Pri VNete pozor na to, ze VNET datalink 80 za 999 Sk ma oficialnu rychlost 36-80kbps. Takze sa ti moze stat, ze to pojde pomalsie ako modem., priemerne by to okolo tych 64kbps mohlo dat. Ja by som chcel datalink 160 + verejnu IPcku.
Printable View
Pri VNete pozor na to, ze VNET datalink 80 za 999 Sk ma oficialnu rychlost 36-80kbps. Takze sa ti moze stat, ze to pojde pomalsie ako modem., priemerne by to okolo tych 64kbps mohlo dat. Ja by som chcel datalink 160 + verejnu IPcku.
Na nejakom fóre som čítal práve na to otázku. Údajne väčšinou si to drží ten priemer, cez deň to môže občas klesnúť na tú dolnú a večer a cez víkend zase ide na hornej. Aj o tej verejnej IP vážne rozmýšlam. 150,-Sk mes.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Pani uz idete niekdo cez ten VNET???
Aku ste platily instalacku???
bananalama , mrkni sa na www.pieskovisko.sk ..snad tam slusne pochodis
kua tie ceny , super sluzby .... to us mi moj provider www.metrum.sk pripada jak vjetnamec / rifle za 150 :) /
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ja som cez nich napojený.
350Kbit zdielam to v baraku so 17 luďmi. A plná spokojnosť.
Udaje zistene mojim AP:
SSID - vnet-p1
BSSID - 00-90-4B-A0-0D-D0
JA cez to idem už od septembra.Citace:
Původně odeslal cd-mann
Inštalaciu HW a SW som urobil sam a neplatil som ani korunu.
Aby som to upresnil.Citace:
Původně odeslal Martin1
Ja cez nich idem uz od marca 03.Ale preto som sa pytal ze ked mi to instalovaly som platil 15000 :evil: ale to sa potom rozpocitalo medzi dalsich ludi tak to bolo len 4000.potom to robily kamosovy ten platil 10500.Ja som sa potom prestahoval a musel som to znovu platit 12495.
preto sa pytam na ten instalacny len pre porovnanie.
Citace:
Původně odeslal cd-mann
Nas v baraku to vyšlo zhruba na 12500Sk ale to bol len material ktori sme použili. (Ale rozhodne sme na tom nešetrili.)
A ja som to zmontoval a nastavil. Oni nemuseli robiť vobec nič.