Kde presne se daji ty ovladace sehnat??Citace:
Původně odeslal TimeLord
Printable View
Kde presne se daji ty ovladace sehnat??Citace:
Původně odeslal TimeLord
je to jeden z threadu tady pobliz ve Zvuk-u, staci se rozhlidnout :wink:Citace:
Původně odeslal Zilla
[noflame]jinak Inspire sou fakt vorezavatka :D[/noflame] (oproti sluchatkum na jakejch DeeKay porovnaval a cemukoliv nad 10 tisic)
To jsem blazen, porad to nemuzu najit...Citace:
Původně odeslal Glassman
Mimochodem, prave jsem se kouknul na krabici a zjistil, ze nemam Inspire 5100, alebrz 5300, takze se cejtim skvele jako majitel vyssiho modelu. Piste si co chcete, ja jsem spokojen... :D :-)
jsou to ty ovladace pro Audigy2, ted uz to najdes ne? :wink:
A kde jako maji AUDIGY 2 za 2000 bez DPH?To by me teda zajuimalo ???Citace:
Původně odeslal simhap
Ale ja neshanel ovladace pro Audigy2, shanel jsem nejake nove (pry vylepsene) ovladace pro puvodni Audigy. Software mod delat nechci...Citace:
Původně odeslal Glassman
no tak to mas pak smulu a musis prekousnou ty shitly co mas ted :wink:Citace:
Původně odeslal Zilla
No JE TOTO MOZNE?!?! :eek: :eek:Citace:
Původně odeslal Glassman
Tomu se tedy rika pomoc od moderatora... :lol: :lol: :D
Ne, ted vazne, z Timelordova prispevku jsem zjiskal pocit, ze jsou nejake nove, celkem slusne nadupane ovladace na puvodni Audigy, tak jsem si je chtel stahnnout. Proto to nedorozumeni... :wink:
no ty slusne nadupane ovladace sou kvuli uvedeni Audigy2 ale opet jako obvykle na starsi karty Creative zlehka kasle i kdyz jsou po strance hardware (digitalni cast) vpodstate stejne, cili par chytrych kebuli udelalo neco podobneho jako s driverama pro FireGL na R9500/9700 a to sice zmenily v .inf PCI device id tak aby ty drivery na Audigy2 behaly i s Audigy puvodni a dokonce i s Live! - je tu par omezeni (kvuli drobnym odlisnostem v hw) ale neni duvod se neceho obavat - naopak, jsou mnohem lepsi nez jakekoliv jine/starsi..
to uz je lepsi odpoved od moderatora ??? :lol:
Je to MNOHEM lepsi odpoved hodna moderatora rozumejicimu svemu oboru a ja jdu instalovat... :wink:Citace:
Původně odeslal Glassman
Dekuji za pomoc a ochotu vysvetlovat veci jiz tisickrat probrane. :-)
Aky software mod ?? To ze tam nainstalujes ovladace ktore vyuzivaju to co ta karta dokaze dat a nebudes respektovat obchodny zamer marketingovych managerov od creative je snad nejaky problem ??Citace:
Původně odeslal Zilla
Chod na www.soundblaster.com a daj si vyhladat ovladace pre audigy2 a tam su BETA drivers pri ktorych je pisane ze su zaroven pre Audigy a Audigy2, na tych nemusis nic menit, rovno ako ich stiahnes ich mozes instalovat.
Vsak aj su .. verzia 417, ale po nich boli vydane dalsie (425) na ktorych uz musis pouzit ctcomp.exe aby si ich nainstaloval na staru audigy. A podla suborov rozdiel medzi nimi je len minimalny, akurat niekolko sa ich lisi, takze to vyzera tak ze z univerzalnych 417 urobilo creative zasahom do instalatora drivery iba pre Audigy2, vsak kto by upgradoval keby mu to vsetko fungovalo aj na tarej Audigy ?Citace:
Původně odeslal Zilla
Ale nechces tim doufam rict, ze kdyz jsem mel ty bety 417 instalovane, tak jsem si celou to procedurou odinstalovani starych ovladacu a instalovani veci na Audigy2 vlastne moc nepomohl, ze ne? ??? :?Citace:
Původně odeslal TimeLord
nemalo by sa toto forum volat Audigy vs Audigy2 alebo ovladace na Audigy1/2 ???
ja len ze mam od vcera fortissimoIII a kukam tu ci nieco zaujmave nanajdem a najdem tu diskusiu o ovladacov k Audigy...
Teraz neviem ci sa chvalis alebo stazujes :-)Citace:
Původně odeslal mico
;D
aj moja oblubena fraza
No, tak. Hercules Fortissimo III mi prijde do konce tydne, repracky beru Creative Inspire 5400 (jeste nejsou na trhu, snad budou brzy), tak jsem na to zvedav - tesim se :-)
Dal jsem na nektere z vas, ze je Fortissimo III velmi dobry :-)
Co to je... ty tvy Inspire 5400 ??? :D
Nevim sice, proc se rehnis, ale jsou to repracky 5.1 od CreativeLabs.Citace:
Původně odeslal lullu
Odkaz na ne treba tady:
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...24937&level=99
Uz se na ne tesim (i kdyz na trhu v CZ jeste nejsou a budou az v prubehu tohoto mesice)
Repra 5400 od Cretive má v ceníku Alfacomp.cz s cenou 2800 vč. DPH a datem dodání 5.9.03
Hmm, to zni dobre, jestli uz bude po nedeli vsude, jdu do nich :-DCitace:
Původně odeslal Petrvvv
Takže Fortissimo III. je na hudbu a možná i na hry lepší než moje integrovaná ALC650?
Budu si kupovat dřevěný Geniusy a k nim si chci koupit Hercules Fortissimo III. Chci to především na hudbu a filmy. Ještě jsem uvažovat o Audigi OEM. O EAX 3 mi nějak moc nejde, takže budu brát asi to Fortissimo III. Četl jsem tady na fóru, že na hudbu a filmy je lepší než Audigi.
Fortissimo III se dá ve hrách srovnávat se SB Live! ???
Jde mi také to, aby mi hrály všechny repro. Kdyby nehrál ten velký středový, tak by to bylo u těchto repro dost škoda....
Hlasitost jednotlivých repro si u Fortissima III můžu nastavit že?
Napište mi prosím spokojenost, nebo nespokojenost s Fortissimem III.
Díky Gordon
Takze na filmy je to spojeni HF III + geniusy velice dobre, primo super ;D Ovsem na muziku ty dreveny geniusy nejsou moc delany, ale i tak hrajou celkem slusne.
Ve hrach nejsou zadne problemy. Osobne za ty dva roky co jsem mel HF II a HFIII nesel EAX v Quake III a v Unrealovi II(ale to pak asi spravoval patch).
Vsechny repro ti hrat budou. Zalezi jak si to nastavis v ovladacim panelu(jde prepinat od 2.0 po 7.1 - ty samozrejme vyuzijes max 5.1 s tema geniusama).
Hlasitost u jednotlivych repro si taky muzes nastavit. Doporucuji nastavit hlasitost subwooferu na 1/4, pac sama HF III dost "basuje".
Spokojen sem, primarne spojeni HFIII + geniusy pouzivam na filmy, obcas hudba a hry...
??? ??? ???Citace:
Původně odeslal Tom
EAX
Quake III
??? ??? ???