No, tak ja zazalohuju nejdulezitejsi data, a zkusim to, drzte mi palec :-) Az budu preistalovavat MDKa, aspon ho udelam trochu lehciho, nebo treba zkusim jiny distro :-)
Printable View
No, tak ja zazalohuju nejdulezitejsi data, a zkusim to, drzte mi palec :-) Az budu preistalovavat MDKa, aspon ho udelam trochu lehciho, nebo treba zkusim jiny distro :-)
Hm, tak jsem to podelal. Behem resizovani to hazelo chyby, a undo uz tam nebylo :( Takze prvni reset zkoncil na lilo. Tam kde to normalne pise Loading liloa tecky, tak to Napsalo L a pak to dokola (docela pomalu) vypisuje cislo 99 KURVAAAAA Jdu zkusit nak vyresit aspon spraveni MBR abych mohl do oken..
Zaplat panbuh za win2k a jajich recovery console.. Sem ve woknech, skoda toho linuxu, no co, jsem trochu zkusenejsi nainstaluju ho snad o chlup lip..
nabootuj z MDK CD... tam mas rescue mode, sice nic moc orpoti jinym distrum ale da se :wink:
To nejde, :( musim stisknout F1, a pri tom mi totalne vytuhne comp. Takze tak. Jdu to preinstalovat, aspon ho od zacatku na vetsi oddil ;-)Citace:
Původně odeslal ^Tomahawk^