to je fakt takovej malej OBR ;DCitace:
Původně odeslal KoNG
Printable View
to je fakt takovej malej OBR ;DCitace:
Původně odeslal KoNG
no já si jako obr nepřipadám jen jsem dobrého vzrůstu :)
Ale,ale,ale-ozval sa king(KoNG). S velkostami sa radsej moc neohanaj, aby to niekto zle nepoxopil ;DCitace:
Původně odeslal KoNG
Konga jsem si vsim jeste nez ko mne pristopil - ho proste nejde prehlednout ;DCitace:
Původně odeslal KoNG
Takhle si to razil ulickou pred pultikem a ja si v duchu rikam, kruci ten chlap je nejakej vysokej. Na vsechny se diva z patra :o No ze by to byl Kong- Kdy ze to psal ze dojede na ty pracovni schuzky ??? No a za chvilku kdyz si jako ledoborec prorazil cestu me nekdo poklepal na ramenu. Se otocim a to si myslim ze sem taky vyrostl a koukam ze se mu divam na kravatu. Tak sem zvedl hlavu - skoro prvne za svych poslednich 5 let zivota a koukam do vazne tvare, ktera se uctive pta: " Je tu nekdo z overclockingu ?" Rikam: "Já" a on: "Já su KONG". A já to sem si myslel!
;D ;D ;D
Já se tam nemohl propasírovat, dostal jsem se tam jen jednou - asi mám malou průraznost... nebo že bych byl tak široký? :roll: Do háááááje.... :evil:
Já nemyslel tu Mafii, ale to dílenské provedení, ta přesnost.Citace:
Původně odeslal newHrochoslon
!!! Tady alespoň vidíte, že český overclocker se ve světě nestratí !!!
to pak mas zajimvy dilensky nazvoslovi ;DCitace:
Původně odeslal GS
Zvlast tech co tam peknou dobu stali u pultu a brzdili provoz, ze? ;D ;)Citace:
Původně odeslal DeeKay
My stali hlavne za pultem a hlidali aby nikdo nechodil zadem ;DCitace:
Původně odeslal zag
2Dee: mozem to potvrdit ;D
To je jako z akčního filmu :) No musím říct že někteří lidi ze mně asi nechápali .. ale zase výhled na ty kočeny v modrých rádoby plavečkách a vidět to co se sluší bylo moc moc pěkné :-DCitace:
Původně odeslal Carlos