kua 4900 to je aj dosť.
Printable View
kua 4900 to je aj dosť.
při 4900 se ti už snad musí case vznášet ne???Takovej hluk bych asi nesnes.....
No musi mu to fajn revat...
Síce v týchto teplách radšej hluk, ako procesor na prívesok..
reve to az pri 6000 RPM ;D :-)Citace:
Původně odeslal mortician
Ale taku rychlost pouzivam len ked chcem vyskusat nejaky proc kam az pojde... :-)
Ta moja 11 robí tiež parádny randál pri 5000 - 6000 otáčkach, ale nie je to treba tak ohulovať...
nema nahodu TT V11 maximalne otacky 4800 ???Citace:
http://www.chladice.sk/article.php?sid=379
Mas pravdu, má. Ale ked ho vykalim na plné obrátky tak dáva tých 5200 - 5400. Podľa počasia...a ako má chuť doska...pri týchto maximách je to ako lietadlo.
Skusal som aky je teply,pred aj po update biosu a zda sa mi to byt uplne rovnake... Tak aspon to krajsie vyzera :-)
Vcera som nechal zavrety case a 8 hodin bezat Prime 95. Ukazovalo teplotu CPU 52 stupnov, ale ked som skusal chladic, taq som ho neudrzal ani 2s. Podla mna tych 62 by bolo asi realnejsich...
no, ja si myslim, ze predtim tam bylo neco blbe, protoze treba neslo zprovoznit soft. chlazeni, treba byla chybicka prave v tomhle....jinak ted pouzivam Slim Silent PRO TC a teplota je 43,5 stupnu procik a 35 case.
pls co máš za poměti, jedou ti synchroně?Citace:
Pocujte... Ako mate rozbehane SW chladenie ???
Lebo ked sa snazim nastavit len potrebne bity cez VPcredit, tak mi to vzdy vynuluje, ako keby boli reserve ci co... Bios mam 1.4, tie veci v biose cpu trotling a este to dalsie som skusal vsetky kombinacie a stale to iste..