Ake ovladace potom pouzit na ten Powercolor. Povodne Catalyst od ATI alebo tie zo stranky Powercolor? Poradte
Printable View
Ake ovladace potom pouzit na ten Powercolor. Povodne Catalyst od ATI alebo tie zo stranky Powercolor? Poradte
Je to jedno,akorát od powercolor se ti to bude hlásit jako Powercolor R9700(Pro) a bude tam snad i nějaké jejich v logo v ovládacích panelech.Citace:
Původně odeslal Rawlin
Powercolor ma v tych ovladacoch tiez trochu chaos:
na www.cptech.com.tw/powercolor/web/ su ovladace oznacene ako 784xp2k.exe
a na www.power-color.com su uvedene original ATI
A potom aby sa v tom chudak zakaznik vyznal :-)
Rozhodne referencne Catalysty 3.4 od ATi. Ak teda planujes kupit ten PowerColor, tak ta karta "nenesie" po firme PowerColor ani stopu... Aj biose je ako vyrobca uvedeny ATi Technologies... Tak naco do toho tahat nejaky ten "PowerColor" - tot aspon moj nazor. Btw. k tym pamatiam na tej karte, ja zasadne neverim specifikaciam uvedenym v cennikoch roznych velkoskladov (v kazdom sa totiz najdu take perly, ze az...) - a tak je tomu aj v pripade toho 9700Pro - ma samozrejme Samsungy 2.86ns (presne ako BBA karty).Citace:
Původně odeslal Rawlin
Co su to BBA karty ??
Build By Ati :wink:Citace:
Původně odeslal TimeLord
V utorok si idem toho Powercolora 9700 PRO kupit. Uz sa nanho tesim. Za tie peniaze sa fakt oplati (oproti ostatnym znackam).
No ja mam ten non pro powercolor a jsem spokojen sice sem to netaktoval, ale zatim v poho jedinej problemek je jak sem psal v jinem threadu ... http://www.overclocking.cz/4um/viewt...789&highlight=
To je dobre vedet,aby si clovek nahodou nekoupil zbytecne rychly procak ;DCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
To je fakt ,zbytečně rychlý procák může zkazit celou sestavu :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
To Rawlin:
Nerekl bych, ze u LCD je dnes problem s obnovovanim obrazu. Spis by mohl byt problem v mensi skale barev nebo v nenativnich rozlisenich.
Stale je problem, aj pri 13ms.Citace:
Původně odeslal Slusnak
Hmm,tak to je pro mě novinka,já u 15ms neviděl žádné problémy že by něco snad blikalo.Citace:
Původně odeslal TimeLord
tak sa skus otacat v quake IIICitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
nic nove pod slnkom, nie je to prva novinka ktoru si zaznamenal :wink:
Neblika ale hazi trochu stiny. Kamos ma kvalitni LCD s odezvou 15ms a i tak to jde dost videt.
To jsem zvedav, zkusim to. Ale tusim, ze to nebude nic vazneho.