Pripaja sa to rovnako 49333-52000kbps. Inak sa to oplati aj keby si volal medzimesto - to je tiez po 3 minute zadara. (Inak tento prispevok uz pisem pripojeny za 3Sk ;D )
Printable View
Pripaja sa to rovnako 49333-52000kbps. Inak sa to oplati aj keby si volal medzimesto - to je tiez po 3 minute zadara. (Inak tento prispevok uz pisem pripojeny za 3Sk ;D )
Dnes som volal do ST a povedali mi ze pokial mam STONLINE, mam smolu. :-( Tak som este skusil este na teschnickej pospore a tam tiez nic, asi to vyriesim tak ze si kupim cd od nextry a budem fakcit aspon do augusta tak. :-)
Aj ja ;D Zacinam natacat prvu hodinu ;D Len sa nezabudnut odpojit :? Chytil som 38,6 :evil: :evil: No parada :evil:Citace:
Původně odeslal Quillin
Citace:
Původně odeslal Jan
LEN SA NEZABUDNI ODPOJIT, INAK SA NEDOPLATIS :?: :?: :?:
jj, ;D Ale na to ze fakcim len na 38,6 to chodi nejak rychlejsie ako cez 01926 :!: Je to mozne vobec ???Citace:
Původně odeslal Marián
Ty mas 56 modem a frci ti to max na 36.x ??? To mas taku blbu linku (pulznu) ci co :?:
Na druhu stranu, ja ked som mal tento modem, co mam teraz a fical som na Win98 mi nadal viac ako 36,x stable. Teraz na WinXP ide vzdy aspon na 46,X ... takze to fakt nechapem. :-o
btw.... rychlostne sa to zda take iste :D Vsak preco by to malo vlastne byt rychlejsie ???
To je ako uplne minimum ktore mavam :evil: .Je to zriedka nastastie.Normalne mavam 41,2, 42,6 dokonca jeden jediny raz som mal 43,3 :-) Teraz mam 41,2 ;DCitace:
Původně odeslal Semik
Ty uz tiez fakcis za 3 kacky ??? :mweheh:
jj ja to mam ¨tak nahodene od 9.juna, ked som sa o tom dozvedel :wink:
V robote chodil dial-up casto aj 49333 (modem DeskPorte 56K Voice).
To je pekne ciselko ;D Ale aj tak silne premyslam nad mikrowlnof :idea: Predsa je to len cez weekend :? A MW je rychlejsia.Citace:
Původně odeslal Rainbow
To mozno je, ale ked nemas kontakty ako napriklad RaiB tak je aj pekne drahsia :roll:Citace:
Původně odeslal Jan
Ako to myslis? Drahsie su prvotne naklady ale potom to je lepsie,myslim... Kamosi rozbiehaju MW siet a bude tam aj net za 1000sk mesacne.Su to vsetko isdnisi takze pomaly net nechceju takze by to moholo byt fajn, ne? Osobne by mi stacila wifi karta interna od LG maju ju v Ageme a asi 22db antena Csatka spolu do 8000 korun :?Citace:
Původně odeslal Semik
Mne ide dial najpomalsie 48000 ale to je malo kedy. vacsinou 51333-52000 :-) Pripisujem to kvalitnemu HW modemu a digitalnej ustredni + nastavenie stringov Microcom Advanced Configurator.
Inak o MW uz tiez rozmyslam. Som aj kontaktoval primanet (64kbps/999Sk) a vyzera to nadejne. Musim este pockat kym sa prestahujeme a potom to snad vyjde.
Ten zbytek sem dal tu http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=24988
paac je to OT
Neviete niekto nahodou o nejakom softe ktory by mi jednoducho spravil z mojho kompu branu pre pristup na net? (ako provider) cize ked mi napr. kamos zavola tak moj modem to zdvihne a pripoji ho cezo mna do netu? MW je super, a ST su swine... cisla nezverejnia a zase platit aj ineho providera nieje tiez najlacnejsie...
No tak tá mikrovlnka je super. Som non-stop pripojený v nete a prenosová rýchlosť je 128 kbit/s a dakedy to dáva aj viac :-) Už v práci v poslednej dobe vypínam kompík len cez víkendy. Len keby to bolo viacej cenovo dostupné... :?
Kedze to uz dlhsie nesledujem , chcel by som sa spytat kolko v SR stoji
teraz hodina s dajlapom - silna, slaba prevadzka..dik
Silna 0,01596,-Sk/sek slaba 0,00804,-Sk/sek
Takze zajtra tesne po 0.00hod. zhavime net za 3 sk ;D :roll:
Zajtra vecer som na akcii :-( takze to rozbehnem az v sobotu rano :wink:
A ja v Tatrach :-( ;DCitace:
Původně odeslal Quillin
V tatrach ??? (na dovolenke ci co ?)Citace:
Původně odeslal Jan
Jo dnes o 9.00 vyrazam z NMNV do High Tatras na tyzden ;D ;D
Mno ja som od štvrtka na lieceni (astma :? ) na Strbskom plese (Vysoke Tatri )....tam budem 3 tyzdne :-o
Este ze mam Notebook a tam je I-Net kaviaren (ak ju nezrusili :evil: )
Som z dediny Koplotovce nedaleko mesta HLOHOVEC mam nextru ake cislo mam vytacat((02 58101049)) ??? ??? aby som mal za hodinku iba 3SK