VUBEC NEVIM CO RESESIS... ja bych koupil 4*256 a nasazel to tam a stejne nebudes bezet v dualu...
Printable View
VUBEC NEVIM CO RESESIS... ja bych koupil 4*256 a nasazel to tam a stejne nebudes bezet v dualu...
tak to radsi 2x512 dual (kdyz bude klika) nebo nedual....ne?
stejne chci zatim jen 512....
Tak kup 2x 256 do dualu, pozdejc prikup tech 512, hod to do prvniho slotu a budes mit zase dual ;DCitace:
Původně odeslal AraFat
512 se hur taktujou proto sem navrhoval 4*256 a kdyz uz tam ty 4 muzes vrazit a jeste ti nepojedou v dualu a tak je muzes lip nataktit.-.-.
a nemaj pak ty dve 256 minimalne neli vic cipu jako jedna 512ka?
ne nesek sem se,jo a jedou i 450Mhz timing 4-4-3-2-2,5 GM bez chyb samo v dualu :wink: skoda ze chipset nezvladne vic,urcite by jeste neco snesly,navic je mam na 2.5V.... no a kdyz neveris tak ---> http://www.madman.borec.cz/Soltek75FRN2-L.JPG jo a jsou z CC nabizely je tam jako noname 333ky CL2,5 a staly me cca 1700Kč bez DPH,ted nevim presne...Citace:
Původně odeslal Fraj#r
:eek: fiha to mi je uvaha ? ... to jako 2moduly 256MB maju dohromady menej cipov ? nez jeden 512MB modul ? ???Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Ne nemaj mene cipu spatne vyjadreni.... ale proste 512 sli u me hur taktovat nezstejny 256....
Jinak 4*256 asi nebudou nejlespi kombo a bude lepsi zvolit 2*512....
Proste je to stejny pocet cipu, ale jsou zhusteny v mensim prostoru
( rozumej na jednom banku oproti 2x256 na 2x bankach ), tim vice hreji a tim padem stabilita neni takova jako je u 2x256.
To jste tak natvrdly nebo to delate ? :)
A kdyz se ti nelibi dual, nebudes mit ty 2x256 v dualu :!:
Driv se take kupovaly 2x256 sdramy nez 1x 512 kvuli vyssi a lepsi o/c
Nekde je to jen o par mhz , ale pro o/clockera se hodi.
no MOJE KT600ma v singlu HODNYOTY jakeme Nforc2 v dualu (sandra) takze nechapu co resite! navic je VIA lepsi v praci s disky + je levnejsi!Citace:
Původně odeslal risomas