A jde nejak jinak oznacit, ze s danym clovekem komunikuji sifrovane? proste nechapu, proc pri kazde konexi Miranda cpe nove (S)..Citace:
Původně odeslal Dominator
Printable View
A jde nejak jinak oznacit, ze s danym clovekem komunikuji sifrovane? proste nechapu, proc pri kazde konexi Miranda cpe nove (S)..Citace:
Prisel jsem na zajimavy bug nevim jestli primo Trillianu, ale asi ano, pokud mi to uzivatele jinych icq klientu take nepotvrdi.
Uz od vcera si me stezuje vetsina lidi na icq, ze me nevidi. Prestoze jsem online. Vypinal a zapinal sem trillian, porad stejne, pro vetsinu sem byl offline, prestoze sem si s nima normalne psal.
Jiz se mi to v minulosti parkrat stalo a dnes jsem vysledoval, proc se to stalo.
Vcera sem mel nastaveno invisible a vypnul sem trillian.
Od pristiho prihlaseni me vetsina nevidela, prestoze sem mel availabne, dnd, ..., az do ted, nebot jsem hodil stav invisible a potom hned available. A najednou mi napsalo 10 lidi, ze me vidi.
Mozna s tim souvisi i to nenadale caste posilani away messages lidem.
S mirandou a icq200x se tohle asi nestava, ze? MYslim, ze tuhle zvlastni neviditelnost sem v minulosti vypnul i tak, ze jsem zapnul icq2go a hned se odhlasil.
EDIT: Na druhou stranu je to docela pouzitelny bug - byt offline i pro toho uzivatele, se kterym si pisete. Ted mi najednou pise tolik lidi, ze se neda pracovat.
no proste ti to reknu na rovinu, je to BUG! Tedy udelej to tak jak jsem psal.Citace:
Původně odeslal Harry
OK, tak jsem vypnul automaticke (S) a dal ho tam rucne jako soucast jmena ;DCitace:
prenos souboru muze fungovat jenom kdyz ma jeden z dotycnejch verejnou IP (nebo v pripade se sou ty lidi na stejny siti (stejnej provider atp)). Jinak mate smulu :)Citace:
Původně odeslal ctrl_j
no mě to přes Mirandu posílat nejde ale přes Skype to de tak nevim :|
Tak ludia, mam VELMI podivny problem s Mirandou 0.3.3.1 :(
Cista miranda (last, 0.3.3.1)
+ smileyadd (last, 1.4.3)
Na konfiguracii: P4+SiS645+R7500+WinME
Ked je enablovany smileyadd plugin, nesmie byt zapnuty smileysbar. Akonahle ho zapnem a zobrazim messages window (alebo v options kliknem na smileys), miranda padne (vypne sa). Ked je smileysbar vypnuty, tak sa pisat normalne da, a napisane smajliky sa normalne korektne zobrazuju ako ikonky (obrazky).
Pripisoval som to WinME...
Poskladal som ale nedavno priatelke comp na word+net a problem je velmi podobny:
Cista miranda (last, 0.3.3.1)
+ smileyadd (last, 1.4.3)
Konfiguracia: Celeron900+VIAAPro133A+GF2MX+WinXPSP1
Ked je nielen enablovany smileyadd plugin, ale ked sa co i len vyskytuje v adresari Plugins (tzn. je loaded ale disabled v mirande), tak nie je mozne zobrazit messages windows - miranda rovnako pada - vypina sa...
Nestretli ste sa niekto s podobnym problemom ???
U mna doma a u ostatnych kamosov, co mam, sa take nieco nikdy nestalo a naozaj nemam ani SAJN, cim to moze byt...
Jo, tohle mi neco rika. Mam v mirande 40 pluginu a beha to v pohode, pouze ten plugin na smajliky je "nejakej divnej".
Mna zaraza to, ze mne na tom, co mam v podpise, to nerobi absolutne ziadne problemy aj s X megovym DATom a XY pluginmi... a tot na tychto dvoch zostavach ako naschval... :(
[edit]
Mno, tak na druhej zostave som to uz vyriesil.... ten plugin nepocita s tym, ze by mal zadanu zlu cestu (co pri premiestneni profilu bola - priamo v dat subore zapisana zla cesta, takze jedina moznost je hex edit DAT suboru alebo spravit cestu, ktoru tam ma zadanu, spustit a zmenit :evil: )... :oops:
Je mozny ze u skypu to jde pres jejich server (pravdepodobne), icq se to pokousi poslat primoCitace:
Původně odeslal sebad
no ja teda ted zkousim sim, protoze mirranda i trillian maj u me naky bugy s icq, u ostatnich asi ne no :x, a mam problem ze nemuzu hledat podle uin - jak na to? ((:
a este taky jesli do simu neni naky plugin aby se choval jako normalni okno a ne jako toobox/dialog nebo jak se tomu rika?
nevite jak v mirande nastavit auto online mod pri startu mirandy?
a take auto-online v pripade ze se strati spojeni?
diky
plugin AlwaysOnline should do the trick :-)
http://www.miranda-im.org/download/d...iewfile&id=362
Ja byl az do vcerejska spokojenym uzivatelem Odiga. Dnes ale tlemim na kontakt list a vsichni useri z ICQ exportu jsou neaktivni, mrknu do Other IM settings a moje polozka s icq zmizela uplne. Nasrany jdu na jejich web kde maji toto:
From 1/1/2005 Odigo will no longer be interoperable with other IM accounts.
Takze z toho plyne ze jedina vyhoda Odiga je fuc. By me zajimalo ktera dobra duse za to muze jestli MSN,ICQ nebo jiny IM, jelikoz se mi nezda ze by tuto vychytavku z odiga odstranili jen tak dobrovolne.
pouzivam icq 2003a predchozi verze haluzily a novejsi maj uz moc velky reklamy :evil:
jde hledat pres UIN ale musis z toho smazat ty pomlcky co tam sou...Citace:
Původně odeslal Lolita
xxx-xxx-xxx -> xxxxxxxxx 8-)
jo de to, ale jen v dev verzi, nvm furt si myslim ze icq2k3b je nejlepsiCitace:
Původně odeslal jamesik
ale furt sem nezkusila treba to &rq no
Miranda sa mi veľmi páči. Keď sa s tým človek pohrá, pridá nejaké pluginy, ktoré majú niektoré i rôzne varianty, môže si poskladať myslím že skvelý komunikátor. U mňa zatiaľ fakt spokojnosť. Originál ICQ je pre mňa fakt príšerný(tie reklamy... a monštróznosť...), iné som neskúšal.
Pluginy sú výborná vec. Jo jo jo jo... :wink:
Mam otazku, ak smiem, rad by som vedel ci sa vam uz podarilo a ako dostat (po cesky to je oznacene) UCET EMAILU dajaku adresu. mne sa to nedari a rad by som ich tam dal.
Dakujem.
Co kdy kde kdo kam?Citace:
Původně odeslal mangatono
Taky se nejak nechytam. :lol:Citace:
Původně odeslal jedik
tak teda odzaciatku, mam TRILIAN 2.0 CZ. Tam je kolonka UCET MAILU, ak nemate, daj ZOBRAZIT a tam je zobrazit UCET MAILU. a tam potrebujem nasekat maily, a ze ci neviete ako. to je vsetko. Po ENG. je to MY EMAIL ACCOUNTS
Da se v IRC v Mirande automaticky po zapnuti pripojit na nejaky kanal, abych to vzdycky nemusel delat rucne?
mohl by mi nekdo ze zkusenejsich uzivatelu doporucit nejake dobre plug-iny do Mirandy?
Ale panove, uznavam, ze je v tomto dredu hoooodne stranek, ale o pluginech zde jiz byla rec.
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=768353#768353