deekay: hmm proste to treba risknut, podla mna to za to stoji...
r9500 ma velky potencial ;D no kto by to bol povedal
Printable View
deekay: hmm proste to treba risknut, podla mna to za to stoji...
r9500 ma velky potencial ;D no kto by to bol povedal
podle me to teda za to nestoji... ta uspesnost predelavky se cim dal tim zmensuje...
No jen by me zajimalo ze se to Kamikatzemu PODELALO!! Jak?
tak jsem nasel na sklade Manli 9700 128MB (ne PRO) a i s dani to dela asi 9030 kč. Tak nevim jestli do toho jit. ???
zaruka 2 roky .
podla mna prve manli sa celkom daju, moc by som sa toho nebal...
okrem toho ak je tam zaruka tak preco nie, podla mna to bude take iste ako ostatne
all: 9700 NPR Hatching v1.0 skusali ste toto demo?
pretoze ja si na tom testujem chybovost taktovania, pustim, chvilu pockam a potom stlacim escape aby sa zobrazilo priehladne menu, ak sa ta blikaju stvorceky tak to neni nic moc. Najvyssia frekvencia bez stvorcekov bola tych 325. Ale pri inych demach mozem mat aj 350 a ziadne chyby. Pozrite sa na to aj vy!
hmm ktovie ci je to riesenie aj dlhodobe, alebo sa tie chybne ci (znova zapnute) potrubia po takom mesiaci dvoch odpalia uplne. :-(
nefim semik :) ale ja by som moju 4200 menil za 9500 [s PCB z 9700] hned :).
Mozna na tom neco bude jedno je jiste ze jsem se na O/c R9500@R9700 vybodnul. Cladic na GPU nic moc, jsem podnej mr :wink: knul :roll: :o byla tam nakydana pasta jak kdyz se tam vyprdne ptak ;D a co vic kolem GPU je kovovy oramovani ktere prilehnuti na GPU take moc neprida. Jedu na 275/270 a zatim to slape tak jak ma 8)Citace:
Původně odeslal Semik
To oramovani je myslim neco jako copper shim. A prave malej vyskovej rozdil mezi copper shimem a jadrem je podle nejakyho serveru pricinou vyssi teploty jadra. Tam to vyresili tak ze heatsink v mistech kde se dotyka shimu trochu zbrousili a teplota jim klesla cca o 2stupne :)
Ja nevim jaky mate starosti. Bud to nejde vod zacatku=spatnej cip
Nebo je to bez vad po zapnuti pipelines=museli dat dobrej cip co se dava do R9700!!
Jinou logikuv tom nevidim!
ze zacatku to behalo bez problemu jako 9700, ale pak se ve hrach zacaly zjevovat sachovni...sice ne tak velky jako u maxika, ale uz to ten pocit z hrani celkem rusilo :(
A ty sachovnice tam byly i na def. frekvencich nebo jen pri OC? Zkousel si to dat zase z5 na R9500?
Ja to zkousel na orig. Radlu a sralo se to stejne, jak rikas. Pomaha vypnout AA a AF a restart (alespon me)Citace:
Původně odeslal martine
dela to i na default, jako r9500 to jede normalne
ale sosnul sem radeonator...ale to mi tak dokonale skopalo widle, ze sem to nezral :evil: s tim to bylo totalne nestabilni...v kazdy hre se to kouslo :evil:
Takze ze zacatku to bylo uplne v pohode?! Mozna ze sis je posral moc velkym OC!
ale ja to jinak provozoval na standartni frekvenci-to co sem tady psal bylo jenom testovani, na bootu se to nastavilo na def. :wink:
..stejne nechapu jak by se to jenom overclockingem mohlo posrat
No to pripada jen tehdy ze by se to poskodilo moc velkym teplem...
Ondra ma pravdu!Ze zacatku jsem ji trapil na 330/330 ale kdyz to tedka ctu tak jsem koncil na 320/320 takovej rozdil v 3D marku to neni (asi 200 bodů)a jsem v poho. :wink:
ale ja mam v bocnici pred grafarnou 120mm deltu a ta grafika byla studena
Ale stejne je to divny... Ja jedu na default protoze tech par bodu me nic neda... ;D Hlavne ze mam 8pipek :-D
Mas recht 8)Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
ja tomu dam kotel..uvidime kolik ten srac da!!
Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
Neco mi rika ze posledni co na svem PC budes hrat budou ŠACHY ;D
Kamikadze,ty si proste bestie,*hwueeeeeee!!!!!
Ale stejne tu 9500 risknu *hwueeeeeee!!!!!
Mimochodem kde najdu to demo 9700 NPR Hatching?
http://pdownload.mii.instacontent.ne...-Demo-v1.0.exeCitace:
Původně odeslal Zorg