Ty stranky jsou dole u jeho příspěvku vedle PROFILU a SZ :idea:Citace:
Původně odeslal Jana
(Je to označeno WWW :lol: :lol: )
Printable View
Ty stranky jsou dole u jeho příspěvku vedle PROFILU a SZ :idea:Citace:
Původně odeslal Jana
(Je to označeno WWW :lol: :lol: )
super :-)Citace:
Původně odeslal Chuck
No pri 1,75V se neni cemu divit! To by nevydrzel ani jeden NW. Vsechno pres 1,6V je riskantni pro dlouhodoby pouzivani.Citace:
Původně odeslal Jiri_Lubas
A to s tim zvysovanim teploty - me taky roste teplota umerne tomu, jak moc prachu je ve chladici mezi zebry ;D
Vadny kus, ziadna SNDS :-)Citace:
Původně odeslal juzko
O BOZE Jaka krasna zena na OC....tedy pokud je to foto prave:-)))Citace:
Původně odeslal Jana
Nestava se casto ze by clovek potkal slecnu se zajmem o pocitace a natozpak OC :-o :-o ;D
Mimochodem mas pritele, jestli ne tak se hlasim dobrovolne ;D ;D ;D
No tusim ze max teplota doporucovana INTELem je nekde kolem 75ti stupnu. Takze mozna zadne SNDS,ale jsi ho normalne upek!!!Citace:
Původně odeslal Jiri_Lubas
80°C je myslim dost i pro AMD.
Ja se toho az tak moc nebojim.
Kdo vi,co za psi kusy s tim ti lidi venku delali.... :eek:
Ja se ridim heslem: Max Vcore 1,7V
Max temp CPU 55°C
Sa opytaj TimeLorda, ti nieco na to povie ;DCitace:
Původně odeslal Westler
Ja znam jeho nazor... ale to je kazdyho vec. Ja proste vic jak 1.6V NEDOPORUCUJU. (tecka)Citace:
Původně odeslal Raydowe
tyyyy vado ja taky myslel ze je to jeho fotka! to je teda podraaaaaaaaz :lol:Citace:
Původně odeslal Jana
Jsem si rikal hned, ale ... :wink:Citace:
Původně odeslal Warlord
Davat si profaka namiesto niecoho ineho, to je dost huste :)), este aby mi kazili naladu aj na foru :)
co mate na mysli pojmem zadratovany procak?a jak se oddratuje?Ja ted pujdu do p4 a chci taktit tak me fse zajima:))
Dratovanie sa dneska uz moc nepouziva, proste zletujes (spajkujes) nizicky procaku podla toho, ake chces napatie, ale dnesne dosky v pohode menia napatie ake chces....
No pajkovanim sa to nerobi ako napoveda nazov "DRATOVANIE" riesi sa to dratom spravidla medenym ale na P4 prave z dovodu SNDS sa nedoporucuje pretoze naproti zvyseniu napetia cez bios malo zvysenie pomocou dratu vecsiu SNDS umrtnost.Citace:
Původně odeslal Raydowe
PS: na tej fotke je Prof. Fristacky a je tam len preto ze je to asi najvecsia bedna cez vyvoj procakov v strednej a vychodnej europe, a este je to aj tak trochu humor, tak mi to odpuste :?:
my ne, to ti musi odpustit on. :)))
Inac dik za upozornenie....
No vidíš a zrovna nedávno se mě jeden člověk ptal, zda se jeho Northwoodu SNDS nestalo - měl přetaktováno jen o 200 MHz a dnes už to na této frekvenci není stabilní a musí běžet na defaultu a pomalu se poohlíží po náhradě. Je to NW 2.4B.Citace:
Původně odeslal juzko
75 stupňů uprostřed Heat Spreaderu !!! Ne uvnitř jádra. BTW, když sundáte chladič, bude procesor hlásit teplotu kolem 60 až 70 stupňů (při nulovém vytížení) a heat spreader bude sice horký, ale pastu na něm roztírat bude možné (= zas tak horký nebude).Citace:
Původně odeslal radar242