videl jsi to na te strance ?? vymada to jako by z jedne strany byl sud a z druhe spejle :) - takze rozmery sedi :)
Printable View
videl jsi to na te strance ?? vymada to jako by z jedne strany byl sud a z druhe spejle :) - takze rozmery sedi :)
Prave, ze som to nevidel. Potom to je lepsie ako pigtail - lebo ten, co mam ja, je z nejakeho hnusneho tenkeho kabla - je to sice len 20cm, ale aj to urobi svoje.
To mam taky, je to z toho kusdratu od puvodni anteny, paac ta redukce bejva draha.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ja som to kupil :-o Kupoval som totiz vo velkoobchode a nevedel som, co to bude - v cenniku to mali ako redukciu. Myslim ze ten kabel je este tensi ako sietovy koax...
ta redukce vyjde na 100,- +- cili pigtail se nevyplati ...
No vono zalezi na jakou kartu, na tu moji cca 1500 v tej dobe kdy sem to kupoval = levnejsi bylo uriznout antenu a kablik pripajet na velkej konektor.
;D peknej postup ... ja mluvim ale o R-SMA->Nkon
Přesně tohle mi dělalo celej minulej tejden,..Citace:
Původně odeslal Rainbow
ISP si dal asi 5m od svojeho AP ještě sruhý AP a ještě breezenet.
Efekt byl ten, že to AP na který jsem připojenej mnělo zahlcený přijímač spoustou bordelu,...
Ptal jsem se ISP co s tim bude jako dělat a bylo mi řečeno, že objednali nějakej keramickej rezonanční filtr, kterej dají tomu AP na který se připojuju do kabelu k anténě.
Víc nevim,..
Každopádně už to rozběhali a jede mi to už v pohodě,..
No to je teda super :evil: Zajtra pride Laci a donesie 17dB antenu, tak to vyskusame s tym. Ak to nepojde, tak menim providera. :roll:
tak co antena ?? se stejne mas dobre kdys muzes menit ISP :)
Dnes to nevyslo, budeme to skusat vo stvrtok.
aha - tak vezmete poradny sejto :) - sem se posledni dobou presvedcil ze je lepsi jak cokoli jineho a nemusi byt tak super nasmerovane ...
Já tam mam 65cm ofsetovou parabolu a plechovku od párků,..
Ale nemam úplně přímou viditelnost (hrana střechy) a 20m kabelu,..
Vzdálenost 700m, Signál 66% link 86% Jede to v pohodě 11Mb.
Dneska jsem viděl 85cm ofsetovku s ráhnem, bez konvertoru za něco málo přes 1kKč.
A dostal jsem na ní chuť...
:) to verim ...