Tuto instalaci, co prave mam jsem zacal na 1.0.3 a ted updatnul na 1.0.4 a sipka je tam stale.Citace:
Původně odeslal tomase
EDIT: Tak jsem nainstaloval vsechny updaty pluginu a zmizela, takze se asi zobrazuje pouze jsou li nejakej updaty dostupne.
Printable View
Tuto instalaci, co prave mam jsem zacal na 1.0.3 a ted updatnul na 1.0.4 a sipka je tam stale.Citace:
Původně odeslal tomase
EDIT: Tak jsem nainstaloval vsechny updaty pluginu a zmizela, takze se asi zobrazuje pouze jsou li nejakej updaty dostupne.
no to je snad logicky ne ???Citace:
Původně odeslal monsoon
Njn, me se ale neukazovala ani u 1.0.3 kdyz uz byla 1.0.4 na svete... Ale to je jedno, stejne se obcas ukliknu a misto back dam Mozzila Firefox :) Kazdopadne budme radi, ze je tam sipka a ne carka, protoze kdyby se banda OCckaru hadala o to , kdo tam ma a kdo nema carku, tak by to bylo celkem srandovni ;D ;D ;D ;D
Bohuzel :( proste to v opere nikda neni :( a s tou pametovou narocnosti, je to jak kdy, ted ji mam treba zapnutou celej den a otevreno asi 10 oken a zabira 80MB...Citace:
Původně odeslal tomase
Asi dnes vysla Mozilla 1.7.8, pouzivate vubec jeste nekdo tuhle Mozillu? :-)
Mno ja se divim, ze jeste vubec vychazi, kdyz uz sami oznamili stop jejiho vyvoje.Citace:
Původně odeslal howard
To jo no, ale asi jenom bugfix. Imho je to ale skoda, ze to nevychazi. Ja mam rad ty all-in-one produkty :-)
zkousel ste uz nekdo nevej netscape 8.0 ???Vyplati se ho vyzkouset kdyz pouzivam operu??
Co jsem ruzne cetl tak pokus o reinkarnaci jaksik nevysel. Nic co by tu jeste nebylo.Citace:
Původně odeslal Fleak
Procpak vzdycky po instalaci nove verze opery pribudou v personalbaru dva vyhledavace, jeden amazon a druhy nevim? :-)
Opera 8.01 zmizela, ze by ji stahnuli kvuli bugum? Nebo nevite proc?
http://snapshot.opera.com/windows/o801_7583.exeCitace:
Původně odeslal howard
Zdravim. Rozhodol som sa ze prejdem z FF na OPERU (ked tu je uz ten affiliate program). Stiahol som si verziu 8.0 ale neviem ako mam spustit to slubovane integrovane IRC a ICQ.
Opera Goes BitTorrent
Citace:
Opera Software today launched a technical preview of the Opera browser for Windows, Linux and Mac that includes support for BitTorrent. Integrating this popular file-downloading technology in the Opera browser offers the end user a faster download process by utilizing full bandwidth and reducing the chance of in-transfer delay when multiple users download the same file. With BitTorrent, users would have had an alternative download mechanism," said Christen Krogh, VP of Engineering, Opera Software.
nevite nekdo kde se to da vypnout???Citace:
Původně odeslal Masster
EDIT: uff tak uz jsem to nasel..je to v tools-preferences-downloads-a tam se musi ale odskrtnout policko "Hide file types........."- a tam to uz najdete
Mozilla Forefox 1.0.5 EN
DOWNLOAD
Here's what's new in Firefox 1.0.5:
* Several security fixes.
* Improvements to stability.
(ceska verze bude brzo na http://www.czilla.cz/)
a kdyby tomu nahodou tady nekdo rozumnel, tak tady je seznam:
MFSA 2005-56 Code execution through shared function objects
MFSA 2005-55 XHTML node spoofing
MFSA 2005-54 Javascript prompt origin spoofing
MFSA 2005-53 Standalone applications can run arbitrary code through the browser
MFSA 2005-52 Same origin violation: frame calling top.focus()
MFSA 2005-51 The return of frame-injection spoofing
MFSA 2005-50 Possibly exploitable crash in InstallVersion.compareTo()
MFSA 2005-49 Script injection from Firefox sidebar panel using data:
MFSA 2005-48 Same-origin violation with InstallTrigger callback
MFSA 2005-47 Code execution via "Set as Wallpaper"
MFSA 2005-46 XBL scripts ran even when Javascript disabled
MFSA 2005-45 Content-generated event vulnerabilities
a hlavne 1.0.5 opravuje pad systemu na strance http://www.heppel-stefan.de
Mne to nepada ani v 1.0.4 (ani vo Windows ani v Linuxe).
to sem fakt jedinej, kdo jeste pouziva normalni mozillu? ;D ... asi mi bude chybet google hledani v adresovym radku :cry:
Proc by ti mel chybet? To je snad uz standard.
ve firefoxu co sem si ted zrovna stahnul je googlovsky hledani vedle adresovyho radku ... v mozille je implementovany primo v nem
ale tady je to taky primo v nem, taky nechapu proc je tam to vedle, nikdy jsem to nepouzil. A velmi jednoduse se ve FF delaji vlastni zkratky na hledani.Citace:
Původně odeslal basik
Staci do pole kam pises co se ma hledat tuknout pravym a tam uz je "Add a keyword for this search"
mno zatim vydrzim a mozille a az bude treba tak se s ff budu muset naucit ;D