Spravte to ako COX mam to tak isto a drzi to v poho.A dolu to date bez problemov. :wink:
Printable View
Spravte to ako COX mam to tak isto a drzi to v poho.A dolu to date bez problemov. :wink:
No sotoho lepidla sa spravi nieco ako ta zuvacka co je origo na grafikach alebo tak nieje to take tvrde. Dole to proste zoskrabnes z nozikom alebo hocicim inym a drzi to kraasne.
Naco to skrabat ked tu je denaturalizovany Lieh.Neposkodi to plast a vycistis s tym vsetko.
ja sem na starym epoxu prilepil na sb pasiv nakym pokakanym prumyslovym lepidlem, deska se za par mesicu posrala a ja zjistil ze to nicim nejse dolu ;D
Takže říkate PatexSuperfix. A není jich víc druhů, jak se to přesně jmenuje, mám pocit, že dělaj i sekunďáky. Jak dlouho jsi to nechal zaschnout.Citace:
Původně odeslal cox
No jasne ze ten super fix ked to udrzi kachlicky tak neaky maly chladic v poho.
díky za vaše rady koupil jsem si v bazaru chladič za 10 Kč a elekt. páskou jsem to tam přídělal a max. spokojenost
Este mam jednu otazocku neviete mi poradit kde zozueniem take male chladice na napajaciu cast dosky?
JJ je to Patex Super fix a je to len jeden druh pretoze je to univerzalne lepidlo na vsetko. Je to v takej vecsej tube asi 2-3krat vecsej ako je zubna pasta heh. Ja som to nexapl pre istotu zaschnut 30 minut ale mysli ze uplne staci aj menej.Citace:
Původně odeslal Campione
Ked nebudes lepit kachlicky na dosku :lol: tak bohete staci 5min.
??? pasky, lepidla (patexsuperfix) ???
sak to vubec nevede teplo. To je jako by jste tam nic nemeli ;D
Kazdej normalni clovek da lepidlo po stranach tak pokud mozno vyvazil pomer mezi pevnosti a aby lepidlo pokryvalo co nejmensi plochu cipu. Na stred das tepolovodivou pastu a je to.Citace:
Původně odeslal DAM
Proste si je narezes. :idea: ;DCitace:
Původně odeslal NOD
Aj by som ich narezal ale zas potrebujem zohnat kotuciky do tej malej brusky.
Nebud mekkej, vem to rucne ! ;DCitace:
Původně odeslal NOD
Vzdyt je to hlinik.... :wink:
Na INVEXu se už po několikátý rok prodává lepidlo UNIVERSUM. Pokud jej koupíte v sadě (350kč) máte k němu i odmašťovač. Ten má tu výhodu, že dokáže lepidlo i rozpustit (cca20 minut lepený spoj). Nalepil (i odlepil a očistil od lepidla ) jsem již hodně chladičů a všechno v pohodě. Samo, že lepím jenom do růžků a doprostřed dám teplovodivou pastu. Věřte, nebo ne, ale úspěšně se stejným způsobem nechá použít i vteřinové lepidlo za 20kč. Čip a chladič, pokud jsou odmaštěné, představují i pro tak obyčejné lepidlo ideální plochy na lepení, drží to dobře a odmašťovač ze sady UNIVERSUM na to zabírá taky, včetně dokonalého očištění od zbytků lepidla.Citace:
Původně odeslal Dawe
prijdu prilepenim chladice na SB o zaruku?
Pokud to uděláš šikovně, tak ne.
co je sikovne? tak, aby to slo sundat?
Dinamitem :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal Octopuss
No sice nemam nForce2, ale na NB uz poputoval tešn novy Zalman (cez diery upevneny) a je podstatne chladnejsi nez ten povodny :) (ten na 190/200FSB doslova vrel). Na SB som nahodil ten povodny z NB a je pokoj :wink:
Až trochu ztiším procesor (ACCS2 na cestě), začnu se zabývat dalšími větráčky. Přes Titana teď ten na NB neslyším, ale možná bych ho vyměnil za toho novýho Zalmana - asi nebude chladit hůř než ta parodie na chladič, co má NF7-S?Citace:
Původně odeslal GABO