opera saje :)
Printable View
opera saje :)
Ja viem, mplayer je menej narocny lebo ma vlastny dekoder lenze aj tak je to na tej 350-ke podla mna o hubu. a to nevravim ked ti niekto donese 1920*1080 dvdrip. Ja som musel znizit detialy, lebo mi to nestihalo >:E >:E >:E ale zas ten obraz :drool: :drool: :drool: proste jedna basen ked ti to ide v nativnom rozliseni, ach jaj, uz sa tesim ked to bude standard, to bude videicko :!:Citace:
Původně odeslal rOn
inac tato nova 7.11 saje fakt brutalne a ten fullscren je fakt dobry :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
ALE VELKY HOUBY mino aspol.
K6-2 350 je mozna slaby zelezo, ale na DivX 5 full post proc. neni potreba zadnej velkej vykon. Tady totiz zalezi na BITRATE - tj prisun dat - tj cache/mem/FPU (MMX/3dNow!) takze bohuzel vse co K6-2kam jaksi chybi....jenze s rozumnym nastavenim systemu - treba omezeni ISA bandwidth (pokud je ISA SC)...prekodovanim (i kdyz to uz je trosku mimo) toho DIVx AVIcka lze dosahnout 100% plynulosti
napr. mel sem MATRIX v Divx3 720x400 a 48Khz PCM zvukem - nekoukatelnej fotoserial
prekodovano na Divx 5.0.2 PAL like rozliseni, 48kHz MP3 VBR zvuk
a diky filtracim a PP virtualdubu to nejenze hraje uplne normalne, ale je to i ke koukani....
imho DVD by melo ject krasne i na P55C 233 s podporou v ATInackejch kartach
pokud jde o nakup onoho stroje - JSOU to vyhozeny penize - neznam cenu, ale neni opravdu lepsi Duron 900+ a KT133a deska ?? Coz jsou ovsem taky zahrabany prachy - i kdyz co dneska neni....
Linux, hmmm a prijedes mi to domu nastavit? Ja vubec ani nevim jak to vypada, natoz kde to sehnat.Citace:
Původně odeslal rOn
ne, ja to mela mit prakticky zadarmo, ale koukam ze by s tim bylo vic problemu nez uzitku tak mu to necham, co taky s tim. Ja vim ze by bylo lepsi koupit nejaky nevejsi pocitacek, ale ja na to proste ted nemam, mozna na konci brigady, jestli ji preziju. :?:Citace:
Původně odeslal Lukas L.
2Jana : Kazdopadne to ber, na nejakym bazaru se jiste najde trotl co to koupi, pokud tobe to k nicemu nebude :)) Ja jsem napriklad svoji starickou P100 se 48RAM a 4GB diskem prodal za 2000 jeste v prosinci , takze mas vhodnou prilezitost jak si trosku privydelat a pak koupit treba toho durexka + desku + grafiku, kdyz par stovek dotlacis :) Ale abych se vratil k puvodni otazce, tak bych to uz na filmy nedoporucoval :)
:-) ja nevim jestli bych dokazala byt takhle vychytrala, co kdyby to pak v tom bazaru videl? I kdyz mas pravdu ze 2000 to uz by byl dobry zacatek k tem mojim 750 co mam na druhy pocitacek nasetrene :oops:Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
nemusis davat do zadnyho mistniho bazaru, annonce to jisti :wink:
To preci neni zadna vychytralost... Proste trh... Das nabidku, a kdyz se najde nekdo kdo to za ty dva klacky koupi, tak proc ne :) Jo a jak tu DeeKay poznamenal tak samo ze ne do OCckovyho bazaru, ale Annonce, pak taky pcbazar.kontakt.cz, a podobny :) Tam se obcas najde troubu, jee to by ses divila :))Citace:
Původně odeslal Jana
A pak prijde ze mu to nefunguje :?: Jeste nevim, prijde mi to drsny :-). On by se me urcite ptal jak mi vyhovuje a jak se s nim pracuje a tak dal. To nevadi, to nereste kluci, diky kazdopadne za rady. Ja jsem holt divna a asi bych zrudla kdyby se me zeptal kde ho mam :oops: a ja ho uz mela davno mesic prodanej :DCitace:
no zrovna OCckovej bazar bych ji neradil....spis to dej do ty annonce...tam se vzdycky nekdo ozve...Citace:
nech si tady ohodnoti tu sestavu a prodej to...
rekla bys ze je prestavenej na duronka :wink:Citace:
Původně odeslal Jana
mraky: nikdo occkovej bazar neradil :wink:
Jak nefunguje? Ja nenavrhuju lez, jen to prodat nekde kde tomu lidi tolik nerozumi, napsat kecy jako "idealni na beznou kancelarskou praci a hrani mene narocnych her a surfovani po netu" atd., a je to :)) Nechci abys lhala, to ja taky nedelal s tou P100 :)Citace:
Původně odeslal Jana
2mraky : Jo, nechat ohodnotit tady, prihodit par desitek procent a prodat vAnnonci ;D
spatne jsem si to precetl http://www.builder.cz/images/wallbash.gifCitace:
Původně odeslal DeeKay
no, je fakt, že k tomu dárci by asi nebylo zcela korektní vzít si od něj zadarmo počítač a pak ho obratem ruky prodat (tada, pokud ho třeba nenávidíš, tak je to naopak ideální ;D )
Jinak - k tematu - kup neco okolo 1GHz, alespon 128MB RAM a nejakou grafiku s dobrym tv-out. nenchavej si pro 100kč vrtat koleno - sama toho budeš potom při sledování filmů litovat...
Ja osobne na tom nevidim nic tak strasnyho, taky jsem prodal darovanou 486 DX4/120 za docela slusny penize a nikoho to nenastvalo... Kdyby to chtel prodat, tak to nedaruje, ne? Je snad jeji vec, co s tim udela... Muze rict ze to chtela na filmy a zjistila ze to fakt nejde, tak to proda a koupi lepsi... Fakt v tom nevidim zasadni problem... No nic, odjizdim ucit anglictinu, se tu mejte a nak do doreste ;DCitace:
Původně odeslal Chocen
proc ne? kdyz si za to koupi o neco vykonejsi tak je to podle me ok, jinak by to bylo kdyby si ty prachy chtela nechat...Citace:
Původně odeslal Chocen
na, asi zalezi na konkretni situaci a jejich vztahu....do toho bohuzel nevidim...ale nastvat by ho to mohlo
vztah nemame zadny, jen proste se zname od videni protoze muj bracha s nim hral volejbal. Jednou jsme se potkali ve meste a tak se to sebehlo. Rekl mi ze mi ho klidne da. Neni mi divny prodat neco pozdeji, ale brat to od nej s tim, ze to hnedka prodam mi prijde divny. Vzdyt to muze prodat sam a neco by z toho mel, nebo ne? :oops:Citace:
Původně odeslal Chocen
no, prave to jsem mel na mysli
tak jsem rada ze si to nemyslim sama :-)Citace:
Původně odeslal Chocen
No dyt to nemusis prodavat hned ze? :wink:
Zkusis jak se ti povede rozbehat divxy - dyz to pojede ok tak si to nechas, kdyz ne upgradnes to na duronka a snad bude mit dusicka pokoj ;D
no na co se vsechno tady neprijde. Mozna to tak udelam, jeste predtim nez to prodam tak se ho zeptam proc mi tam ty filmecky nejedou :-) a pekne mu podekuju ze mi pomohl si koupit duronka :-).Citace:
Původně odeslal DeeKay
Vy me tady jeste skazite, mama rikala jaka jsem hodna holka
vim ze cesi jsou vychc.any narod, ale cesky tomu davaji korunu. bravo! ;D :lol: :lol: :lol: