co to bylo za sestavu? nesledoval jak drzi hodnoty? nedavno jsem se tady na tenhle zdroj ptal, protoze me zaujal prave ten system chlazeni. pro me by stacilo, kdyby uchladil sam sebe. skrin vetrat nemusi.Citace:
Původně odeslal Anduril
Printable View
co to bylo za sestavu? nesledoval jak drzi hodnoty? nedavno jsem se tady na tenhle zdroj ptal, protoze me zaujal prave ten system chlazeni. pro me by stacilo, kdyby uchladil sam sebe. skrin vetrat nemusi.Citace:
Původně odeslal Anduril
a jak(pisou, ze 40cfm(zalezi jestli je to min nebo max nebo neco mezi tim) coz by bylo docela dost) fuka ten vetrak? ...me by stacilo i 20cfm - odhademCitace:
Původně odeslal Anduril
Sestava to byla Celeron D 2,4GHz, 512RAM, i865 s int vga, disk, dvdrw..zdroj byl mírně teplý na povrchu, do casu jsem musle přidta fan, protože se tam vzduch nehnul :) Jinak více už fakt nevím...na nějaké měření a tak nebyl vůbec čas... Jinak ze zdroje moc vzduch nefičel :) Myslím, že za ty prachy je to tichý ale jinak obyčejný zdroj.
Mam otazku, dufam, ze to tu uz nebolo.
Ako zistim aku mam znacku zdroja, ked nikde ani na krabici nie je nazov vyrobcu. Dokonca ani nalepka tam nie je. Je 100% 400W noname, to viem ale neda sa nijako zistit jeho udaje ? Niekto to musi vyrabat. :?
výrobce tam někde bude ale spíš ho máš schovanej ten nápis.. zkus se pořádně podívat
Něco málo zajímavého počtení http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=1014
Zdravim, potrebuju poradit jestli mi utahne Chieftec 360W system co mam v podpisu? S touto otazkou take souvisi mozny nakup noveho zdroje, jaky byste mi v prijatelne cenove hladine doporucili pro tuto sestavu (chci OC) ? - dival jsem se na Chill Inovation 510W, co na nej rikate?
Ptam se jestli mi to utahne ten chieftec proto, ze zitra ty komponenty budu mit konecne doma a chci to instalnout...
DIKY
imho to ještě utáhne,Citace:
Původně odeslal GM
ale vyzkoušej to a uvidíš, jak ti drží napětí na 12V větvi
Uf, diky za rychlou odpoved ... Je mi ale jasne ze budu muset koupit novy tak proto jsem daval ten post tady, jaky tedy poradite? Diky mockrat :!:Citace:
Původně odeslal M.K.
EDIT: Projizdel jsem to tady a stale nevim...je mi jedno jestli to budu kupovat tady nebo z DE
vlastnim sestavu viz podpis asi budu muset vymenit zdroj mam fortron 350W 12cm fan
chtel bych nejakej vykonejsi a stejne kvalitni mozna lepsi a tissi zdroj co mi doporucite
doporucil bych ti ENERMAX NoisetakerCitace:
Původně odeslal Rutuf
a ostatnim bych ho taky doporucil
zdarte, chci kupovat novej zdroj a dat si na nej flexo - pozadavky: aby to utahlo to co je v podpisu, hooodne tichej (je to k vodniku) a trosku budu i oc napada vas neco? jo a optimalni cena je tak do 1500 vc dph
take bych tam chtel 120mm vetron
jo a grafika tam bude ati r9800pro
pokial chces hooodne tichy tak ti musim odporucit tu uz velakrat spomenuty Chill Innovation 400W
a tam uz mas vyriesene aj flexo.. akurat ze je cierne (co mne osobne vyhovuje ale nie kazdemu to moze byt oku mile)
mno jo, ale tolik penez nemam...
tak si kup Fortrona 350WCitace:
Původně odeslal sid.cz
nebo Enermax od nekoho z bazaru
pokud na to nepospichas tak az koupim zdroj tak ti muzu prodat toho fortrona 350w 12cm fan ten na nej taham sestavu co mam v podpisuCitace:
Původně odeslal sid.cz
Enermax Noisetaker EG495P-VE SFMA - Series ATX12V Ver2.01
bude dobra volba ale kde ho sezenu za rozumnou cenu
spechal sem na to fest, uz mam od nugeta lc power 550w s 12 fanem
Co z toho se dá sehnat? Ani FSP zatím nemůžu najít. Akasu jo, zato ten Jeantech ani náhodou a ten by mě zajímal nejvíc...Citace:
Původně odeslal jan555
Nevím, musíš se podívat, ta Akasa je super, dost drahá, ale imho za to stojí.Citace:
Původně odeslal Pajax
Člověk tak dlouho shání, až si nedostačující ATX rozšíří pomocí 200W AT... Mám teď nezávislé 12V i 5V větve ;D .
tak ted nevim jestli by nebyl lepsiCitace:
Původně odeslal Rutuf
Akasa AK-P460FG-BKEU Paxpower Black 460W
dik za rady
Rutuf: jestli bude lepší, to nevím, ale zřejmě je to fakt vynikající zdroj (já ho měl jen v ruce, nezkoušel jsem).
Po precteni snad vsech recenzi, ktery na netu jsou, jsem objednal Aerocool Aeropower II Silver Line 550w, dneska dosel a mlatim si hlavou o stul.
Ve vsech recenzich vyzdvihovali tichost. To snad neni pravda, ten zdroj ma do ticheho daleko, prirovnavam k LC power 550W a rekl bych, ze je to tak 1:1.
Provoz se Seagate a je to tady, piskani.
Provedeni super, napeti ok, libi se mi, kabely dlouhy, hodne konektoru.
Takze za sebe rikam, ten zdroj nebrat.
Jsem zklamanej a krasne jsem vyhodil z okna 2200 Kc.
Já ho zase mám a je uplně tichej.Slyším ho pouze když dám k němu ucho.Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
Disk mám hitachi a žádný pískání.Mě přijde dobrej za tu cenu.