Re: Jakou fosnu pro Conroe??
Doba trochu pokročila a lidi mají víc zkušeností,
co byste teď volili DS4 nebo P5B-Deluxe (nono wifi)
Citace:
Původně odeslal
TOPIČ
rev. 3.3 podporuje nativne FSB 1333MHz tot vse :-)
to umi i klasicka 1.0 ....
Ty gigabyte se povedly, ale vsechny maji jednu FATALNI chybu....
...maji pouze 2x PCI. Nechapu proc tam serou PCIe, kdyz 99 procent karet je PCI + me proste 2x PCI nestaci ... a nerikejte mi, zen jsem sam ...
Citace:
Původně odeslal
svaca
...maji pouze 2x PCI. Nechapu proc tam serou PCIe, kdyz 99 procent karet je PCI + me proste 2x PCI nestaci ... a nerikejte mi, zen jsem sam ...
Tak si porid nejnovejsi DS3 a mas klid :)
Citace:
Původně odeslal
svaca
to umi i klasicka 1.0 ....
To jiste ano, ale tato jedina to ma v popisu na vebu Gigabitu : GA-965P-DS4 (rev. 3.3)
Intel P965+ ICH8R chipset
1. Supports Intel® Core™ 2 Extreme Quad Core / Core™ 2 Duo / Intel® Pentium® D processor
2. Supports Intel Core™ 2 Duo processors with FSB1333
3. Supports Microsoft Windows VISTA Premium
4. Supports Dual channel DDR2 800 memory
5. Features Dual PCI-E graphics interface
6. Features SATA 3Gb/s with RAID function
7. 8 Channels Intel High Definition Audio
8. Optimized Gigabit LAN and IEEE 1394 connection
9. Industry's leading all solid capacitor motherboard design
ostatni revize ne :)
Ptal se na rozdily :)
Citace:
Původně odeslal
svaca
No nejsi, ja jsem to ale vyresil jinak - mel jsem tri PCI - tvtuner, firewire, zvukovku. Koupil jsem zvukovku s firewire do PCI, vymenik tvtuner za novy na PCI-e. Narozdil treba od asusu ma ale gigabyte PCI sloty dole, takze se daji vsechny vyuzit i kdyz ma clovek vetsi chladic na grafice ;-)
tak tuhle fosnu zrejme nebrat: http://www.xbitlabs.com/articles/mai...5p965-gli.html
Epox boardy pro Intel CPU uz delsi dobu nezvlada ... a opet to potvrzuje
Citace:
Původně odeslal
Baron
Uz pred mesicem, kdyz sem videl tenhle obrazek, bylo mi jasne, ze tenhle epox ma stejne vymastenej nastaveni FSB jako ostatni Epoxy na intela - tj. napr. u CPU s FSB 133 se clovek nedostane nad 199, kvuli tomu, ze ta polozka v BIOSu neni :rolleyes:
Citace:
Původně odeslal
TOPIČ
To jiste ano, ale tato jedina to ma v popisu na vebu Gigabitu : GA-965P-DS4 (rev. 3.3)
Intel P965+ ICH8R chipset
1. Supports Intel® Core™ 2 Extreme Quad Core / Core™ 2 Duo / Intel® Pentium® D processor
2. Supports Intel Core™ 2 Duo processors with FSB1333
3. Supports Microsoft Windows VISTA Premium
4. Supports Dual channel DDR2 800 memory
5. Features Dual PCI-E graphics interface
6. Features SATA 3Gb/s with RAID function
7. 8 Channels Intel High Definition Audio
8. Optimized Gigabit LAN and IEEE 1394 connection
9. Industry's leading all solid capacitor motherboard design
ostatni revize ne :)
Ptal se na rozdily :)
Ano,ale verze 1.0 ma UPLNE to same, jen to proste u ni neni napsany, prooze jsou liny to aktualizovat ...
Proste ty npvejsi verze pouze odstranuji ten bug, nic vic ....
Citace:
Původně odeslal
Baron
Epox je uz pres rok OUT, proste v kelu ....
Citace:
Původně odeslal
Haste
Tak si porid nejnovejsi DS3 a mas klid :)
To me taky napadlo, ale neverim ze mi pojede nad 500MHz FSB a neupece se treba ...
no ony sice starsi revize jedou i na 1333MHz ale myslim ze oficialne ji nikdy nebudou podporovat.. od toho je tu prave revize 3.3.. podle vseho by jsme ji meli mit skladem tak konecne vymenim tu svou piskajici :)
Hmm, jestli ji maji v TSB tak to vypada nadejne i pro me, ale svoji asi nevyreklamuju, protoze me vse jede OK .... Bohuzel ..
Citace:
Původně odeslal
svaca
Hmm, jestli ji maji v TSB tak to vypada nadejne i pro me, ale svoji asi nevyreklamuju, protoze me vse jede OK .... Bohuzel ..
Od ceho je bazar...
Nevite nekdo, kdy by mely byt u nas k sehnani DQ6ky rev 3.3?
Otazkou zustava, kdy tu bude k sehnani...
tak mi mame na sklade 965P-DS4 rev 3.3 a je oznacena v systemu jako rev 2.0.. ale 965P-DQ6 mame jen rev 2.0 a tu mame i skutecne skladem.. rev 3.3 zatim ne ;)
Citace:
Původně odeslal
rombo
tak mi mame na sklade 965P-DS4 rev 3.3 a je oznacena v systemu jako rev 2.0.. ale 965P-DQ6 mame jen rev 2.0 a tu mame i skutecne skladem.. rev 3.3 zatim ne ;)
Diky moc za informaci, potreboval jsem si overit dostupnost. Tim padem na ni nebudu zbytecne cekat a vezmu si rev 2.0... ;)
4 Příloh-a(y)
nevim jestli to uz nekde bylo nebo nebylo ale strucnej prehled rozdilu co jsem tak letmo postrehl mezi rev 1.0 a 3.3 u desky 965P-DS4
fotky revize 1.0:
4 Příloh-a(y)
rozdily oproti rev 1.0: zvukovka ALC888 misto 883, uchyceni heatpipe chladice, zalite vsechny civky! :).. pak par dalsich kosmetickych uprav
fotky revize 3.3
Nebyly ty civky zalite prave uz v revizi 2.0?
Citace:
Původně odeslal
Zilla
Nebyly ty civky zalite prave uz v revizi 2.0?
no je to mozny, rev 2.0 jsem v rukach nemel ;).. slo jen o rozdily 1.0 vs 3.3
jinak pouhou zmenou desky pri stejnym nastaveni mi stouply v Everestu hodnoty pameti cteni a kopirovani zhruba o 200MB/s.. a klesla Latence pameti z 78.7ns na 75.6ns.. pri stejnym BIOSu F8
Zeptam se pro jistotu jeste jednou: nedokaze nekdo vycmuchat od dodavatelu, kdy zhruba by mela byt k sehnani DQ6ka rev 3.3?
Citace:
Původně odeslal
rombo
zalite vsechny civky!
Jaky rozdil je kolem toho socketu? Ty civky na fotce vypadaji uplne stejne jako na moji 1.0.
Citace:
Původně odeslal
rombo
hodnoty pameti cteni a kopirovani zhruba o 200MB/s.. a klesla Latence pameti z 78.7ns na 75.6ns.. pri stejnym BIOSu F8
Probuh co tam mas? Ja mam pameti na 800MHz 4-4-4-12 ( CPU na 400*8 ) a latence mam 69.1ns a propustnost pri cteni nejakych 7400 MB/s