Myslim ze tedko muzes bejt spokojenej kdyz velkoobchodni cena je 3000 vč DPH ;D :-) Nedavno jsem tady vyzvyhoval PIV a jeji 2.4 a tedko klobouk dolu Barton za tydle prachy se vyplati :-)Citace:
Původně odeslal GABO
Printable View
Myslim ze tedko muzes bejt spokojenej kdyz velkoobchodni cena je 3000 vč DPH ;D :-) Nedavno jsem tady vyzvyhoval PIV a jeji 2.4 a tedko klobouk dolu Barton za tydle prachy se vyplati :-)Citace:
Původně odeslal GABO
Psal jsi ze to mas na normalni Voltage???A kolik ti to s tim X Dreamem topi?Myslis ze by to uchladil AC slim?Citace:
Původně odeslal jan555
Slim to uchladi v poho, je to ako TB na tej istej voltazi, ma sice trocha vacsi prikon, ale ma tiez vacsiu odvodovu plochu, takze v konecnom dosledku je to jedno, a slim v poho staci do 1.65-1.7Vcore, takze nevidim problema.Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
V robote netaktujem... Som rád, že sa mi to už teraz neupečie... Holt blbý kejs... :wink:Citace:
Původně odeslal bananalama
Keď mám do roka minimálne 1 až 2 upgrady, tak sa na nejaké morálne zastaranie možem dívať zvysoka, ale každý nerobí upgrade tak často... A koľkokrát si ľudia kúpia aj komponenty z bazáru a keď chytia takýto utrápený kus... :wink:
Ale to je asi téma na iný thread... :smoke:
no levnejsi nez THB aesi nebude...Citace:
Původně odeslal GABO
Podla mna pojde dole a ja si ho vtedy kupim ked bude stat u nas v SK tak 3200 s danou popripade menej, myslim 2500+ nejaka velmo dobra serka ktroa pojde na 3000 - 3200+ to my bude (musiet) stacit novu fosnu kupit neplanujem ;D 8-)Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Vtedy už budú určite k dostaniu Athlony 64 a pravdepodobne bude kúpa no.1 nejaký z nich...Citace:
Původně odeslal ManDark
...ale to uz bude musiet kupit novu MoBo a pise, ze to samu nechce :wink:Citace:
Původně odeslal LtK
Z pretaktovanej 1800+ na 2,2GHz už veľký skok prechodom na Bartona nebude...Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Ja som to myslel tak, že v čase, keď sa začne Athlon 64 predávať za nejakú normálnu cenu, to pre neho už ten upgrade na Bartona nebude mať nejaký veľký praktický význam... :idea:
...aha :idea:
...no pre mna nema prakticky vyznam "upgrade" na Bartona ani teraz :!:
Tak vyznam to bude mat aspon aky taky lebo sa trosku podvihne vykon hoci co tu vidim podla testov tak to asi velmi hore nepojde.
Fosnu sa mi nie ze nechce ale nebude za co kupit a myslim si ze radsej ako upgrae proc by bolo lepsie grafika nejaka fx5900 ale to uz patri inde.
Tak aspon podla mna taky Barton 2500+ @ 3200+, fx5900 by mal stacit do konca 2004 a by mal celkom super vykon aj na najnovsie gamesy.
Tot moje dohady.
To je sice pravda ze malokto znesie stareho deduska, ale ked nemas prachy, tak nemas na vyber. Ako ja. Stary "legendarny" Duron. Na Bartona nasetrim az niekedy v septembry. :| Nadruhu stranu, v kombinacii s tou grafikou co mam, ten Duron mi plne postacuje na vsetky gamesy 1024x768x32bit a max. detaily. :idea:Citace:
Původně odeslal bananalama
No pre mna je BARTOn zbytocny...uz asi nedam nic nove do kompu, maximalne zmenim graficku za nejaku nabuchanu ako som uz napisal. A ked bude cas bude tu uz ina platforma...teda systemy :wink:
JJ .. goodbye SocketA :( :)Citace:
Původně odeslal GABO
tento test je pro me zklamani na to jak ten barton hreje a ten vykonovy prirustek je minimalni se nevyplati to kupovat to si radsi poridim 1700
Z pretaktovanej 1800+ na 2,2GHz už veľký skok prechodom na Bartona nebude...
Ja som to myslel tak, že v čase, keď sa začne Athlon 64 predávať za nejakú normálnu cenu, to pre neho už ten upgrade na Bartona nebude mať nejaký veľký praktický význam... :idea:[/quote]
No jo, 64ka bude velice brzy za "normální" cenu, problém je, že board na ní ani náhodou :-o
Chipset by aj bol nForce 3 a mozno EPoX nieco rozumne zbastli ;D :lol: 8-)