asi pojdem k ocnemu lebo mam ATI uz dost davno ale toto som doteraz prehliadol asi :-)
Printable View
asi pojdem k ocnemu lebo mam ATI uz dost davno ale toto som doteraz prehliadol asi :-)
TL: Mozna nemas zapnuty aby s epri pretahovani okna zobrazoval jeho obsah...
je fakt ze todle mi delala kazda ATI ale delala to i GF4 !
Teraz som to vyskusal na GF2 a je to zanedbatelne na okrajoch, asi sa nezblaznim ked mi budu chvilku hranate okraje pri premiestnovani okna, ale bolo tu pisane o probleme v hrach 3D, ci som to nepochopil spravne ?Citace:
Původně odeslal DeeKay
Prave tim to je... ze mas ATI uz dost davno... nevis jak vypada obraz u konkurence, jsi proste zvyklej.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Viem to velmi dobre, v robote mam nVidiu :-) a ete aj matrox a xabre hehe.Citace:
Původně odeslal Sasa
TL: Jasne ze to nevadi, ale je to tam ;)
Taky sem si toho vůbec nevšim a to jsem na ATi přešel před cca 0,5 rokem. Přijde mi celkem zanedbatelný a ve hrách nemám žádnej problém.
me to taky nic takovyho nedela asi budu muset jit k ocnimu ;D
kdyz si neceho nevsimnes neznamena ze se to nedejeCitace:
Původně odeslal Fireball
Tak na mojej nie je, som sa dobre pozeral doma ked som tahal okna :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
No tak to mas potom super ked ta tvoja to nerobi. Som z toho trosku zklamany, lebo ja som si to vsimol hned ako prve. Podla mna v hre je to omnoho viditelnejsie ako vo win. pravdupovediac vo win ma to nezaujima, nebudem tahat okna ja debil, ale v hre ked sa hybem, tak sa hybu so mnou aj steny :)))
Myslim ze chyba bude niekde v ovladacoch bud VGA alebo AGP driver.Citace:
Původně odeslal vikoxxx
uz som preflashoval aj novy bios na MB a stiahol aj nove ovladace na AGPecko ... Co ti mam hovorit :)))) Stale to iste ... oki IDEM SI NA TO ZVYKAT :)
nie je to nahodou AMD na NForce ?Citace:
Původně odeslal vikoxxx
Citace:
Původně odeslal TimeLord
ee ... nemam ten chipset na doske .. mam via kt400, ale vcera som som si priniesol domov asi 3-4 rozne dosky aj s pamatami a postupne som instaloval na to win XP a dialo sa to na kazdej jednej doske. kazda doska mala najnovsi bios a ovladace AGP. prestavam sa uz tomu venovat lebo ma z toho porazi :)))
Mas moznost to vyskusat aj na P4 ?Citace:
Původně odeslal vikoxxx
Toto prave ze nemam ... moznost by tu aj bola, ale v piatok odchadzam do USA takze to urcite nestihnem, kazdopadne je to velmi zaujimavy problem ktory maju karty ATI a zrejme viacero ludi ma s nimi taketo skusenosti.
Jak pise vikoxxxx mam uplne ten samej problem mam ATI 9700 non pro s infeneon 3,3ns od clubu 3D 344/292 mhz jsem si ji taktnul mel jsem ji 2x na reklamaci protoze se mi rozpadal na default nastaveni (327/297) po zahrati karty obraz a taky se mi tak jak pise vikoxxx trhal obraz. To rozpadavani delali zjevne ramky kdyz jsem je podtaktoval na 294 mhz tak se to rozpadavalo uz malo a to po delsim hrani, ale preci jen se to delo a tak jsem ty ramky zkopnul na 292 a je klid. Ale kdyz to bylo na reklamaci tak se jim to nijak neprojevilo a toho trhani si nevsimli vubec, ale je to tam!!!!!! presne jak pise vikoxxxx. Delal jsem s tim taky psi kusy jak vikoxxxx abych se toho zbavil a nakonec mi zbylo si na to zvyknout :? :? :? . Muzu rict ze ma stara ati 8500 le to nedelala a ani Geforce 4 mx, kterou maj mi kamosi to nedela a to parime stejny hry jelikoz poradame s kamosema lan party u brachy v baraku je nas tam 8 , ale jedinej ja atinak ostatni geforce takze to mohu porovnat jim se ten obraz netrha. Ale celkove maj horsi obraz na ati co se tyce kvality nemaj.Citace:
Původně odeslal vikoxxx
Takze ted uz to trhani tak nesleduju a tak me to ani tolik nese..... Kdyby nekdo na neco prisel tak mi dejte vedet Vlado 11 :-) :-)
Nemohlo by to byt zahrivanim pameti?
Jo mozna to je zahrivanim pameti, ale zkousel jsem tam dat chladice chvilku to drzelo, ale pak se to zas rozsypalo restart podtaktovat a vse zas ok.
Alespon Te to odnauci kupovat Club3d ;DCitace:
Původně odeslal Vlado 11
nerekl bych, ze me to odnauci kupovat 3D club ja ji mam za 7000 Kc s DPH a i s výkonem jsem spokojen 3Dmark 2001 na default 14666 bodu a 2003 4725 bodu.Citace:
Původně odeslal Dawe
takze za tu cenu ten vykon je podle me OK ;D ;D ;D .
Kdyz to porovnám s vykonem ostatnich vyrobcu tak jsem ready.
Rekl bych, ze Club slapl akorat vedle s tim defaultnim pretaktovanim.Uz nekdo tady psal,ze se mu to sralo a az po podtaktovani ramky to prestalo.Takze tohle club dost nezvladl...stacilo,aby tam dali odemknuty bios a kazdy by taktil na vlastni riziko.Jinak ja ho taky mel a rozpadal se mi obraz uz v biosu.Mozna to taky stacilo podtaktovat,ale dali mi jine R9700 a to od Herculesu.To ted mam ale taky na reklamacce,takze mam bud posranou desku,nebo byl ten Herc proste spatny...divne je,ze mesic slapal v klidu a pak tohle.Dal jsem to do shopu,zkusili to a pry se prehrivaji ramky.Myslite,ze je mozne aby treba spatne AGP takhle odvarilo grafarnu resp.ramky na ni???Citace:
Původně odeslal Vlado 11
Tezko rict, kdyby treba deska poustela do grafiky vetsi napeti a moc se to prehrivalo, tak by to podle me nemohlo byt nemozne.
Ta nejistota je asi to nejhorsi...mit kartu potreti na reklamacce to uz by bylo silene. A reklamovat desku a cekat na ni mesic je taky celkem sranda...bez desky toho clovek moc nenadela :?Citace:
Původně odeslal Slusnak