to same, a mel jsem to i na 8K5A2+
Tak tohle s moji ATI delat nemusim. :-) Ted jsem po dlouhy dobe delal reset CMOS,pac jsem hodil proc na 205x12,5 pri 1,9V t.j 2560Mhz ale jen POSTnul....Citace:
Původně odeslal svaca
No a s jinejma zdrojema jste to zkoušeli ??? To resetovani na začátku přece může dělat slabej/vadnej zdroj...
NO, nevim, ale myslim ,ze zdrojem to asi nebude....ale vyzkousim to. ted tam mam 360 chieftec. Dam tam zpatky muj starej dobrej suntek 300W... Ten kamos, co ma taky ten samej problem, tam ma 300W fortron pn(pf)
Sapphire 9500 odemčená na 9700PRO na prkně 8KRA2I - NO PROBLEM!!!
Zdroj je Chieftec 360W, tak to tim snad nebude.