proti liteonu nic nemam, podle me jsou to super mechaniky, a to i kdyby byli drahsi, btw sony, asus, teac asi vi proc maji vnitrnosti od lite-on ze ?
Printable View
proti liteonu nic nemam, podle me jsou to super mechaniky, a to i kdyby byli drahsi, btw sony, asus, teac asi vi proc maji vnitrnosti od lite-on ze ?
no prave vsechi vypaloavcky maj vnitrek liteona tak proc si nekupit Full Liteona od Liteona
Hm, prave sem poridil Asus 5224A, doufam ze to nebude propadak :|. Moje prvni palirna (uz mam 1,5 GB fotek, musim je nekam uklidit :roll:). O Liteonech jsem nevedel, ze by mely bejt tak dobry (mel jsem si to tu procist :oops:).
Ale notaaak. Dyt ani plextory uz nejsou tak drahy. tak proc kupovat takovy smejdy a pak se trast jestli to pojede nebo ne...
Hele zase proc Plextora za 3500kc kdyz si muzes kupit toho Asuse nebo Liteona za 1500kc a jesli ti po dvou rocich odejde tak si kupis novyho i kdyz za 2 roky bude DVD pec stat litr
Nekdo treba ti si kupi plexe za 3500
Ja si radsi tet kupim Liteona a za dvaroky si kupim DVD palicka
nic proti ale proc zase zbytecne vyhazovat prachi ze
Taky mam tu LeteOnku a jsem spokojen. Akorat musim vyvratit tvrzeni, ze je ticha, je to primo vrtulnik, pri maximalni rychlosti desnej kraval :lol: .
Tak se koukam ze to Liteon tady i jinde vede na plny care.
Takze taky volim Liteon.
Pry snad MSI 52x24x52 neni marna, umi i CDS 100 a CDS200Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Já mám Liteon 482448 a nemůžu si stěžovat, ber ji, je fakt slušná, za tu cenu.
jj, nevypadá vůbec zle, ale jak je to se spolehlivostí a "výdrží" je ve hvězdách... :? škoda, vypadá nadějně :| .Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
EDIT: teď jsem koukal, že např. v CC je MSi jen o 60kč levnější než liteOn, což nevim, jestli stojí za ty případný problémy... :roll:
2W@ldi
Co kdyby jsi projevil trochu originality, sehnal si nějaké vlastní logo? ???