No to jsi lama,u her se dual projeví .. hlavně je rozdíl mezi 200 a 220 FSB mezi singlem a dualem. 12.5x200 ... v 3d marku 2001SE 19100 ... 11x220 20050 bodů v 3d mark 2001SE.Citace:
Původně odeslal Marcelino
Printable View
No to jsi lama,u her se dual projeví .. hlavně je rozdíl mezi 200 a 220 FSB mezi singlem a dualem. 12.5x200 ... v 3d marku 2001SE 19100 ... 11x220 20050 bodů v 3d mark 2001SE.Citace:
Tak z tohohle skore mi naskočila husí kůže....ja se flákám na oproti tobě ubohejch 10200b.(Bez dualu)
...ehm, tak to bola ukazka rozdielu vykonu pri zvysenej FSB - to je kazdemu jasne, ALE ja som sa pytal na realny narast vykonu pri pouziti "DUAL" pristupu na pamat ... :!: - samozrejme ma zaujma rozdiel Single vs. Dual pri rovnakej vyslednej frekvencii a rovnakom FSB :wink:Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
heh, aj aj len ticho zavidim, ... tiez mam max. iba okolo 10200b :oops: ;DCitace:
Původně odeslal Bredator
Při Dualu se ti treba v Sadře zvýší propustnost o 10-15 procent.Podle výrobce by to mělo byt při DDR400 dual chanel propustnost 6,4GB, ale v realu je to semoyřejmě méně(10-15 procent)
Len aby si nebol prekvapený, ked sa s dualom nedostaneš ani na 200 fsb!...Abit je dobrá doska, ale vyberavá ako svina...
no uvidíme...já doufám,že se dostanu přes 210Mhz....pls pls pls prosím Křemíkového boha.
:roll: mariabrehy, jasne ze v sandre sa to prejavi (aj ked ta je tak dementna, ze sa tam zas neprejavia ine veci ("casovanie")) , ALE mna zaujma ako sa to prejavi v "reale" - otestuj to aspon v 3DMk01 - aj ked to tiez neni zrovna "real" simulacia hry, ale na ukazku to postaci 8-) :wink:Citace:
Původně odeslal Bredator
Tohle jsem tu chtěl hodit,ty výsledky při 200 a 220,ale bohužel Epox se rozhodl že FSB 200 je pro něho maximum,šitka jedna :evil:Citace:
preco si ho vymenil za toho ABITA ???Citace:
Epox mě lákal tou lepší voltáží na čipset,jinak bych ho nebral.Citace:
Původně odeslal salwator
asi si to moc nevyhral. Nevratis sa naspat k Abitu??Citace:
Původně odeslal marek
Né,vyšlo by mě to stejně nastejno prakticky.Citace:
Původně odeslal salwator
a čo si také s Epoxom ziskal. ???Citace:
Nic proti EPOXOM!!!
2 Marek S. hele zkus pls udělt ten 3dmark s Dual pamětěma na těch 200MHz (jestli ti to pude) aby se to dalo srovnat s tim co už si naměřil výše
...presne ! ...cakam na to jak kura na zrno :wink: ;DCitace:
Původně odeslal eraser
jj to bylo super.Už se teším!!!
marek říkal že oboje t testy byly na dualu protože nic jiného nepoužívá. Ještě mi řekl, že rozdíl je v tom 1 - 5% .
Ale ve čtvrtek mi přijde deska i paměŤ tak to můžu pořádně testnout...
jojo testni to pokud možno v 3DMarku a Sadře....a bude to super!!!testingu zdar!!!
zkousel jsem 200 MHz FSB synchronne v dualu a Prime i Stability test byly stabilni, ale kdyz pustim hru nebo 3DMark, tak mi to vytuhne (AGP mam na 66)
na 197 FSB to bylo v pohode
znamena to, ze se vys jak na 197MHz FSB nedostanu nebo mam hledat problem jinde?
co časování pamětí a jejich voltáž???Na testy zkus MemoryGold...
Prime95 ti bezalo kolko bez chyby ?Citace:
Původně odeslal Bandit
nechaj to bezat aspon 5 hodin ...ak ti to nehodi chybu tak zvys AGP napetie v BIOSE
casovani jsem nastaveno BY SPD a voltaz defaultCitace:
Původně odeslal Bredator
myslis, ze bych mel zvednout voltaz, kdyz jedu na 400 DDR a jsou to 400ky?
Pokud chceš jet na FSB200, určitě by si měl zvednout voltáž u pamětí nad default.Citace:
Původně odeslal Bandit
Prime95 mi bezelo 13,5 hod bez chybyCitace:
Původně odeslal Deviant
zkusim zvednout to napeti na AGP