Taky Genius NetScroll Optical. (Zatim staci) kdyz se pouzije kvalitni podlozka tak je "celkem" presna ;)
Printable View
Taky Genius NetScroll Optical. (Zatim staci) kdyz se pouzije kvalitni podlozka tak je "celkem" presna ;)
ja mam taky newscrollku a taky se mi zda daleko lepsi nez netscroll pac ta packa je daleko vyhodnejsi pro spoustu veci. Navic si na ni nemuzu stezovat. snad jen mi odeslo leve mysitko, tak sem tam dal spinac ze stary mysi a jede to jak z praku. snad jen kdyby byla v optickem provedeni ( kabel mi neva )... skoda, ze uz ji genius nevyrabi ( asi neni takovej genius kdyz vyrabi miliony tech hnusnejch netscrollek ) :evil:Citace:
Původně odeslal Magus
...a ja taky - 2 roky...Citace:
Původně odeslal Kebrdle
...covece a jak se ti drzi? kdyz sem ji mel v ruce tak mi dost vadila tloustka (u tlacitek) a trochu divnej tvar.Citace:
Původně odeslal Massaro
Logitech MouseMan Wheel Optical-parádní krysa!
Jakej divnej tvar tvar? Je krásně klenutá do dlaně a drží se úplně perfektně (ikdyž bez mučení přiznám, že asi tak jeden den mi trvalo, než jsem si pořádně zvykl, předtím jsem měl "placku"). Jenom to větší boční tlačítko by mohlo být o kus dál, mám velkou ruku. ;)Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
máte někdo Myš Genius Wireless Optical ? jak dlouho vydržej baterky?
No kolik vydržej baterky nevím, ale o týhle myši bych moc neuvažoval. Měl jsem možnost ji vidět a to "dílenské zpracování" bylo naprosto příšerný, a ten tvar se taky moc nepovedl.Citace:
Původně odeslal Tomahawk
Ja bych se jeste zeptal, kolik mate mysi pocitacovych a kolik ve spizi?Citace:
Původně odeslal Kebrdle
Pocitacovych mam 5, z toho do kompu zapojeny hned 2 (brachovi nesedi moje, me zase jeho, obe jsou kulickovy)
Ve spajzu zadny nemame, ale kazdej vecer mi nase Micina nejakou tu mysku prinese, kdybych je stahoval, uz bych mel na mysi kozisek :)
Citace:
Původně odeslal Massaro
Hm a já v ní tak doufal :-(
Dobře takže jaká je podle vás nej myš cena/výkon a musí bejt Optická bezdrátová.
O optice od geniusu bych fakt neuvazoval,skousel sem s ni hnout trosku rychleji,okamzite se utrhne,naprostej smejd.Z optik jedine MS nebo logitech.Na hrani pak jedine MX500,Duala nebo MS IE3.0 a jeste MS Optical jde v uvahu. BTW dost zalezi na podlozce :)
nevim asi ideální myš neni, super je MX700 ale 2500,- za ní teda nedám dobrá by byla Myš Microsoft Wireless Intellimouse Explorer OEM i její cena 1400,- je dobrá, ale je jen USB. A drátovou kupovat nechci. Asi zestanu u své Genius NetScroll+ :))))
neni tu majitel Microsoft Wireless Intellimouse Explorer OEM? jak se sní hraje?
já jsem šťastný majitel jednoho kusu. Už jsem o ní psal do hodně threadů, ale ještě jednou pro tebe. ;) Hraje se s ní dobře, ale bohužel není vhodná (jako každá bezdrátová) na 3D hry. Je tam znát prodleva bezdrátu, sice nepatrná ale je. Při běžné práci to nevadí. Víc info jsem psal do jiných threadů.Citace:
Původně odeslal Tomahawk
Microsoft Optical Explorer 3.0
Jé mít takovou myš... MS intelli Explorer byl vždycky můj sen. :wink:Citace:
Původně odeslal Capi
Hm Explorer 3 se mi moc nezamlouva
to Marty ta holka je dost dobrá ;D
v pátek si jdu zahrát s Myš Logitech Cordless Optical Mouse PS2/USB a uvidim jak moc mi ten bezdrat bude vadit :)
Logitech B69 ---> za 400,- super mys!!!
MX500 :-D
A ja mam u obou kompu MS Intellimouse Explorera 3.0. Jedna stala 2300 :( a druha 1000 :). Tu druhou sem fakt musel koupit, protoze presednuti k Geniusce s kulickou nebylo to pravy :O). Tedka bych ale asi vybral MX500, moc se mi libi
Osobne pouzivam Logitech Cordless Desktop Optical a jsem spokojeny - nic se nemusi cistit a dosah uplne vyborny. Baterky menim 1x za rok v klavesnici a 1x za 2 mesice v mysi (a to pouzivam PC docela dost :-D ).
Nejlepsi mys od Geniusu je Netmouse Pro. Proste 2 tlacitka misto kolecka jsem naprosto genialni pro vyber zbrani v UT, s koleckem se clovek casto prestreli a naprosto ultimatni je to bocni tlacitko pro skoky. Mit bocni tlacitko spolecne s koleckem ala Netscroll tak skacu a zaroven nahodne prehazuju zbrane, skoda ze je Genius nevyrabi v novejsim provedeni :(
Jinak mysi mam kolem 10-ti za tu mou PC eru :), vesmes nefunkci, ale kdyz potrebuju mys tak jednu funkcni z nich dohromady dam :)
Genius Netscroll Eye, A4tech WOP35 a Logitech Pilot Wheel Mouse Optical
...hmmm 3 myši a dvě ruce, drsnej frajer. 8)Citace:
Původně odeslal Damian
vis howno esi nema i tri ruce ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Massaro
Logitech Mouseman Optical - v sade s klavesnici (viz podpis).
P.S.: Sveho casu jsem v threadu o vymene cervene LED za modrou psal, ze optickej senzor ma nejradsi cernou latkovou podlozku, ale podle Logitechu cim tmavsi podlozka, tim kratsi vydrz baterii - cili idealni je pry bila matna.