A jeste jeden padny argument...6400Kc
Ke Gygabitovi prihodis 1,5K a mas 9700.
Printable View
A jeste jeden padny argument...6400Kc
Ke Gygabitovi prihodis 1,5K a mas 9700.
Ja se zeptam, co je to za 9700 ? Preci jen nemam moc velkou duveru vuci Supergrace, PowerColor, MANLI ( jen GF ) atd.. ( mozna neopravnenou, nicmene moje zkusenosti s temito znackami jsou VELICE spatne )Citace:
Původně odeslal Brutus
Opet Sapphire.... :-) Ne fakt se te znacky nezastavam.... ;D ALe je to 9700 a to uz je zase vykonem nekde jinde...Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Kde sezenes za cca 9000 R9700 od Sapphiru ( nepocitam VO )Citace:
Původně odeslal Brutus
AHA...myslej jsem VO...MO si jeste necelych 1K pridej (CC)...Citace:
Jiste VO ho mam za 8400, ale to je nekde jindeCitace:
Původně odeslal Brutus
No vidim, ze toto nevyresime...Jestli je tvuj favorit Gygabite budiz...Jinak celkem hezka debatka...Tesilo me... :-)
Me taky :-)Citace:
Původně odeslal Brutus
Gigabyte - podle mych skusenosti kvalitni, dobre karty, bohata vybava, navic se jmenuji Maya a maji hezkou krabici a cerveny PCB... :D
Já bych na tvém místě šel určitě do R9700 - od TS-Bohemky ho máš za 8300,- i s daní a poštovným. :-)
Jeden kousek doma mám - a zatím naprostá spokojenost.
Co je to za značku? Manli?Citace:
Původně odeslal integráč
ono to ze to je od manli klidne muze znamenat i to, ze to vyrobil treba sapphire...
Jo to je možny, ale taky jo.. Já mám manli GF2 MX a je to jejich vyrobek... :evil:Citace:
Původně odeslal Chocen
Hlavně VO už stojí 9700 Pro 8400 s daní! (eDčka) 8-)Citace:
Přidám svojí trošku do mlýna - Gigabyte je podle všeho z výše zmíněných jednoznačně nejlepší. Bohužel, zapomněli jste na takovou maličkost, jako že tuhle kartu v ČR (a možná ani jinde) nekoupíte ani za zlaté prase... Prostě nejsou dostupné a podle všeho už ani nikdy nebudou! :-( (stačí se i na zmiňovaném CCčku podívat do diskuze, nebo se zeptat... ani v Elapu, což je dovozce, nemají páru, jestli vůbec někdy bude)
Ale chceš-li (byť poněkud předraženou, pravda), nejlepší R9500 Pro na trhu, kup si Tyan, teď je začala prodávat Monima (bohužel Monima :? ). Všechny testy jsou v duchu "to nejlepší přišlo nakonec", tahle karta je asi fakt dobrá a má např. HW monitoring :-)
Nahod link, to chci videtCitace:
Původně odeslal jan555
Oops, tak už je pryč... Ještě v pátek měli 3 kusy, byl to tuším ST-LAB, za 7000,-- bez DPH rovných... Teď tam pro změnu mají 8500 za 1500,-- a 8500 AIW DV za 3.500,-- a to je taky slušný... Chce to častěji kontrolovat :lol:Citace:
Jak ze ma Sapphire jen 4 pipelines?? R9500 ma jen 4 pipelines,ale to plati snad pro KAZDOU znacku ne? Sapphire by si tezko mohl dovolit prodavat R9500pro jen s 4 pipelines,ktere ma mit nepro verze. Tady asi doslo k nejakemu omylu se mi zda ???Citace:
Původně odeslal Killer[SH
Dyt Sapphire R9700 stoji nejakych 8600 i S DPH a to v normalnim shopu.Nez mit za 8tis noname,tak to radeji pridam tech 600Kc a mam Sapphire.Btw prave nez drahou R9500pro /napr Hercules/,tak to urcite spise tohohle Sapphira R9700. Vykon je prece jen vykon :wink:
Máš pravdu, také o tom začínám přemýšlet.
PS: mám pocit, že GB je velmi oblíbená značka u našich západních sousedů a díky prodejní strategii se k nám asi nedostanou. (mluvím o 9500pro)
Mam R9500PRO a chcel by som z neho spravit R9700, da sa to softverovo ??? ( riva tuner, bios, atd )
GIGABYTE DĚLÁ NEJLEPŠÍ A NEJQALITNĚJŠÍ GRAFIKY PÁNOVÉ !!!!
Potvrzuji z vlastní zkušenosti i zkušeností všech majitelů. Špičkový obraz, vynikající OC možnosti, parádní výbava. Mám jeden extra kousek a jsem na něj náležitě pyšnej .....
FOTKY: MŮJ GIGOUŠ
Doporučuji koupit třeba Gigabyte Radeon 9500 64/128MB a softwarově ho přemodifikovat na Radeon 9700. A budeš ještě dlouho spokojeným hráčem ....
T.S.Bohemia má k dispozici (jsou na cestě) model s 64MB za 4200Kč bez DPH .... a td .....
GIGABYTE JE PROSTĚ MAZEC ...... tu desku Ti závidím, když jsem kupoval já Nforce prkno, tak ještě Gigabyte nebyly ...... a teď už to měnit nebudu, i když bych to měl taky moc rád pohromadě ........
Co se týče dostupnosti některých modelů u nás na trhu, tak to je čistě na triku ELAPu .... oni jsou výhradní a bohužel jediný dovozce do ČR a berou jen takové modely o kterých si myslejí, že na nich vydělají ..... rozhoduje o tom jediný člověk a ten je pravděpodobně "pěkně blbej" .... Dovedete si asi představit jak by to tu vypadalo, kdyby byly na trhu ještě třebas modely 8500 DeLuxe .... nádhera, jenže někdo si myslí opak, páč když je měli skladem, stáli balík a nikdo je samozřejmě nekupoval v konkurenci s ostatními. Tak je přestali vozit úplně ..... stejně jako další modely .... říká se tomu BLBÁ ŽÁBA NA PRAMENI ..
Problem je ten, ze TS Bohemia je bude mit nejdrive pristi tyden, driv by se nemely dostat do CRCitace:
Původně odeslal Aliencz
Tejden vydrží každej ...........Citace:
Vis to je tezky, GigaByte jde trochu jinou cestou nez treba MSI nebo ASUS. On jde nejdrive do USA a zap. Evropy, pak se zajima o Vychod ( treba Polsko a Slovensko na tom neni s dostupnosti lip ) A vzhledem k tomu, ze neni mozne prekoupit GB ze zahranici a TS Bohemia nabizi kompletni sortiment, pak to znamena, ze to nebrzdi ELAP, ale problem je jindeCitace:
Původně odeslal Aliencz