ok,uz som sa vratil.vypol som antialiasing,a nic. A ten Smartgart ani nemam v Cpaneli.To sa instaluje nejak zvlast?a ako sa dostanem do biosu graf.karty?chcem vypnut ten fastwrite v biose,ale nemam ani sajn ako.prosim,poradte
Printable View
ok,uz som sa vratil.vypol som antialiasing,a nic. A ten Smartgart ani nemam v Cpaneli.To sa instaluje nejak zvlast?a ako sa dostanem do biosu graf.karty?chcem vypnut ten fastwrite v biose,ale nemam ani sajn ako.prosim,poradte
To Ganja-NIN:
Ty bublinky umí Paint Shop Pro ver. 7.00, ale už jsem někde na FTPku zahlédl verzi 8. Dělám v něm rád, protože to umí i vektorově (třeba zrovna ty bublinky :-) )
ja ten smartgart mam taky zaplej ja bych spis rekl ze to zalezi na desce ???
Nemas smartgart? Pomuze asi jen odinstalovat control panel a ovladac, pak naistalovat ovladac, hned po nem bez restartu control panel a az pak restartovat.Citace:
Původně odeslal alex83
Fast writes nema nic spolecniho s biosem grafiky - nastavuje se to v biosu boardu, ale ne vsechny boardy tuto moznost maji (napr. muj board tuhle polozku taky nema).
tak ja teda nejprve nainstaluji ovladace restart control panel restart
No jo, ale nemuzu tam nikde najit Advanced ???Citace:
Původně odeslal Mymak
Este musis mas aj AGP driver nainstalovany.Citace:
Původně odeslal kabrnak
No jasne ze mam. Aspon sem tedy o tom presvedcenej. :roll:
Si to radsej preinstaluj znova, toto presne robi na intel doskach ked tam ten driver nemas. Ako na tvojej nvidii to neviem, ale mohlo by to byt podobne.Citace:
Původně odeslal kabrnak
No snad to nerikam spatne, ale myslim, ze ten agp ovladac je primo v balicku ovladacu od nVidie, cili nemam co preinstalovavat :roll:
ok,tak som tam nahodil omegy ovladace,a vsetko za mi zda nejak krajsie.a je tam aj Smartgart.avsak,ten Generals mi aj tak zamrzne po chvili hrania.A to fakt nechapem,Uz som tam dal aj patch,vypol fastwrites,antialiasing.Ide to plynule,ale proste to zamrzne.Nechapem to
PS,niekedy sa mi zda,akoby preblikla obrazovka,akoby tam bolo slabe napajanie,alebo co.Aka voltage by mala byt nastavena na AGP?Ja tam ma len default a potom 1,65,1,75,1,85(myslim,nepamatam si presne ale viac tam urcite nieje).
1.5VCitace:
Původně odeslal alex83
aky mas zdroj ?
300W
noname 300W by mohol byt tiez na pricine.Citace:
Původně odeslal alex83
A aky zdroj by sa hodil?
Najlepsi aky si mozes dovolit.Citace:
Původně odeslal alex83