Teď jsem ségře kupoval durona 1100 a taktnul jsem jí ho na 1300, maximum jel stabilně 1350, ale topil jak svině, v zátěži 58C, tak jsem jí tam prdnul vcoola a při normálních kancelářských věcech a internetu má 39C. Za ty prachy se mi to zdá OK.
Printable View
Teď jsem ségře kupoval durona 1100 a taktnul jsem jí ho na 1300, maximum jel stabilně 1350, ale topil jak svině, v zátěži 58C, tak jsem jí tam prdnul vcoola a při normálních kancelářských věcech a internetu má 39C. Za ty prachy se mi to zdá OK.
jasne, delal jsem ted taky jednu sestavu. dal jsem tam durace 1,1 a zbytek vybavy tak v normalu a pocitac vysel na necelejch 10 000Kc s DPH.Pohodicka.
Ty taktujes comp na net a kancl. ? :-)Citace:
Původně odeslal DAN2
Proc ? Ze zvyku ? Ze sportu ? Pro poteseni ? :D
Chtěl jsem vyzkoušet co to snese a už jsem to tak nechal, takže asi ze sportu i pro potěšení.Citace:
Původně odeslal Dawe
Sam si protirecis, sa mozem vy.s.rat na 3DMark, ked na 256MB RAM pojdu skutocne hry slideshow, lebo nestiha disk !!!Citace:
Původně odeslal Dawe
Som mal na mysli bezneho usera, co netakti a nehrabe sa v kompe, poviem ti ze je dost poznat ci ti hra swapuje, alebo nie, o inych aplikaciach ani nevravim, kamos mal GeForce2Ti 32MB/512 SDR/durex0.9 a mafia mu isla v pohode, zatial co ja som musel znizovat rozlisenie, rusit detaily atd. s touto zostavou co mam v podpise !
A do kancla mozes v poho s 512MB vypnut swap, a si v suchu ;D ;D ;D
Som nenapisal ze k nemu odporucam grafu 9000Pro !Citace:
Původně odeslal Dawe
To si pretocil,l en to je dla mna horna hranica vykonu grafy, ked este ma vyznam skocit po durexe, inac k durexu 7500 64SDR, alebo ManLi 9100 64DDR (manli iba koli cene, lepsie ako M$I G4 440 8xVTD)
To si ze me delas prdel vid ? Ty jsi musel neco omezovat ?Citace:
Původně odeslal mino
Hmm... Kamosovi beha Mafie na XP 1600 + RadeonVE + 256 MB DDR 266 v 1024 s full detailama upplne v klidu.
A me se nesekne ani kdybych se potento...
Jo, taky jsem videl, ze moc nejela - na Dur 850+GF4MX na Thunder1400+Matrox G450 a na P II 300+TNT2 ;D
Ano, musel som obmedzovat najma viditelnu vzdialenost :evil: :evil: :evil: a to je prave na mafii najkrajsie - exteriery.
Inac na full som ja mal 50-80 fps + k tomu sekanie disku ala 2fps
Kamos(spolubyvajuci) mal 20-25 fps, ale ziadna sekanica.
Cize v reali som ja musel na koniec nastavit nizsiu vidit. vzd. + 4xFSAA&16xAF aby sa to sekanie disku do toho zakomponovalo ;D ;D ;D
fakt to bolo na full nehratelne, lebo ked som presiel za roh, nasledoval 0.5sec. sek a uz som bol vyburany :evil: :evil: :evil:
No jo, tak kdyz mas 4xFSAA tak to se nemsis divit panacku !Citace:
Původně odeslal mino
BTW by me zajimalo jak jsi se snizenou viditelnosti delal v extremu tu misi se snajprama u kostela. ;D
Si poriadne precitaj co som napisal.Citace:
Původně odeslal Dawe
Ja som ta neurazal, si si to mohol odpustit. Dufam ze uz nebudem muset na tvoje prispevky reagovat.
EDIT: nieco som zmazal.
to melo vyznit odlehcene - bohuzel jsem nejak opomel na smajliky... :-oCitace:
Původně odeslal mino
A nesud me prosim, ja to taky nedelam.
No flame, vzdyt to prece nemame zapotrebi. Jeste kvuli takovejm kravinam. Nebudeme z toho delat MobilManii, co rikas ? :wink:
Proč se tu vy lamy hádáte ??? Nezdá se¨vám to trochu offtopic ? :roll: