To uz vyzera naozaj ako pascal :-)
Printable View
To uz vyzera naozaj ako pascal :-)
Jo, to je poměrně jednoduchej prográmek :) to nezvládneš napsat? :)
Můžeš se čistě pro inspiraci mrknout na moji semestrálku, je tu o ní thread... ale nedoporučuju ji přímo odevzdat, nevím jak bys vysvětloval ten asm.. :lol:
Ďakujem Dawn si profik skontrolujem či to funguje ako ma :-)
prosimta možeš mi ešte napisať čo si tam prečo dal ? iba tie procedury
pi*sqr
2*pi
0:3
Zatial ďakujem všetkym
no dyk sem rikal ze to je jenom tak z hlavy, ja sem tak 4 roky vubec nic nenaprogramoval
rekurzie?? s tim bych se snad vyrovnal pri ladeni ;D
k tomu otherwise: je to rozsireni Pascalu podle normy ISO 10206 (Extended Pascal), nekde sem to videl, tak se omlouvam vsem koho to zmatlo :wink:
..sem nevedel jak se to "case" pouziva tak sem nasel nejakej manual
Pi
To je snad jasný z názvu, ne? Funkce vrací hodnotu Pi.
Sqr
Druhá mocnina
0:3
Parametr procedury „write(ln)“, kterým lze nastavit, jak se zobrazí číslo. První číslo (0) udává minimální celkovou délku čísla (znaky!). Pokud by bylo číslo při výpisu kratší než uvedená hodnota, doplní se zleva mezerami. To se dá použít na zarovnání čísel pod sebou na desetinnou čárku. Hodnota 0 se ignoruje. Druhé číslo (3) udává počet desetinných míst. Když tenhle parametr vynecháš, tak se reálná čísla zobrazují standardně v exponenciálním tvaru, což není zrovna přehledné.
Ani tento nefunguje! :-(
tak programoval som uz velmi davno,ale taketo programi som zvladal v pohode a to dokonca na 8bit Sharp MZ-800 a Basic...
Clive: nic vzlom,ale co je to za skolu kam chodis?? :lol:
Citace:
Původně odeslal Mikhaill
je to asi najväčšia pajta na slovensku nadavaju tomu že citujem
" stredne odborne učilište chemicke Novaky" - SOUCH
PAJTA NAD PAJTY !!!!
zajtra to mam odovzdať a asi som v peknej eliptickej pi*i ;D
Co ti na tom nefunguje? Já jsem to samozřejmě zkoušel, než jsem to sem dal.Citace:
Původně odeslal cLiVe
Diky za pomoc všetkym - uprimne!Citace:
Původně odeslal Dawn
Fakt ten program nešiel. Ale dostal som zan 5 ale na vysvečku bude 2 takže ;D
Ešte raz THANX ALL !!
Ty lenivec jeden!!! Je tu sice par pokusov, ako ten primitivny program napisat, no ti, co to pisali, zabudli, ze v pascale treba pisat aj hlavny program. Vazeni, vy ste tam napisali len procedury,tie sice pomozu, no treba ich volat z hlavneho programu. A pozdravuj svojho pana profesora, osobne sa s nim poznam. Mali sme spolu dost dlhu debatu v autobuse... Keby ten vedel, ako sa snazios nieco vyprodukovat, asi by sa dost cudoval.