Protože jsem zjistil, že jde předělat na R9700 ale pak jsem zjistil, že se s tím nechci srát a tak už jsem objednal v CC Asus G4 TI4200 128MB AGP8x.
Printable View
Protože jsem zjistil, že jde předělat na R9700 ale pak jsem zjistil, že se s tím nechci srát a tak už jsem objednal v CC Asus G4 TI4200 128MB AGP8x.
18:21
18:56Citace:
Původně odeslal sybolinek
Tak tomu rikam zmena nazoru. Tebe bych chtel zamestnavat. :DCitace:
Mel bych offtopic dotaz. Chodis k volbam ? Stihnes se za ty 4 roky rozhodnout ? Nebo jdes na beton volit ODS, o chvili pozdeji uvazujes o US, za plentou strkas do obalky CSSD a pri odchodu si pochvalujes volbu KSCM ? Doufam ze ne.
Protoze presne takhle se chovas... :o
Kazdej Ti radil, at beres 9100 a ne 9200 - stalo to hodne namahy Te presvedcit, ze 9100 je lepsi. Stejne neverils.. Pote jsi chtel 5200 - kazdy Ti potvrdil ze 9100 je opet lepsi, pote 5200ultra, pote 9500, pote 4200 pote opet 9500, pote 5600ultra, pote 9500pro... Oprav me, jestli se mylim, ale neznamena to nahodou, ze nevis co chces ? Hlavne uz prosim neshanej penize na 9700 a 5800 !!! :-o
Co takhle koupit kartu (nakou), opravit podpis a zkusit priste vynaset soudy nad grafikama, az vim o cem mluvim... Nechci Te ztrapnovat (to zvladnes sam) ale koukni se na svoje thready... Ty mas takovy stesti, ze se daj na hry pouzit pouze dva vyrobci. Neumim si predstavit, co by jsi delal, kdyby Sis (moment o Xabru si taky uvazoval pokud me pamet nesali :-) ), Matrox a dalsi delali dobry karty...
Rada - kup si domu kolo stesti, napis si na nej grafiky, roztoc ho, viteze ber a uz nepochybuj o spravnosti volby... Uvidis, ulevi se Ti...
Tak za 1. Možná (určitě) jsem nerozhodnej. Za 2. Nevim, proč by jsem se měl ztrapňpvatm od toho tu diskuse je a za 3. TY, podle mého názoru soudim, že si čůráček. Takže závěr je takovej, že seš debil. Každej je nějakej a já jsem takovej jakej sem a je mi u prdele, jestli se nějakej dementík myslí, že nevim co koupit, nebo nerozumim, apod. Chci mít prostě v kompu to nejlepší, na co zrovna mám a můžu ti říct, že i ty nejjemější detaily mě vytrhnout. Co se týče těch 9100, 9200,apod. chtěl jsem koupit 9100, to jste mě přesvědčili, a nevim co je natom, když se zeptám na jiný karty (9200, apod.). Když je teď víc peněz, tak koupim G4 TI. Jestli ti vaděj moje založený příspěvky, tak na ně radši neodpovídej, protože ztrapníš akorát sám sebe. Je pravda, že jsem založil xx příspěvků, ale co je na tom. Starší jsem taky procházel a nic moc jsem se nědověděl. Takový jako ty, si zasloužej jen nadávky, protože namyšlený chudáčci mi opravdu lezou na nervy. To potom by byla tahle diskuse o ničem, kdyby se tu založili pravidla typu: Smíte založit jen 1 příspěvek za týden, apod. Takže se nestarej o mě a radši se starej o sebe, myslím, že ti to více prospěje.
Brzdi kamarade pouzivas nejak moc silny slova :evil: Nazor se da i vyjadrit jinac nez sprostym slovem. :wink:Citace:
2 Sybolinek: Uz to fakt docela prehanis, nezda se ti? Musim souhlasit s tim co tu uz bylo o tobe napsano, kdybys zalozil jeden thread a tam to resil, tak ti nigdo nic nerekne i kdyz tva nerozhodnost je fakt smesna.
Kdyby tohle praktikovali i ostatni, jak by OC za chvili vypadalo?
btw.: Nechces si teda uz neco vybrat SAM? Zalozit milion threadu, nechat si HW vybrat ostatnima a pak si tu hrat na odbornika a vynaset jednoznacne soudy, ze to nebo to je SHIT, to dovede kazda LAMA. :!:
hele, symbolinku, a uz ses rozhodl, jeslti je lepsi audigy, nebo nforce2 soundstorm? dej mi kdyztak vedet.. dik ;D :D :lol:
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...ghlight=audigy
Bude black list :evil:
ne, to mi nemuzes udelat... :o ja nad jeho prispevkama fakt bavil!!! :D ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Rainbow
myslim že už to nejde...teda z np myslim mužeš udelat pro ale 8 pips neaktivuješCitace:
sorry ze prerusujem vas hon na chudaka sibolinka ale to co napisal joXerus ma fakt zaujima. Nie je rozdiel medzi np a pro v pocte pipeline? A tie vseliake navody na nete ze zmenou rezistorov na pcb viem aktivovat 256bit prenos do ram a pod. to su vsetko bludy alebo to funguje len na urcitch kartach?
to je blbost, 8pip aktivujes ale na 99% u dnesnich karet nebudou v poradku... 256sbernice tam bud je nebo neni, nelze aktivovat/deaktivovatCitace:
Původně odeslal joXerus
niekde na nejakom ruskom vebe som videl navod ale uz bohuzial neviem kde... bolo tam nieco s upravou napajania pameti + pridanie nejakych rezistorov... neviete o tom nieco?
Jestli sis chtel koupit to nejlepsi na co mas, mel si koupit nejakyho radka, nejspis 9500
Já se z žádnýho Black listu neposeru, klidně mě tam hoďte. Jsem už nikdy nepůjdu. Ostuda.
Najlepšie je si pozrieť nejaké testy, kde sú tie karty, ktoré chceš kúpiť. Na základe nich sa rozhodneš, ktorú chceš a potom sa na fóre už iba spýtaš či niesu s ňou problémi a aké skúsenosti s ňou majú a príspevkou bude o polovicu menej a bez hádok :-)