Raději bych to celé rozebral a zjistil,kde chybí nějakej plást :wink:Citace:
Původně odeslal ManDark
Printable View
Raději bych to celé rozebral a zjistil,kde chybí nějakej plást :wink:Citace:
Původně odeslal ManDark
se divím,že ste necítili smrad spálenýho procáku :wink:Citace:
Původně odeslal Rob
mě když procák topí kolem 65°C(což je hodně často ;D ),tak to smrdí tak,že musím otevřít okno a větrat
V pripade prepeti v siti pachas sebevrazdu ? ;DCitace:
Původně odeslal ManDark
no praveze po tom resetu jsem neco divnyho načuchl, tak jsem hnedka spozornel, a taky v bedne to horko z CPU pekne salaloCitace:
Původně odeslal Vašek
No az take zle to nieje ale som tiez par krat chytal soky ked som robil nieco z kompom a nenabehol.... ale potom vse OK. 8-)Citace:
Původně odeslal Dawe
Ty jo to bych chtěl vidět co bys dělal kdyby se ti stalo to co mně, zapnul jsem komp a začlo se z něj kouřit, všema větrákama ven fučel hustej bílej dým :-o :lol: :lol: :lol: nj, shořel mi kabel k disketovce :-o :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal ManDark
V takovejchle situacích to chce pevnou ruku a duchapřítomnost :) možná kdyby ses probudil z toho omdlení, všude kolem tebe by mohlo klidně hořet :lol: :lol: :lol: :lol:
Kto robí niečo s HW, tak má o takéto "veselé" príhody postarané... Mne sa podarilo odtrhnúť čip zo zvukovky, keď som chcel z neho dať dole chladič prilepený sekundovým lepidlom... :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
a proč taky dávat na zvukovku chladič že ;D přetaktovat dost dobře nejde a tak není větší důvod jí chladit :) leda tak design :lol:Citace:
Původně odeslal LtK
To bola jedna z celkom prvých Liviek a zdalo sa mi, že to hreje až moc... Ten čip mohol mať cez 50 stupňov... Tak, že reku nech sa chladí aspoň pasívom... A zostal mi jeden voľný zo 486tky... Len ma akosi nenapadlo, že to lepidlo tam bude robiť izolant... :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Ja omdlievat nezvyknem ale proste ten pocit sa ai opisat neda ak sa nieco z kompom stane v tom momente vam prebehne hlavou toho dost... a nebudem tu rozpisovat co, to asi kazdy vie sam. :wink: co mam na mysli.
Takych prihod s kompom som mal dost teda a este som neomdlel ale to som napsal len tak aby rec nestala.
P.S. POcitace su strasne nevyspitatelne. ;D
Nejen to. Pocitace maji sarkastictejsi smysl pro humor nez buh....Citace:
Původně odeslal ManDark
Perfektne vyciti, kdy potrebujete napr. napsat diplomku....
Musite se proste tvarit, ze si jdete jenom zahrat nejakou gamesku, pak bude fungovat... :wink: