Nechápu jak jste mu na tohle mohli skočit.Citace:
Původně odeslal crom.cz
Na 486 by jsi LIVE nenainstaloval ani za nic,a 486 měli integrovaný audio? :lol: :lol:
to je ale hlína
Printable View
Nechápu jak jste mu na tohle mohli skočit.Citace:
Původně odeslal crom.cz
Na 486 by jsi LIVE nenainstaloval ani za nic,a 486 měli integrovaný audio? :lol: :lol:
to je ale hlína
žádná hlína, tvrdá realita, pájka a kladivo a všechno jde :lol:Citace:
Původně odeslal Maca
žádná hlína, tvrdá realita, pájka a kladivo a všechno jde :lol:[/quote]
JSI LIDOVÝ ŽVANIL,ZŘEJMĚ RYBÁŘ :lol: :lol:
Na co potrebujes viac vstupov??
Robis muziku??Potrebujes pripojit viac zariadeni???Viac mikorfonov??
Na to sluzi mixpult a vysledne ti staci jeden line in :wink:
jenže já potřebuji dva výstupy Lin-out pro rybáře. Pro maca: jo sory, zapoměl jsem na šroubovákCitace:
Původně odeslal Mikhaill
aha tak to som prekukol,sorry
WinXP na 486? A kolik máš paměti? Zajímavý úkaz!
Když už jsme tu všichni pohromadě, poraďte co dělat: nainstaluju ovladače k SB Live!, restartuju a při najíždění do win dostanu hlášku: Sound Blaster 16 Emulation - jako že instaluje - a zátuh. A nepomůže v nouzovém režimu odinstalovat, v autoexecu smazat, v registrech smazat. Dokud tu kartu nevyndám , tak se do windows nedostanu... Win98SE, Epox 8RDA3+.
Citace:
Původně odeslal jagoro
paměti mám vedle v mrazáku a připojené k desce. Jinak nemáš síťovku? jestli jo tak ji posuň ve slotech níž nebo tu zvukovku dej o slot níž. Jinak přeinstaluj winy a dej si tam aspoň W2K
Síťovka je integrovaná a vypnutá, zvukovku jsem přehazoval jak brambor už do všech slotů několikrát. W2k nikdy, jakož i XP!!! Když to chodilo tři roky na Abitu, půl roku na Gigabytu, tak na Epoxu to chodit musí taky. Dneska formátuju disk a uvidíme.
Citace:
Původně odeslal dawsoo
dobře a äle já potřebuji výstupy a to 2 nejlépe 3
A jsem za vodou. Dvakrát jsem smazal windows a nainstaloval SB, a pořád to samý. Napotřetí jsem nainstaloval Win98. A je to. Bezproblémový chod zvukovky, update na 2.0, pak 2.1, pak Live Ware 3 a nahrávám přes SPDIF bez problémů. Cactus Shield se může jít bodnout.
Uz asi mas problem vyreseny, ale i presto... Mam taky integrovany zvuk na desce ASUS A7V880 a dokoupil jsem si SB Live5.1 abych si do ni pich bedny a do integrovany sluchatka a mic. ale ouha! Zvukovka na desce se automaticky vypina... Nic s tim zrejme udelat nejde!!! Slysel jsem, ze ani reinstall BIOSu nepomohl... Nasel jsem doma starsi modem se zelenym a ruzovouckym vystupem, tak do toho prsknu headset a bude!!! Tot muj nazor na vec:-)