Nojo, asi mas recht :)..hm, tak pudu koupit new pameti no.. 8-)
Printable View
Nojo, asi mas recht :)..hm, tak pudu koupit new pameti no.. 8-)
Hm taky si chci porodt p4 2,4ghz na 800fsb a zajimalo by mne jak dobrechaldi ten chladic co je k tomu-nejak nebudu mit nejakou dobu penize na zbty na jinci chladic...:(
Mno, topi to..dost :-o ..teda kdyz nezvedas Vcore, tak to ete jaks taks de, na 3,1ghz a def. core mi to nejde nad 55. Ale jak zvednes core, coz budes urcite na vyssi takt potrebovat, tak ta teplota de dost nahoru.. :/ na 1.6V a 3400(to uz teda nemam uplne stabilni..asi kuli ramkam :) mam uz max tak vokolo 63.. :/ asi pudu do vodnika (:
Mno ja mam nahore v bedne vetrak co vyfukuje teply vzduch a jednu strany bedny mam otevrenou...mozna to bude trosku lepsi,ne?Jo akolik tak stoji nejake vodnik?Casem bych si ho taky chtel poridit(hluk)
Mno jestli chces nakej set, tak treba vod aquacoolu stoji tusim neco vokolo 3500, ale jestli to budes chtit na ztiseni, tak to asi ete bude chtit blok na gpu, popripadne chipset..takze to vyjde DOST draze :roll: ..ale homemade bude kazdopadne radove levnejsi :wink:
jeeeeheeee, ted sem vypnul v BIOSu Spread spectrum, a jedu v pohode prime pul hodky na fsb280(3360mhz) Vcore 1,6 ;D
Hmm, pekny pekny, moc pekny. Jsem zvedavej, to co mam v podpisu ma prijit pristi tyden :-) No to bude maso. Vzal jsem 2.6C protoze ma 13x nasobic, tudiz by teoreticky mohla jit vys. No uvidime. Cil je 250MHz, kdyz bude vic, budu jen rad. Jo a nepujdu pres 1,55V a 60°C pri zatezi.Citace:
Původně odeslal Vorw