Urcite nie ...nekompatibilita bola riesena aktualizaciou BIOSUCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Printable View
Urcite nie ...nekompatibilita bola riesena aktualizaciou BIOSUCitace:
2 dmx1 a Marek.Sedlar :
Chcem sa spytat keby ste teraz nemali ani jednu s tychto dosiek a mali by ste na vyber a mali by ste si vybrat medzi jednof z nich ktoru by ste brali ?? Pozeram ze ste si nexali tie Epoxi takk asi sa vam celkom pacia nie ? Lebo mam obiednanu tu Epoxu ale este to mozem zmenit za Abita. Tak poradte pls. dik
¨Citace:
Původně odeslal cox
Abit .. protože Epox je dost nestálý,do včera večera jsem byl spokojen a jel jsem na 220FSB a pak po restartu už jenom 200FSB .. NIC JSEM NEMĚNIL ale prostě ať jsem zkoušel co jsem zkoušel,tak na více než 200 to nejde,když jsem dnes pročítal zahraniční fóra,tak podobný problém (C1 na displeji desky) má více lidí,že jim to začalo dělat z ničeho nic.Navíc Abit má větší rozsah voltáže,může si vesele dát 8x200 při 1.2V .. s děličkou nejsou problémy nad 12.5,ber Abita určitě.
Kurnik. No najhorsie je natom ze neviem na 100% aku reviziu ABITU mi poslu. A ked ABIT tak rev.2.0 inak velmi nie. A predsa ten Epox ma aj VDD az do 2.0V ma gulate kable :wink: :wink: ... NO ten ABIT skusim zistit ze aku rev. mi poslu. KEd to bude 1.2 mam to brat ale razdsej potom tu Epoxu ??Citace:
Na co ma vliv voltaz NB? Na stabilitu pri OC? Nastavuje se nezavisle na voltazi procaku nebo pameti?
No ma to flyv na dosiahnutie co najvyssej FSB (nad 200) a nastavuje sa uplne nezavysle.Citace:
Původně odeslal Slusnak
Me by stacilo prave tech 200. Takze tam staci tech Abitackejch 1,7?
Určitě stačí.Citace:
Původně odeslal Slusnak
radši epoxe než 1,2 revizy, teda podud chceš jet na 200 a vícCitace:
Původně odeslal cox
Citace:
Původně odeslal Slusnak
ja mam na 1.2 - 217 v single
2 Cox : 1.2 reviziu uz nemaju vo velkoskladoch asi 2 tyzdne - takze sa neboj ze ju dostanes (iba ak by mali nejake specialne zasoby)
jel sem asi tri mesice nejdriv na 212, pak na 215 a oboji f poho v dualu, takze na todle tech 1,7V staci.
No tak sa xcem spytat (zajtra EDITNEM) ze zajtra mam vediet aku reviziu ABITY maju. Ak bude r2.0 mam brat ABIT alebo Epox 8RDA3+ ??? Ked bude r1.2 tak mam asi zobrat EPOX co ?? Proste mi povedzte co mam zobret EPOX alebo ABIT lebo sa fakt neviem rozhodnut a tento tyzden to uz musim povedat aby vedeli co mi maju obiednat !! DIKI PEKNE :wink:
Ber toho Abita radši.Citace:
Původně odeslal cox
Z meho pohledu ti radim ber ABITA klidne i revizi 1.2 je to spolehlivejsi varianta ... Epox je vice vybiravej naladovej ... Byt tebou beru abita .. mel jsem je tu vedle sebe mesic ...a stridal jsem je ..
Diki veelmi pekne. Velmi ste mi pomohli. Tak zoberem toho abita. Fakt diki ! :wink: :wink:
Aj ja som ho zobral a dnes by som ho mal mat. Som strasne zvedavy. :D
Po Abitoch sa zlahla zem alebo co. Nejak ho neviem nikde v KE zohnat.
V Bratislave sa s nimi obhadzujeme ...a vsetko 2.0 revizie
A nebol by si mi ho ochotny poslat na dobierku ?? Ked hej napis cenu za aku ho vies zohnat a potom sa uz dohodneme cez SZ ok ??Citace:
Původně odeslal Deviant
Zohnat by som ju teoreticky mohol ale s posielanim by boli problemyCitace:
Původně odeslal cox
1.na poste som nebol asi 2 roky
2.mam skuskove este 2 tyzdne - takze na postu nemam cas ist - ledva stiham chodit do prace
Mozno niekto iny z BA
Ved prave v Blave nie su. Nevedia mi ju odtial poslat. :o
Ani BGS , Agem ?
Minuly tyzden v piatok este v BGS boli ???
Neviem odkial objednava ta KE firma v Blave, ale dnes tam volali a nemaju ju. Budem musie este pockat, lebo Epoxa nechcem.
Tak tak 2.0 Abit vyzera lepsieCitace:
Původně odeslal Toxic
no GB taky není pozadu tohle je ted jejich vlajková loď http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...20RAID,%201394