Proč by bláznil. Co je na tom špatnýho brát GF4 TI4200???Citace:
Původně odeslal slonus
Printable View
Proč by bláznil. Co je na tom špatnýho brát GF4 TI4200???Citace:
Původně odeslal slonus
Tak jsem dnes koukal na Czech Computer a viděl jsem tam Hercules Ati Radeon 9100 64MB za 3000kč s DPH. Slyšel jsem, že Hercules je nejlepší výrobce Radeonů, tak bych do něj mohl jít. Takže kandidáti jsou Daytona a Hercules. Co myslíte???
NIC. Zrejme myslel prachy...Citace:
Původně odeslal sybolinek
Anebo ma k nVidii osobni averzi... ;D
Co bys řekl na toho Hercula 9100? Je mi ale divný, že v CC mají i Herculy 9000 Pro za 4000kč a 9100 za 3000kč. Že by to byl nějakej shit.
S tebou je ale vazne potiz - kdyz to bude shit, tak ho proste vyreklamujes a je to ! V CC nejsou s reklam. problemy...Citace:
Jinak 9000pro byly, jsou a budou drazsi ! A proc ? Je to "novejsi" GPU, je to "pro" a pokud se nepletu, tak to asi nebude OEM...
Tot vse...
No jéžiš. Mě prostě záleží na tom, co mám v kompu. Chci to nejlepší z low-end karet. Jsem už prostě takovej. Hodně vybíravej a zkoumám každý detaily. Na to tu ta diskuse přece je.
To nepopiram. ale kdyz uz se na neco ptas, tak si to nekam zapis (nejlip do pameti :wink: ), at se na to neptas 5x.Citace:
Jaký jsou ty přídavný 80mm Arctic Fany, jsou tichý? Taky mám ně zálusk. Kde jsi je koupil?
Jsou to arcticy=jsou tichy ;DCitace:
V Bostaru - www.bostar.cz
Nevíte jak rychlé paměti jsou u Hercules 9100 co mají v CC a u Daytony 9100? Díky
na moji bejvaly Daytone 128MB sou 4ns Samsungy. Ale uz je starsi tak na ne mozna dnes davaj jiny.
herculy meli 4ns Hynixy.. ber hercula...
Asi ho vemu... ale ve 100mega mají daytonu 64 mb která má paměti Mosel Vitelic 4ns, navíc na frekvenci 500 MHz. A u toho Hercula píšou že má frekvenci pamětí 460. Jak dobře se to dá taktnout?Citace:
Původně odeslal ICE
hehe... Herculy maji nektery 238 MHz vetsinou bulky (mam bulk a ma 250) a retaily maji 250 (tedy 500) taktovani jde vetsinou na 280/280 nekdy i 290 s pasivama na pametech a nekdy lezou i na 300. maximum byva 305/305 - karf to ma s vmodama na pametech a zvyseny napeti v AGP.
ICE
No asi stejně tak jak tak půjdu do toho Hercula, už jenom proto že v CC budu objednávat desku, tak abych nemusel všude platit zvlášť poštovné :-)Citace:
Původně odeslal ICE
Moj Sapphire ma 5ns pamate takze SUCKS ale zalezi od kusu...Citace:
A sakra, že by Hercula 9100 přestali v CC nabízet? Zmizel jim z ceníku.... :-(
Asi je už přestali prodávat - já si v srpnu koupil v Alzasoftu 9100 od 3D clubu a už v ceníku taky není... A stála jen něco přes dva tisíce - je 128MB 128bit a paměti má 4ns - v defaultu běží na 250/250. Docela jsem s ní spokojenej, akorát jsem musel sundat chladič, protože byl přidělanej dost diletantsky - tlustou vrstvou nějakýho bílýho tmelu, navíc ani ne po celý ploše, ale cca tak na polovině. Tak jsem to sundal, sloupal, namazal silikonem a nalepil zpět. Ale přemejšlím, že tam dám jinej, on není nic moc - je docela nízkej a karta hřeje na 40°C i když nic nedělá a přetaktěná je jen na 260/260.Citace:
Původně odeslal vitosek
SHIT! Tak co mám vzít místo toho Radeona 9100, aby tomu odpovídala kvalita a cena? Radeona 9000Pro?
Kartu mam vid. popis a som spokojny akurat ju uz je dost tazko zohnat. Ide mi pretocit tak ako mam v popise ale v takom HALO to uz hadzalo po chvili hrania artefakty tak to neslo. Nie je to nejak malo pretktovatelne?Pravda je ze som tam zatial nedal pasiv na pamate tak asi budem musiet. BTW 128 by som nebral prave kvoli pomalim pamatiam u vacsiny vyrobcov.