:? takove neco sem tam mel doted nyni ten pasiv+karta ma zhruba 400g :o mam to vrohu podeprene ponevac v nejvzdalenejsim rohu od slotu\upevneni casu byla znacne prohnuta :evil:Citace:
Původně odeslal LeXa
Printable View
:? takove neco sem tam mel doted nyni ten pasiv+karta ma zhruba 400g :o mam to vrohu podeprene ponevac v nejvzdalenejsim rohu od slotu\upevneni casu byla znacne prohnuta :evil:Citace:
Původně odeslal LeXa
Divil by ses, ale s modama grafickejch karet mam velky zkusenosti.Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
V tvym pripade to muze bejt mozny, protoze vykon brzdi CPU.Takze kdyz vyzenes GPU, tak si pomuzes (prebira praci procesoru).Ale ve vetsine pripadu je kriticka prave pametova propustnost. Nerikam, ze taktovat jadro je k nicemu,ale ty pameti holt pomuzou vic.
no ja bych rek ze jich mam taky dost(prvni vmem moddna Voodoo2) pak 3 ,Mem + Vcore na TNT2, takt Gfc2ti,2GTS,2Vmem a Vcore moddy na Geeforce 3 a nyni ta moje ..a pravdou je ze na kartach s DDR pameti neni az tak pozorovatelny narusty vykonu(neboj skouseno na ruznych procesorech)...a myslim ze gdyby sis zmeril vykon po pretaktu tak by si mozna zmenil nazor nechcu se hadat a proto ti jen radim skontroluj to a pak se ozvi se svymi vysledky ...treba je to fakt procakem ale zda se mi ze 8,5GB\S ci kolik toje...je docela dost (nato ze je to uz nejaky ten rok stara karta a to jeste ošulena Geeforce 3 (puvodne geeforce 3 ti200)
dik za tip. ja jsem to mnohokrat delal :wink:
tvejch 1,8GHz je pro takhle taktovanou grafarnu malo (ne zas tak malo, ale ma jeste rezernu)
kdybys ji dal do sestavy s opravdu rychlim procesorem, kdy by 3D vykon evidentne brzdila graficka karta, tak bys to videl.taktovani GPU v takovym pripade je temer zbytecny, protoze to proste neni potreba a vazne ti to jen na pametovy propustnosti
Tak to vim vo cem mluvis kamos mel TNT2 M64 a mel Durexe 700, kupil durexe 1G a vykon docela slusne vzrostl(nato kolik ten procak stal...) a tak ho napadlo vy,emit to za 1,2Ghz (vyhodne) a jeho zdeseni bylo na miste! v 3dmarku 2001 i v jinych testech rozdil se pohyboval mezi +2% au -2% +- :o nejdrive sme mysleli ze to je necim stupidne nastavenym ale pak me napadlo ze sem narazili na "strop" a dotahl sem tu kartu ke me domu! a bylo to tak, je sice pravda ze se vysledky zase o neco malo zvedly(cca 300b ale to bylo dano pouze rychlejsim procakem a ramkou(puvodne duron1,2 a 128MB a ja doma tehdy 512 a 1,5Ghz...) a stou geforskou 3kou je to taky pravda a proto jdu do noveho procu a ne grafarny! protoze si myslim ze geeforce 3Ti je jedna z nejpovedenejsich karet Nvidie..(gde se hrabou skvěle Geeforce 4 se 64MBmx kolikrat i TIčka melou z posledniho o konkurenci firme a jejich "NOVYCH" 90XX,91XX,a92XX...lidem co tyto katy kupujou: Rozmyslete si CO KUPUJETE nigdo neni tak bohaty aby kupoval levne věci(jeste ktomu podivnych znacek)Citace:
Původně odeslal daso
(no rasism poddtext :D )
me se ta karta opira tim vetrakem o PCI, takze se neohyba 8-)Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
zkousel jsem kolik da: pri 265/580 3dmark2001> 7400
bohuzel jak jiz jste zminovali tak mi ji brzdi cpu :evil:
No nevim, koupil jsem za 2900,- 3D Club Radeona9100/128MB RAM a bez Vmodů a nějakých brutálních chladících zásahů mám v 3DMarku2001 11400 bodů. Takže není důvod vzpamatovávat se, koupě to byla dobrá jak z hlediska peněz, tak z hlediska OBRAZU. NELITUJU.Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Tak to uz hejale mne moja stara gf 3 ti 200 odysla do vecnych lovist a vyreklamovali mi ju za to co mam teraz (v popise).
A som celkom spokojny z vykonom este som ju poriadne netaktil sa mi moc hreje aspon sa mi zda.Nemozem nahodit ten turbo expirience mi vypise ze mu chyba xxxx.ocx mam win xp+sp1.
Aj po preinstalovani programu robi to iste, nije nejaka novsia vezia toho softu ???
:roll: nj ale ja to testil na 1,7GHZ procaku s FSB na 165Mhz
a jak vidim tak ty tam mas +-2,3Ghz a fsb neco pres 200 tzn neni divu ze mas tolik bodu... naopak 10000Bodiku na sestave vyse a 11000 na sestave cislo 2...1000bodu zas tolik neni :wink:
No to ano, FSB je přes 200, je to nForce2 chipset, je to 2,26GHz. Jsem to zkoušel s procákem 1800MHz (FSB200) a výsledek 10900. Takže těch 530MHz na procesoru udělalo jen hloupých 500bodů. Mě spíš zarazila ta tvoje poznámka o vzpamatovávání se - R91XX=R85xx a jsou to dobré karty. Za málo peněz nabízí i dnes HODNĚ muziky. To spíš FX5200 je komerční humbuk s DX9 - ta karta je tak pomalá, že žádná hra s DX9, až vyjde na ní plynule nepůjde. :-oCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
sem zaujaty vuci Nvidii tak moje vylevy vuci ati neber osobne a trosku s rezervou :wink:Citace:
Původně odeslal Halen
Hey! Ten ruzovej chladic vypada jako to, co mam na procaku! :arrow:
:arrow: ...MOJE REŠENÍ...
moc pekny a elegantni reseniCitace:
Původně odeslal KaRlOs[C
8-) DIK
Pokud to zabere víc jak jeden PCI slot tak je to o ničom :? Nebe vy snad nemáte ostatní PCI sloty plný ???
mam 3 plny a 3 zabira chladic grafiky ;DCitace:
Původně odeslal msedlin
...mi zabírá 2 sloty... :wink:
Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
cim jsi to tam pridelal ? nejsem schopen to tam rozpoznat :-(
mam problem s umirajicim vetrakem na tehle grafice http://www.msi.com.tw/program/produc...&MODEL=MS-8850 ... jak to mam udelat ? omlouvam se ale jsem proste novacek v upravach
vterinovym lepislem a teplovodivou pastou a nebo navrtal na box pasiv diry o rozmerech plosnaku a prisrouboval.