jj to si myslim, ale hlavne ja ho asi budu kupovat bez TC a necham ho na tech 2200 kery by mely uchladit i 3400+ takze u 2500+ by ta teplota mohla jit dolu
Printable View
jj to si myslim, ale hlavne ja ho asi budu kupovat bez TC a necham ho na tech 2200 kery by mely uchladit i 3400+ takze u 2500+ by ta teplota mohla jit dolu
No muj rekord byl 81°C :-oCitace:
Původně odeslal Some guy
Jinak normalne v jadre tak do 70°C
Bida... :-(
Waaauuu tak to je dost ale nejak se ani nedivim :wink: ... a ja se tu stresuju kdyz mam 65 stupnu :-) :-) :-) jinak se ale borec !Citace:
Původně odeslal Dawe
U mě taky zatím vede verze bez TC. Raději stabilních 20 dB. Bartony 2500+ zatím všem docela topí, a že to s TC půjde pod těch 20 dB moc nevěřím.
Me jsou v soucasny dobe vsechny zvuky pod 35dBa uplne ukradeny. Mam totiz zapnuty vsechny vetraky, co jsem nasel. A stejne mam furt kaminka zdarma - 65 - 70°C. :evil:
Zajimalo by me, kolik asi topi s boxem ???
tak to bych v tomhle pripade (tj. 3200+) nezkousel !!! teda pokavad nemas nejakyho sponzora od AMD :-) :-) :-)Citace:
Původně odeslal Dawe
TC je, jestli se nepletu, cerifikovan o 100+ vice.
AC copper silent 2 - XP 3200+ 2200ot. 20 dBCitace:
Původně odeslal Sam Hawkens
AC copper silent 2 TC- XP 3400+ 1400-2800ot. 12-27dB
takze dokonce vo 200+ ale na ukor otacek tudiz hluku
kdyz mam 2500+ tak si ho radsi necham tocit na 2200ot. nez aby se zbytecne procak hral a mel nejakjech 1800ot. (TC), navic 20dB je pro me neslysitelnejch. Problem ale asi bude, ze ho budou urcite mit jen TC nebo jen ne TC ... no uvidime
Bohuzel ne. :-( Ale jednou jsem mel. :arrow: Nataceli jsme ve sklade AMD v Nemecku nejakej blbej system vzduchotecniky a po skonceni nam sef dal sam od sebe 10x Durona 1200MHz. :o :-o :eek: Byl jsem v sedmim nebi. V ty dobe jsem mel Athlona 700MHz. ;DCitace:
Původně odeslal Some guy
Dva dotazy - jaky TC a jakej PR ? :-)Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
hehe tak to se vubec nedivim z toho bych byl vyplesklej este ted ;D ;D
to bych bral kdyby mi kazdej mesic dal nekdo par procaku na hrani ;D
2 Dawe prosím pěkně mohl by si mi říct jaký máš otáčky větráku při urřitých teplotách na cpu nebo ve skříni (podle toho kde máš to čidlo)
Dawe: kazdy TC, ne ;D
Presne udaje na strankach vyrobce, pokud te to tak surne zaujima... 8-)
Zas tak ty otacky nesleduju, vzdyt ke to uplne jedno. Zkratka se pohybujou od 1500 do 2500. A vetrak neni skoro slyset... Zato chladit nestiha... :-(
zazrak nebo haluz ????????? kouknete se na BOSTAR a na alzasoft apodobne uz maj CS 2 :o :-o :o ;D :D 8-)
HUH, HUH- ja HUH HUh ja se z toho HUH asi nevzpamatuju , tak to abych zacal setrit na ten CS2 ten s tc mi pripada neodpovidajici narustu ceny......... kdyby to nekdo z ostravy objednaval tak dejte vedet, at dame postu na pul.
Pokud by se nasel zajemce z Brna nebo Vyskova a blizkeho okoli, ozvete se...
Sakra ja uz ho chci, ale za 755,- v Alzasoftu a jen s TC to je spina, doufam ze ho budou nekde mit i levnejc, ikdyz spis asi ne no :?
V ceníku na www.bostar.cz maj :
Copper Silent 2 --- 539.- [657,58 s DPH]
Copper Silent 2 TC --- 589.- [718,58 s DPH]
jo v bostaru, ale to si ho musis nechat poslat postou, postovny tam mas dole, myslym, ze to je nejakejch 130Kč, tzn.:
CS2 - 658+130=788,-
CS2 TC - 719+130=849,-
tak to si pro nej radsi zajedu do Alzasoftu za tech 750,- jenze ja bych chtel ne TC a ten v Alze nemaj kurna
btw: nevite vo nejakjech testech CS2 ??? by me zajimalo jak si vede
Takze uz mi boli zaslane Copper Silent 2 a Copper Silent 2 TC z BOSTARU...coskoro dojdu...hned testnem...som zvedavy velmi zvedavy na rozdiel oproti AC Slim Silent PRO TC..
Takze ja jeste pockam s nakupem na vysledek Tvejch testu.
Nechces testnout, jak uchladi Bartona na 2200 MHz ? ;D
vyborne kdy asi tak budou ty testy ??? ja uz to nevydrzim :-)
Zkuste se podivat taky na jiny kramy nez Alzasoft
http://www.bostar.cz/prodejci.htm
A ja blbec mam jeden kram,kde prodavaj AC skoro pred nosem.Na Vinohadsky. :-) Sem to ani nevedel.Dokonce i OCZ pameti tam maj.
UZ HO MAM !!!! :drool: UZ HO MAM !!!! :drool: UZ HO MAM !!!! :drool: UZ HO MAM !!!! :drool: UZ HO MAM !!!! :drool: :drool: :drool:
Je narosto super.
Uz jsem to nevydrzel, tak jsem zavolal do Bostaru, domluvil jsem se s panem Bohacem a jel si pro nej. Koupil jsem si od nej neTC verzi, ani nevim proc, snad kvuli nisimu hluku a nizsi cene. :wink:
Prodal mi ho na fakturu za 650 Kc vcetne DPH takze naprosta spokojenost. 8-)
Uz jsem projel prvni testy - Idle stav po 10 min. - teplota jadra 56°C, teplota v socketu 47°C.
Normalni zatez - 60°C a 52°C
Mam otevrenej case, teplota okoli 25°C a vsechny ostatni vetraky vypnuty = totalni ticho i pri 2000 RPM. :-)
Super silent 1 mel v idle stavu 67°C jadro a 60°C socket.
Vecer jeste projedu testy s CPU Burnem a Toastem.
Je to totalni bomba :smoke:
Snad bych vytknul jenom nesnadnou instalaci. Jednicka se instalovala mnohem lip. :?
Tak a uz nemusim nemusim cekat na Gabovi testy. ;D
Ani se mi nechce verit,ze chladi o tolik lip nez slim silent pro. ??? Aha.Von to byl super silent.Uz se mi ty nazvy nejak pletou. ;D Tak to jo.