To chápu ale měl jen pocit, že G4 4800 je lepší karta než G4 4200 byť přetaktovaná. Tak jsem předpokládal trošku lepší výsledky.Citace:
Původně odeslal Aliencz
Printable View
To chápu ale měl jen pocit, že G4 4800 je lepší karta než G4 4200 byť přetaktovaná. Tak jsem předpokládal trošku lepší výsledky.Citace:
Původně odeslal Aliencz
Mě by strašně zajímaly testy v PCMarku2002. Prosimtě zkus to otestnout. Mam taky zálusk na tenhle procik a nemůžu se rozhodnout mezi 2400+ a 2500+.
testoval som to a malo to okoloCitace:
Původně odeslal faborsky
6100 bodov
takze je tu jeden problem ten grafickej karty MSI 4800 VTD 128 MB. Vsade v recenziach maju presne taku istu, lenze maju celkom ine pamate. Oni maju Hynix 3,6 ns a ja mam Samsung 3,6 ns. Oni to pretaktovali na 350/680 a ja to nataktujem maximalne na 310/605 viac sa to neda. Hned zacnu vypadavat textury. Takze zaver, casopisy a stranky dostanu celkom ine verzie ake sa daju kupit v obchode. Stalo sa to uz aj pri Hercules ATI 9500 Pro. Takze teraz som to maximalne vytiahol na 13000 bodov.
Prakticky jakákoliv práce s videem a se zvukem. Nevím, na čem jiném už by to mělo být vidět :-) . Na "běžných" aplikacích určitě ne - jestli Word startuje 0,9 vteřiny, nebo 0,89 nepoznám... Ve hrách to taky nejde poznat, podle testů, které jsem viděl, běžely některé hry o dost rychleji, ale - byla jich menšina a stejně tak - jestli to běží 150, nebo 170 fps je (mě) jedno...Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Jinak jsem dneska koukal do VO ceníku a XP2500+ stojí 2.500,-- bez DPH... Takže ke dnešnímu dni zřejmě best-buy!
Jo a kde? Ja koukam do dnesniho ceniku Extrapointu a stoji 3500 bez dph.Citace:
Původně odeslal jan555
eDčka...