NOD je dobry, pouzivame ho v robote s automatickym update (na server sa stahuje z internetu, ostatne PC si stahuju updaty zo servera) a zatial nebolo nic zavirene.
Printable View
NOD je dobry, pouzivame ho v robote s automatickym update (na server sa stahuje z internetu, ostatne PC si stahuju updaty zo servera) a zatial nebolo nic zavirene.
O tom vravim ... a tie moznosti prepojenia >Citace:
Původně odeslal Rainbow
FlashGet, iMesh, Kazaa, ... ... ...
Dřív sem fandil NODu a byl sem překvapenej že takto kvalitní a rychlý antivir mezi uživateli PC není známý. Do minulého týdne jsem používal verzi 2.0, ale teď běžím na Norton Antivirus 2003. Po jeho nainstalování ihned našel 3 infikovane soubory o kterych NOD nemel ani potuchy:(
AVAST 4 Home Edition = nejlepsi volba
No já používám Symantec - NAV, NPF 2003 je to dobrá volby sice to hltá paměť, ale za tu bezpečnost to stojí. Kerio mám taky, takže mám 2 firewally, ale jak jsem četl Kerio toho moc nepochytá. Symantce to má ohodně lepší.
Preco mas aj teda Kerio aj NPF??? NPF tiez nezachyti vsetko? ???Citace:
Původně odeslal John.b
Já vím, ale projistotu. Ten Kerio asi odpálím.....
Oki! :) ..lebo akurat vcera som nahodil NAV 2003 a este sa chystam vyskusat aj to NPF 2003! :) ..bo norton po nortone vola! :-) ..tak ci sa mi oplati prechadzat z KPF! :)
Myslím, že se ti to určitě vyplatí mi se to vyplatilo. Ten Kerio sice ještě mám, ale asi ho odpálím.... jinak se měj Honza
Mozes mi povedat presne v com je ten KPF horsi? Mam ho prave natiahnuty, mam doma aj NPF, tak ci sa to oplati instalovat. DikCitace:
Původně odeslal John.b
No ten KPF je horší vtom, že nemaskuje např. porty tak aby byly neviditelne, a navic chtel jsem vyzkouset jeden prg, který ti zjistí IP adresu např. někoho z ICQ a to nejde, jelikož s verzí 2 se to hádá a verze 3 je jenom beta, možná si dám tu betu tam už ten problém není. Prostě Symanec to má holt lepší jako vždy. Jestli chceš nějaké rady tak řekni čus Honza.
Ja som toho vyskusal vela a najstbylnejsi a celkovo naj bol iba: Norton Antivirus 2003 mam ho aj so Norton SystemWorks 2003 a nemam uz ziadne obavy.
Skoda len ze SystemWorks nefici pod serverom. Neviete kde stiahnut corporate version of NAV ??? Staci mi trial 8-)Citace:
Původně odeslal GabRi
No zkus direct connect, tam je všechno stačí pohledat :-)
na tom sa uy pracuje :-)Citace:
Původně odeslal John.b
Neni nic lepsiho nez kombinace Kerio + Nod32. Jakykoliv seriozni test vam to potvrdi.
tak, tak....taky to mam tak ;DCitace:
Původně odeslal Huncut