Ja som nikdy netvrdil, ze Chief sa blbo tuni :wink: Osobne asi zvolim kombinaciu ciernej a cervenej, taka sa mi paci. Ale este musi chvilu pockat.Citace:
Původně odeslal eraser
Printable View
Ja som nikdy netvrdil, ze Chief sa blbo tuni :wink: Osobne asi zvolim kombinaciu ciernej a cervenej, taka sa mi paci. Ale este musi chvilu pockat.Citace:
Původně odeslal eraser
diky za poslani, tedka uz mi ty fotky jedou i tady...
fakt pekny, decentni. Nemam rad kdyz je to preplacany...hezky tam je zabudovanej ten display...akorat neni moc hezky, jak prosvita ta modra
az pokrocis v upravach dal, tak se hod dalsi fotky :arrow:
Mno vypadá to pěkně, něco podobnýho jsem plánoval taky, ale s tím, že ten prostřední pruh půjde na zelenou metalízu. Zatím jsem se nedokopal k tomu koupit sprej :roll: Mám to toitž laděný do zeleno černý.
2Marty: v takom farebnom pojati ako podpis ze :wink: . Inac sa da ten Chieftec fakt pekne vytunit...
Vyzera to mooooooc dobre. Vidiet , ked sa clovek pohra ze to ide. Tu cerveu zmen za silnejsiu , alebo tu modru daj slabsiu , nech je to vyrovnane.
Přesně tak :) zatím mi vzadu září dva zelené Coolermastery, na CPU jeden nesvítící coolermaster a všechen HW co mám má zelený PCB - grafika, RAM, deska, modem, wifi, zvuk, CPU :) Ještě sehnat zelený kulatý kabely :)Citace:
Původně odeslal GABO
A LEDky mám na power takovou vostrou zelenou, je taková jiná než ty hnusný co jsou na klávesnici na NUmlock a tak, dokonce ještě jinačí než na těch coolermasterech, a na HD mám tu standartní žlutou, ale chtěl bych tam dát něco jinýho, ať to není původní, jaká myslíte že by se hodila? I když tahle docela vyhovuje, není moc svítivá a při koukání na filmy nebije do očí.
"a na HD mám tu standartní žlutou, ale chtěl bych tam dát něco jinýho, ať to není původní, jaká myslíte že by se hodila?"
Co takhle zelená ? ;D
takže, mam pár otázek ohledně tý bedny...
co je to za černou metalízu, zajímal by mě přesnej typ, vypadá totiž fakt cool !
a taky nějaký info ohledně toho LCD displeje. Jaks to tam přichytil a jak budeš vést kabely? Tohle mě totiž naprosto zaujalo a řešil jsem to do budoucna budu moddovat a nechtělo se mi LCDčko dávat do 5,25" pozice, páč mam skoro pořád zavřený dvířka, tak jsem řešil jestli do bočnice za plexi a nebo do dvířek, ale jak bych to do nich dal, jsem zatim neřešil...
1. Ta černá metalíza asi fakt nebude obyčejná - přesný název je Macota Fantasia Cod. 36 "Lak na speciální efekty", koupil jsem to úplně náhodně v Brně v takovém zapadlém kšeftě za 182 Kč (400 ml sprej). Vypadá to fakt božsky...
2. Díru na displej jsem tam vyřezal lupenkovou pilkou + dobrousil šmirglem tak, aby tam ten displej držel sám bez ničehod dalšího (zatím), ale teď tam nalepím kousky plastu a přišroubuju ho do nich. Co se týče kabelů k displeji, tak jsem řešil problém, jak to protáhnout do dvířek - původně jsem to chtěl provléci takovou dírou přímo dole u pantu, ale to bylo na nic - ty dráty by se tam asi za chvíli zlámaly a vypadalo to strašně. Teď jsem vymyslel něco fajnovějšího - odvrtám ten spodní trn, na kterém ta dvířka drží a do vzniklé díry zasadím dutou trubičku skrz kterou povedou kabely do dvířek.
UFFF...
za tu barvu dík, třeba jí seženu i někde tady v Příbrami.Citace:
Původně odeslal *VIPER*
a to s tim provrtánim toho trnu nevypadá špatně, ale je dost slabej, takže nevim jak to pude...každopádně super nápad!!!
Tak to jsi mě asi špatně pochopil - já ten trn odvrtám a místo něj ta mdám nějakou kovovou trubičku, kterou provléknu ty dráty...
;D
Opravdu.... povedená práce.. 8-)
Jen tak dál....
A nebude to vypadat divěn když budu mít na HD i POWER stejnou barvu? :?:Citace:
Původně odeslal Don Carlos
Hmm, tak ten CHieftec vypada vyzne skvele :) Takove decentni mody se mi libi...Jen tak dal, jak budes mit nove fotky hned se o ne podel :) Taky uvazuju ze bych se do neceho takoveho pustil, alespon odlisit ten muj radovy cerny CHieftec by to chtelo :)
BTW, *VIPER*, jak chceš protáhnout takovou trubičkou na těch dvířkách 16 vodičů do displeje?
To bych taky rád věděl.... ???Citace:
Původně odeslal Marty
myslim že už vim, jak to myslí...celý to odvrtá a dá tam o dost tlustší trubičku, do který se vejdou. Bude muset ale předělat celej ten pant. Odvrtat i ty dvířka a čelo tý case, ale jít by to mělo, jak na to tady u sebe koukám, natlačit by se to tam dalo!
Do těch dvířek nepůjde udělat větší díra na pant než 5mm, a i to už je dost na hraně. Jsem zvědavej jak to vyřeší :)
Hlavně jak to bude s častým otvíráním.... nevím nevím...... chce to vyřešit... :wink:
To je moc pěkný case, opravdu dobrá práce. Dnes jsem našel na dcase.cz že mají čelní dvířka pro Chieftecy, ale nevím, zda jsou v černé barvě a kompletní (i s druhou spodní polovinou).
Myslim, ze nejsou ani cerne a ani se spodni polovinou... 8-)Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Jaká druhá spodní polovina dvířek? ???Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
No přeci se čelní kryt skládá ze dvou částí: čelních otevíratelných dvířek a spodní části neotevíratelné. Pokud prodává jen otvírací dvířka, tak si myslím, že je to k ničemu. To pak bude vypadat divně. Mám černý case, tak bych chtěl koupit čelní kryt s nějakým motivem. Na dcase.cz má jen světlá dvířka a nemá tam ani popis, co to obsahuje.Citace:
Původně odeslal Marty
Mno on je ten kryt přes celou přední část case, ve který jsou pantíky a na ty se nasadí dvířka - mrkni na www.chieftec.com jak to vypadá.
Souhlasim. Mě šlo ale o to, jestli dcase.cz prodává kompletní čelní kryt právě s těmi příchytkami, protože na jeho stránkách jsou vyobrazena jen otvírací dvířka.