No vedra jsou šílené a můj WB furt nikde :-( Radku jedině ty mi můžeš pomoct od tohodle: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...23690&start=20
Printable View
No vedra jsou šílené a můj WB furt nikde :-( Radku jedině ty mi můžeš pomoct od tohodle: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...23690&start=20
JJ...taky potrebuju sehnat silikon hadice. ty PVC, co se prodavaj v OBI, Hornbach, atd., jsou na prd. Kdyz se ohnou, tak se splostej, jsou strasne tvrdy, nepoddajny a strasne se kroutej.
Jinak par fitingu na vyber (je to tedy v Praze) na Namesti bratri Synku. Je tam docela velky zelezarstvi. Jedny maj vepredu u vzduchotechniky a pak dalsi nekde vzadu u sroubovejch spojeni. Shanel jsem redukce na eheima, abych tam moh dat tlusci hadice a docela jsem si vybral.
Pisete tady o ruznych Vodnikach,
Mate nekdo chlazeni od zminovane firmy AQcool (www.vodnichlazeni.cz).
Vim ze distrubuuje Mironet, ale nikde jsem nenasel kontakt primo na vyrobce.
Pokud to mate nekdo doma, tak mozna se to da najit v dokumentech ktere jste k tomu dostali.
Shanim kontakt na vyrobce, nebo alespon obchodni nazev firmy.
diky
david
toto atdy ma jen jeden boreček kteryho od toho každej odrazoval
suleky se jmenuje myslim
Čaute,sháním nějaké chladiče pro mého vodníka.
Zajimalo by mě,jestli by se daly udělat i nějaké pasivy na GPU a kolik by to stálo.
CUste,
vubec tomu vodnimu chlazeni nerozumim...muzete mi napsat nakej odkaz, kde by bylo vysvetleny, co vsechno potrebuju,jak to funguje, popr jaky je nejjednodussi vodni chlazeni?
Dik
HHUU
zkus tohle http://www.pretaktovani.cz/text/kosina.aspCitace:
Původně odeslal HHUU
Ty foe ani nevis jak jsi me chybel :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Tlapka
Jaktoze nepíšeš velkýma pismenama? A kde mas avatar? Slyšel blbě.. Tvoje rady by nám asi nepomohly :? Protože stále nevíme, jaká by asi měla být tlouštka mědi...Citace:
Původně odeslal Tlapka
Wow, ubohost sama, ten Tlapka... Vrať se do hrobu ty ubožáku :wink: ...
na jake je to straně?? ja ho tu nikde nevidim
Uz mu to asi nekdo smazal... nastesti...
no more Tlapka!!!
aha tak to jo ;D
hele jak to dodava radek?? i s plexi??
Momentálně Radek nedodává nic :roll:
a kdy by tak mohl ?Citace:
Původně odeslal Mirectec
Já nevim. Nedávno jsem mu psal SZ a nic.. Nedávno něco psal, že koupil nový stroj a že ho bude mít až v zimě a pak začne naplno.. :?
jj, rikal ze az v zime, taky rikal ze se mu neco rozbilo a hlavne nato nema cas... smula co..
Hodně blbý :? Už mám sehnano vše kromě bloků.. Zatím jsem do toho dal 700 Kč :roll: Zajímalo by mě, kolik staly ted ty prvni bloky, co jeste stihl udělat ??? Hlavně ten co tu kdosi měl na Radeona 9100 ???
Pockame do zimy a to uz bude Radek vyrabet WB na nase nove Athlon64 8-)
Jak ja se tesim ;D
Mirectec: Sme natom podobne - taky uz mam vsechno krome tech bloku..
Ja sem mel objednanej CPU (cibuli) a GPU i s chlazenim pameti na GPU za 1000Kc. takze asi 1 blok=500,- 8-)
njn asi musite koupit nekde jinde...nebo budete čekat 4měsice?? ;D asi ne
cekat az do zimy nevydrzim... musime sehnat nekoho jinyho....
no prave...me kamoshuv tata udela medenej na GPU a mozna i NB a s tim na cpu budu muset vydržet
potrebuju taky nejaky novy hadice..trochu užši
Já to hold budu muset vydržet :roll: Nemám vůbec možnosti. Ale ani mě to nevadí, protože přes prazdniny tady moc nebudu a pak už to nějak vydržim :? Jsem si objednal Sapphire 9100 64MB a je to momentálně nedostatkovy zboží :evil: Mě to připomíná časy, kdy se čekaly fronty i na záchodovej papír :lol: ;D
A co ty od Aquacoolu? Zase tak extra drahe nejsou, ne?