Já používám Ulead MediaStudio Pro 6.5, je to jednoduchý, nechá se tam udělat dost efektů a člověk stejně časem zjistí, že všechny ty serepetičky nepotřebuje - mnohdy se tím výsledek spíš zkazí (v jednoduchosti je krása)!!
Printable View
Já používám Ulead MediaStudio Pro 6.5, je to jednoduchý, nechá se tam udělat dost efektů a člověk stejně časem zjistí, že všechny ty serepetičky nepotřebuje - mnohdy se tím výsledek spíš zkazí (v jednoduchosti je krása)!!
Já sem od těch wšech Uleadů stejně nakonec skončil u Premiery, protože když do ní proniknete, tak je fakt super.
Jinak já grabuju z TV do Xvidu 640x480 2000kbps a eště u toho chatuju :lol:
Nemas pravdu, niektore dosky naozaj pracuju z DDR 333-kami rychlejsie ako 400vky. Pamat moze byt rychlejsia, ale zavysi HODNE aj od dosky...je to na 100%, staci si kuknut testy dosiek v lepsich casopisoch ktopre sa neboja napisat, ze tamta ci henta doska lepsie pracuje z ddr 333.Citace:
Původně odeslal MadCap
ja bych taky doporucil PIV 2,4 800FSB a k tomu tak tech 512MB DDR400 a budes happy :-)
mimochodem Jetway Alioth od doby co je na trhu nemela u nas jeste ani jednu reklamaci, coz o kvalite te desky taky neco vypovida, ikdyz je pravda ze asi neni moc OC friendly.. ale kdyz si upravis BIOS tak by to mohlo byt v poho :-)
Já stejně pochybuju, že bych CPU, který musí při grabování ject na 100%, přetaktovával...no ale člověk nikdy neví... ;D Hlavní stabilita a výkon, overclocking až někde na chvostě...
to pises teraz, zajtra mozno bude overclocking na prvom :))
no jo, ale ten Alioth, na kerej tu pějete ódy, umí jen 533FSB a DDR 333...já se už rozhoduju dlouho, páč dyš už, tak už :idea:
No jo, jenomže ty se budeš asi rozhodovat tak dlouho, že ti ujede i 800MHz bus :wink:Citace:
Původně odeslal magnum
Som pisal, ze podpora ddr 333 nemusi byt vobec zla....