By som povedal ze to je celkom super vysledok pri takej frekvencii.
Ale mohol by byt aj o trochu lepsi testne to a dam vediek kolko mam ja.
P.S. Tak to je super vysledok ja mam 164 sice aj win-y su fest dodrbane ale ja to je parada. ;D
Printable View
By som povedal ze to je celkom super vysledok pri takej frekvencii.
Ale mohol by byt aj o trochu lepsi testne to a dam vediek kolko mam ja.
P.S. Tak to je super vysledok ja mam 164 sice aj win-y su fest dodrbane ale ja to je parada. ;D
Takze zmenime celej prispevek...
Jak je patrno z podpisu podarilo se mi dostat svuj kousek na 2205 MHz pri 1.75 V a je naprosto Primestable... To nebude spatna serie... :idea:
Dokonce i Hot CPU Tester a CPU Stability Test probehli bez chybky... :!:
Mam bohuzel shitoidni pameti (i goldmem si to mysli :? ), takze kvuli dobrymu casovani musim jet asynchro na 200/166 (ja chci tu blbou delicku :evil: ), v tejdnu vymenim za samsungy 400 a bude hukot. :wink:
Hej, to vyzera na dobru seriu, ja s 1.75V nedam ani 2150..takze na Tvojom mieste by som bol spokojny :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
No to si pi ze jsem ! Sice to neni urcite to nejlepsi, co se da sehnat - napriklad uz se nerozbehne na 10.5x220. Ale to uz me tolik netrapi... :wink:Citace:
Původně odeslal usuall
Mozna to bude jeste lepsi s dobrym chlazenim a lepsima pametma...
kolik stoji ten barton?? jak psal 3100 - to je bez daně ne??
Maloobchodni cena s DPH napriklad v CzechComputeru je 3378 Kc.Citace:
Původně odeslal joXerus
A jaká je to serie?Citace:
Původně odeslal millhouse.meil
Zatim nevidim důvod kupovat Bartona ... Pořád se s výkonem nedostane na moje XPčko DLT3C ...
Teď v letních měsících jedu 200*12 (2.4 GHz real), v zimě si mužu dovolit i 200*12.5 (2.5 GHz) ... Myslim, že je to nejlepší poměr cena/výkon (vzhledem k tomu, že je to ještě T-bred XP1700+, kterýho sem pořídil za 1.690,- Kč) ...
Prostě Barton mě zatím nijak neoslovil!
Ale nechci vám kazit radost ;D 8-)
Muj(uplne novej) ted jede 2200 (11*200) prime stable pri 1.675 :DCitace:
Původně odeslal Dawe
Vsak ja uz taky snizuju napeti - zatim je to stable na 1.725 a zitra pujdu na 1.7V At to drzi... :?Citace:
Původně odeslal PC1660
Jestli je alespon neco pravdy na zahorovani procesoru tak by mohlo :wink: Ale 2200 Mhz pri 1.75 je take super vysledek...Citace:
Původně odeslal Dawe
Neni. 2400 MHz je super vysledek. A ja se tam dostanu :!: Pak vsem Tbredakum ukazu. :smoke:
MOja rec :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal Johnny
Mno u BArtona 2400mhz ??? Neviem preco, ale pripada mi to ako vedsie riziko. Tych dalsich 256 L2 cache neprijemne ubera stable. Dalsia vec je, ten procik je predsa drahsi ako lacna 1700+ka... a tu stratu by som si viac rozmyslel.Citace:
Původně odeslal Dawe
Ak ...vobec tak s fakt good chladenim ako H2O :idea: (tebe by ho nebolo luto ??? dalsi by mohol byt ohodne horsi a nevitiahol by si ani to co mas teraz)
To co mas je fajn... pockaj na zimu ;D
2Semik: Ano, mami. ;D ;D ;D
Ty si nepamatujes jak jsme se bavili o tom, jak si porizuju amd ?
Proste bych vyhledal tu samou serii. Nebo se alespon pokusil. :wink:
Ale kdyz myslis, tak ja se na to vykaslu, no. :?
Uz vim, Ty proste chces mit lepsi CPU nez ja, vid ??? :mweheh: :mweheh: :mweheh:
nemyslim ...mometane mam 2196mhz :wink:
Jo ! Vedu o 9 MHz !!! :mweheh: (2205MHz)Citace:
Původně odeslal Semik
Tak tohle je ten Tvuj letni rezim, jo ? ;D
Jak ted hrejes ?
mno jak tak koukam tak Johny ma sice 2500GHZ,ale taky ma vodnika,toz mozna ze nekdi zkusi nekdo dusik , ale uvidime co bude za dva mesice..zee? :-)
Mno letny je z jednoducheho dovodu....nepotrebujem viac ;D (a ten klud....) ma to asi 48C (ale V7+ mozem mat na nastavenei LOW co je fakt super pre ucho :roll: ...oproti Medium na 23...)
Jakoby jsi ty dalsi prispevky sem cekal :wink: No ja koncim asi nekde okolo 2300 Mhz.. Nechce se mi do nej moc poustet :?Citace:
Původně odeslal Dawe